Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx

Rating:
100 % of 100
100 % (5)
Gyártó: Climaqx

A Massage Gun masszázspisztoly az egyik leginnovatívabb regenerációs fitnesz eszköz. A pisztoly magas teljesítményű motorja segít enyhíteni az izomfeszültséget, miközben az izmok vérkeringését is fokozza. A pisztolyhoz 4 masszázsfej tartozik, amiknek a segítségével hatékonyan átmasszírozhatod az egyes izmokat. A 20 sebességi fokozatnak köszönhetően igényeidnek megfelelően állíthatod be a masszázs erősségét, így szabályozhatod az izmok regenerációjának folyamatát.

Raktáron
60490 Ft

Masszázspisztoly – innovatív fitnesz eszköz a tökéletes izomregenerációért és izomlazításért

A Massage Gun masszázspisztoly egy innovatív fitnesz eszköz, ami az otthonod kényelmében tesz lehetővé minőségi izommasszázst. A pisztolyban egy magas teljesítményű, akár 3200 fordulat/perc teljesítményre képes motor garantálja az izomfeszültség oldásának hatékonyságát. Jár hozzá 4 egyedi masszázsfej, amelyekkel az egyes izmokat masszírozhatod, és javíthatod a vérkeringést.

             

A 20 sebességi fokozatnak köszönhetően könnyedén beállíthatod a masszázs intenzitását. A kiválasztott sebességi fokozattól függően, az akkumulátor üzemideje akár 5 óra is lehet. A masszázspisztoly használata nagyon egyszerű, amhihez egy praktikus LED kijelző is hozzájárul. A csúszásmentes markolat tökéletes kényelmet és biztonságot garantál masszázs közben. A pisztoly praktikus táskában kapható, aminek köszönhetően bárhová magaddal viheted. A töltő a csomag részét képezi.

           

Technikai adatok
Maximális sebesség 3200 fordulat/perc
Akkumulátor tölthető
Üzemidő akár 5 óra (a választott sebességi fokozattól függően)
Intenzitás 20 sebességi fokozat
Kiegészítők 4 különböző masszázsfej, töltő, praktikus táska
Zajszint 44-65 dcb (a választott sebességi fokozattól függően)
Súly 1,2 kg

              

A masszázspisztoly használata

Töltés:

 • Az első használat előtt az akkumulátort teljesen fel kell tölteni, ami 6 órát vesz igénybe. A töltőt hagyományos dugaljhoz kell csatlakoztatni, majd a kábel végét a pisztoly markolatának alsó részén található csatlakozóba dugni, ahol a kikapcsoló gomb is található.
 • A fenti lépések elvégzése után a markolaton található LED sáv zölden kezd villogni, ami a töltési folyamatot jelzi. Ha a LED sáv nem villog, hanem folyamatosan zölden világít, az akkumulátor teljesen feltöltődött.
 • Az akkumulátort bármikor, bármilyen töltöttségi szinten lehet tölteni (kivéve ha teljesen fel van töltve).
 • Az átlagos üzemidő 4-6 óra, a választott masszázsprogram sebességi fokozatától és a kifejtett nyomás erősségétől függően.
 • Töltés után a töltőt mindig húzd ki a dugaljból.
 • Az akkumulátor eltávolításához nyomd meg a markolat (akkumulátor) és a hűtést biztosító szellőző nyílások tengelyén található műanyag gombot, és óvatosan húzd ki az akkumulátort. Az akkumulátort újra tudod csatlakoztatni, ha ugyanolyan szögben visszacsúsztatod a pisztolyba, ahogy kivetted onnan.

           

Használat:

 • Válaszd ki a megfelelő masszázsfejet és helyezd a pisztolyba. Ügyelj rá, hogy a fej megfelelően legyen csatlakoztatva.
 • A markolat alján található a kapcsoló “ON” és “OFF” állással, amit “ON”-ra kell állítanod.
 • Ha a készülék bekapcsolt állapotban van, a markolaton található LED sáv zölden világít, valamint a készülék LCD kijelzője is bekapcsol.
 • A masszázspisztoly elindításához nyomd meg az LCD kijelző közepén található piros gombot.
 • Használd az LCD kijelző + és – gombjait, hogy kiválaszd a kívánt intenzitást (sebességi fokozatot) 1 és 20 között.
 • A kijelző jobb oldalán találsz egy számot, ami 99-ig jelzi az akkumulátor töltöttségét, ahol a 99 a teljesen feltöltött állapotot jelenti.
 • A masszázspisztolyt száraz testfelületen, a kívánt nyomás és intenzitás mellett használd. Masszírozd körülbelül 60 másodpercig a kívánt területet, majd mozgasd a pisztolyt a következő testfelületre.
 • Ha be szeretnéd fejezni a masszázst, nyomd meg újra az LCD kijelző közepén található piros gombot.
 • A markolat alján találod a kapcsolót “ON” és “OFF” állással, amit “OFF”-ra kell állítanod, így teljesen kikapcsolva a készüléket.
 • Óvatosan távolítsd el a masszázsfejet.
 • Használat után töröld meg a készülék felületét, valamint a használt masszázsfejet egy enyhén benedvesített törlővel, majd puha anyaggal töröld szárazra.

             

Masszázsfejek:

 • Villás (elágazó) masszázsfej: Alapvetően a hosszú és keskeny izmok masszírozására használható, amelyek például a gerinc környékén találhatóak meg. A nyak, az Achilles-ín és a sípcsont óvatos és lassú masszírozására is alkalmas.
 • Gömb masszázsfej: A gömb alakú fej intenzívebb és mélyebb izommasszázst tesz lehetővé. Segítségével a feszültségcsomókat tudod masszírozni és aktiválni.
 • Lapos masszázsfej: Az egész test, különösen a lapos izmok, valamint az érzékeny és csontos részek körüli területek masszírozására alkalmas. A hát- és a kar izmainak masszírozását is lehetővé teszi.

           

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 2 év garanciát nyújtunk, ami az alábbi esetekben szűnik meg:

 • Balesetből, nem megfelelő kezelésből, nem megfelelő használatból vagy szállításból adódó károsodás.
 • Ha a készülék garancián kívüli javításon esett át.
 • Ha a készüléket nem az utasításoknak megfelelően használták.
 • A kár értéke meghaladja a készülék értékét.
 • A készülék állapotának romlása helytelen tárolásból, használatból vagy tisztításból adódott.
 • Dátummal ellátott vásárlási igazolás hiánya.

                                           

Figyelmeztetés

Ajánlott háziorvossal egyeztetni a termék használatának megkezdése előtt, különösen, ha egészségügyi problémákkal küzdesz, akut vagy krónikus betegségtől szenvedsz, gyermeket vársz, vagy ízületpótláson estél át. A terméket kizárólag felnőttek használhatják. A készüléket ne használd ízületeken, a fejen vagy a test egyéb csontos részein. Használat után véraláfutás jelentkezhet. Ha masszírozás közben kellemetlen érzést vagy fájdalmat tapasztalsz a masszírozott területen, azonnal hagyd abba a készülék használatát. Tartsd a hajadat és egyéb testrészeidet a készülék mozgó alkatrészeitől és a motor hátsó részén található hűtőnyílástól távol, hogy elkerüld a becsípődéseket. Ne tegyél semmit a motor hátsó részén található hűtőnyílásokba. A készülék nem használható víz alatt, vagy olyan helyzetben, ahol víz kerülhet a készülék belsejébe, például a motor hűtőnyílásain át. Mindig kerüld annak lehetőségét, hogy a készülékbe víz kerüljön. A készüléket folyadékoktól és hőforrásoktól távol tárold és használd. Csak a csomagolásban biztosított töltőkábelt használd. Használat előtt alaposan ellenőrizd a készüléket. Semmilyen módon ne manipuláld a gép működését. Felügyelet nélkül ne hagyd a gépet bekapcsolt állapotban vagy töltés közben. Ne használd a készüléket olyan módon, ami a készülék vagy a felhasználó sérüléséhez vezet. Ne távolítsd el a csavarokat, vagy kíséreld meg szétszedni a készüléket. 1 óra folyamatos használat után kapcsold ki a készüléket és várj fél órát, mielőtt újra használni kezded. A készüléket száraz helyen tárold, védd a hőtől, nedvességtől és közvetlen napfénytől.

További Információ
Készült EU
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 4260558434092
Termék kód 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Nettó súly 1.37 Kg
Db per raklap 1 db.
Db per csomag 1 db.
Bruttó súly 1.37 Kg
Length (cm) 33.00 ??
Width (cm) 22.00 ??
Height (cm) 10.00 ??
Főkategória Smart kellékek
Egyéb kategóriák Kellékek
Ajándékok
Otthoni edzés
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Eszközök edzéshez

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx
Write Your Own Review
Véleményt ír:Massage Gun Black masszázspisztoly – Climaqx
Your Rating
Variants Price Speciális ár Raktáron
single_variant 71490 Ft 60490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Lemez van a combcsontom oldalán, ami örökre ott marad, használhatom?
Lemez van a combcsontom oldalán, ami örökre ott marad, használhatom?
2 évvel vagyok gyógyult combcsonttörés után. A lemezt nem tervezik eltávolítani, izommerevség csökkentése miatt használnám a gépet. Lehet?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Lemez van a combcsontom oldalán, ami örökre ott marad, használhatom?
Válasz:
Kedves Kérdező,


A termék csökkentheti az izmok merevségét és feszültségét, javíthatja a véráramlást a masszírozott izmokban, és így még hatékonyabbá teheti az általános regenerációt vagy rehabilitációt.

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?