Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx

Értékelés:
100 % of 100
100 % (6)
Gyártó: Climaqx

A Massage Gun masszázspisztoly az egyik leginnovatívabb regenerációs fitnesz eszköz. A pisztoly magas teljesítményű motorja segít enyhíteni az izomfeszültséget, miközben az izmok vérkeringését is fokozza. A pisztolyhoz 4 masszázsfej tartozik, amiknek a segítségével hatékonyan átmasszírozhatod az egyes izmokat. A 20 sebességi fokozatnak köszönhetően igényeidnek megfelelően állíthatod be a masszázs erősségét, így szabályozhatod az izmok regenerációjának folyamatát.

Raktáron
55490 Ft

Masszázspisztoly – innovatív fitnesz eszköz a tökéletes izomregenerációért és izomlazításért

A Massage Gun masszázspisztoly egy innovatív fitnesz eszköz, ami az otthonod kényelmében tesz lehetővé minőségi izommasszázst. A pisztolyban egy magas teljesítményű, akár 3200 fordulat/perc teljesítményre képes motor garantálja az izomfeszültség oldásának hatékonyságát. Jár hozzá 4 egyedi masszázsfej, amelyekkel az egyes izmokat masszírozhatod, és javíthatod a vérkeringést.

             

A 20 sebességi fokozatnak köszönhetően könnyedén beállíthatod a masszázs intenzitását. A kiválasztott sebességi fokozattól függően, az akkumulátor üzemideje akár 5 óra is lehet. A masszázspisztoly használata nagyon egyszerű, amhihez egy praktikus LED kijelző is hozzájárul. A csúszásmentes markolat tökéletes kényelmet és biztonságot garantál masszázs közben. A pisztoly praktikus táskában kapható, aminek köszönhetően bárhová magaddal viheted. A töltő a csomag részét képezi.

           

Technikai adatok
Maximális sebesség 3200 fordulat/perc
Akkumulátor tölthető
Üzemidő akár 5 óra (a választott sebességi fokozattól függően)
Intenzitás 20 sebességi fokozat
Kiegészítők 4 különböző masszázsfej, töltő, praktikus táska
Zajszint 44-65 dcb (a választott sebességi fokozattól függően)
Súly 1,2 kg

              

A masszázspisztoly használata

Töltés:

 • Az első használat előtt az akkumulátort teljesen fel kell tölteni, ami 6 órát vesz igénybe. A töltőt hagyományos dugaljhoz kell csatlakoztatni, majd a kábel végét a pisztoly markolatának alsó részén található csatlakozóba dugni, ahol a kikapcsoló gomb is található.
 • A fenti lépések elvégzése után a markolaton található LED sáv zölden kezd villogni, ami a töltési folyamatot jelzi. Ha a LED sáv nem villog, hanem folyamatosan zölden világít, az akkumulátor teljesen feltöltődött.
 • Az akkumulátort bármikor, bármilyen töltöttségi szinten lehet tölteni (kivéve ha teljesen fel van töltve).
 • Az átlagos üzemidő 4-6 óra, a választott masszázsprogram sebességi fokozatától és a kifejtett nyomás erősségétől függően.
 • Töltés után a töltőt mindig húzd ki a dugaljból.
 • Az akkumulátor eltávolításához nyomd meg a markolat (akkumulátor) és a hűtést biztosító szellőző nyílások tengelyén található műanyag gombot, és óvatosan húzd ki az akkumulátort. Az akkumulátort újra tudod csatlakoztatni, ha ugyanolyan szögben visszacsúsztatod a pisztolyba, ahogy kivetted onnan.

           

Használat:

 • Válaszd ki a megfelelő masszázsfejet és helyezd a pisztolyba. Ügyelj rá, hogy a fej megfelelően legyen csatlakoztatva.
 • A markolat alján található a kapcsoló “ON” és “OFF” állással, amit “ON”-ra kell állítanod.
 • Ha a készülék bekapcsolt állapotban van, a markolaton található LED sáv zölden világít, valamint a készülék LCD kijelzője is bekapcsol.
 • A masszázspisztoly elindításához nyomd meg az LCD kijelző közepén található piros gombot.
 • Használd az LCD kijelző + és – gombjait, hogy kiválaszd a kívánt intenzitást (sebességi fokozatot) 1 és 20 között.
 • A kijelző jobb oldalán találsz egy számot, ami 99-ig jelzi az akkumulátor töltöttségét, ahol a 99 a teljesen feltöltött állapotot jelenti.
 • A masszázspisztolyt száraz testfelületen, a kívánt nyomás és intenzitás mellett használd. Masszírozd körülbelül 60 másodpercig a kívánt területet, majd mozgasd a pisztolyt a következő testfelületre.
 • Ha be szeretnéd fejezni a masszázst, nyomd meg újra az LCD kijelző közepén található piros gombot.
 • A markolat alján találod a kapcsolót “ON” és “OFF” állással, amit “OFF”-ra kell állítanod, így teljesen kikapcsolva a készüléket.
 • Óvatosan távolítsd el a masszázsfejet.
 • Használat után töröld meg a készülék felületét, valamint a használt masszázsfejet egy enyhén benedvesített törlővel, majd puha anyaggal töröld szárazra.

             

Masszázsfejek:

 • Villás (elágazó) masszázsfej: Alapvetően a hosszú és keskeny izmok masszírozására használható, amelyek például a gerinc környékén találhatóak meg. A nyak, az Achilles-ín és a sípcsont óvatos és lassú masszírozására is alkalmas.
 • Gömb masszázsfej: A gömb alakú fej intenzívebb és mélyebb izommasszázst tesz lehetővé. Segítségével a feszültségcsomókat tudod masszírozni és aktiválni.
 • Lapos masszázsfej: Az egész test, különösen a lapos izmok, valamint az érzékeny és csontos részek körüli területek masszírozására alkalmas. A hát- és a kar izmainak masszírozását is lehetővé teszi.

           

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 2 év garanciát nyújtunk, ami az alábbi esetekben szűnik meg:

 • Balesetből, nem megfelelő kezelésből, nem megfelelő használatból vagy szállításból adódó károsodás.
 • Ha a készülék garancián kívüli javításon esett át.
 • Ha a készüléket nem az utasításoknak megfelelően használták.
 • A kár értéke meghaladja a készülék értékét.
 • A készülék állapotának romlása helytelen tárolásból, használatból vagy tisztításból adódott.
 • Dátummal ellátott vásárlási igazolás hiánya.

                                           

Figyelmeztetés

Ajánlott háziorvossal egyeztetni a termék használatának megkezdése előtt, különösen, ha egészségügyi problémákkal küzdesz, akut vagy krónikus betegségtől szenvedsz, gyermeket vársz, vagy ízületpótláson estél át. A terméket kizárólag felnőttek használhatják. A készüléket ne használd ízületeken, a fejen vagy a test egyéb csontos részein. Használat után véraláfutás jelentkezhet. Ha masszírozás közben kellemetlen érzést vagy fájdalmat tapasztalsz a masszírozott területen, azonnal hagyd abba a készülék használatát. Tartsd a hajadat és egyéb testrészeidet a készülék mozgó alkatrészeitől és a motor hátsó részén található hűtőnyílástól távol, hogy elkerüld a becsípődéseket. Ne tegyél semmit a motor hátsó részén található hűtőnyílásokba. A készülék nem használható víz alatt, vagy olyan helyzetben, ahol víz kerülhet a készülék belsejébe, például a motor hűtőnyílásain át. Mindig kerüld annak lehetőségét, hogy a készülékbe víz kerüljön. A készüléket folyadékoktól és hőforrásoktól távol tárold és használd. Csak a csomagolásban biztosított töltőkábelt használd. Használat előtt alaposan ellenőrizd a készüléket. Semmilyen módon ne manipuláld a gép működését. Felügyelet nélkül ne hagyd a gépet bekapcsolt állapotban vagy töltés közben. Ne használd a készüléket olyan módon, ami a készülék vagy a felhasználó sérüléséhez vezet. Ne távolítsd el a csavarokat, vagy kíséreld meg szétszedni a készüléket. 1 óra folyamatos használat után kapcsold ki a készüléket és várj fél órát, mielőtt újra használni kezded. A készüléket száraz helyen tárold, védd a hőtől, nedvességtől és közvetlen napfénytől.

További Információ
EAN 4260558434092
Termék kód 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 1.37 Kg
Db per raklap 1 db.
Db per csomag 1 db.
Bruttó súly 1.37 Kg
Length (cm) 33.00 ??
Width (cm) 22.00 ??
Height (cm) 10.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Masszázspisztolyok
Egyéb kategóriák Kellékek
Rehabilitációs eszközök

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx
Write Your Own Review
Véleményt ír:Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
single_variant 71490 Ft 55490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Lemez van a combcsontom oldalán, ami örökre ott marad, használhatom?
Lemez van a combcsontom oldalán, ami örökre ott marad, használhatom?
2 évvel vagyok gyógyult combcsonttörés után. A lemezt nem tervezik eltávolítani, izommerevség csökkentése miatt használnám a gépet. Lehet?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Lemez van a combcsontom oldalán, ami örökre ott marad, használhatom?
Válasz:
Kedves Kérdező,


A termék csökkentheti az izmok merevségét és feszültségét, javíthatja a véráramlást a masszírozott izmokban, és így még hatékonyabbá teheti az általános regenerációt vagy rehabilitációt.

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?