Megabol L-karnitin

L-karnitin gyártótól Megabol Az L-karnitint tartalmazó termékek kategóriája, amely egy nagyon népszerű anyagcsere serkentő. Ez a karnitin leggyakrabban használt formája, amely az emberi test természetes része. Ez a vegyület a zsírsavak (zsírok) hordozójaként működik, a mitokondriumokba szállítva azokat, ahol a zsírmolekulák a testsejtek által felhasznált energiává alakulhatnak át. Az így átalakított energiát a testetek mozgásra használja fel, ami hatékonyabb és intenzívebb anyagcserét eredményezhet. Ezt a hatást a testmozgás fokozza. Az L-karnitint ezért gyakran használják sportolás mellett a fogyás és az alakformálás támogatására.

Ezenkívül az L-karnitin egy nootropikum is. Ezeket az anyagokat a kognitív funkciók, például a memória és a koncentráció javítására használják, ami ideálissá teszi őket a diákok, menedzserek, kreatív szakemberek és más olyan emberek számára, akiknek fokozniuk kell az agyműködésüket. Erre a célra leggyakrabban az acetil-l-karnitint szokták fogyasztani. A karnitin ezen formája könnyebben bejut az agyba, ahol növelheti az energiatermelést az agysejtekben.

 Mutass többet

Hogyan használjátok az L-karnitint? 

Az L-karnitin leggyakrabban tabletták vagy folyékony koncentrátumok formájában kapható, amelyeket vízzel elkeverhetünk, és edzés előtt vagy alatt ihatunk. Az L-karnitin bevételének másik gyors módja egy rendkívül praktikus shot vagy egy gyorsan oldódó pezsgőtabletta. Dönthettek úgy is, hogy acetil-l-karnitint használtok kapszulák formájában, amely magas felszívódási rátával büszkélkedhet a szervezetben.

Mikor a legjobb L-karnitint használni? 

Ha az L-karnitint arra szeretnétek használni, hogy sportolás és kalóriadeficit betartása mellett elősegítse a fogyást, akkor a legjobb edzés előtt vagy közben bevenni. Ha viszont az agyi aktivitást szeretnétek vele fokozni, akkor a nap folyamán bármikor használhatjátok. A tanulmányok szerint az ideális adag mennyisége 1-4 g. A leggyakrabban említett adag körülbelül 2 g.

Ha szeretnétek többet megtudni az L-karnitin használatának előnyeiről, akkor ne hagyjátok ki a következő cikkünket: Az L-karnitin és annak 11 nagyszerű mellékhatása.

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (6)
 2. ActivLab (3)
 3. OstroVit (3)
 4. Nutrend (2)
 5. Megabol (1)
 6. ProSupps (1)
 7. NOW Foods (1)
 8. Mammut Nutrition (1)
Ízesítés
 1. ízesítetlen (1)
Csomagolás (ml)
 1. 1000 ml (1)
Állag
 1. Folyadék (1)
Összetétel
 1. Tiszta forma (1)
Termék kategóriája
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (1)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (1)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (1)
Aszpartám mentes (1)
 1. L-Carnitine Slim Line 110 000 mg - Megabol
  Nincs raktáron
  L-Carnitine Slim Line 110 000 mg - Megabol
  96%
  96 % (11)

1 Tétel