Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin 300g - Muscle Pharm

Gyártó: Muscle Pharm
Rating:
60 %

A Creatine egy kreatin-monohidrát az erő és a teljesítmény növelésére, az izmok jobb hidratálására, az állóképesség támogatására és a regeneráció gyorsítására. Szintén támogatja az ATP termelését, az izmok energiájának a fő forrása, ami lehetővé teszi a hosszabb és az intenzívebb edzést. Gyors a felszívódása és nem igényel feltöltési fázist.

Nincs raktáron

Kreatin 300 g a MusclePharm ® Core Series sorából – kreatin-monohidrát a teljesítmény javítására, az erő és az izomtömeg növelésére

A Creatine tudományosan ellenőrzött kreatin-monohidrát az erő növelésére, az izmok jobb hidratálására, az állóképesség támogatására és a regeneráció gyorsítására. Több száz szakmai tanulmány kimutatta, hogy növeli az erőt, a sportteljesítményt, az edzés intenzitását, javítja a hidratációt és támogatja az izomtömeg növelését. A kreatin monohidrát emellett csökkenti a regenerációhoz szükséges időt, és az edzésen belül lezajló egyes intervallumok idejét is. Szintén elősegíti az ATP termelését (adenozin-trifoszfát), az izmok fő energiaforrása. Az ATP magasabb koncentrációja lehetővé teszi a hosszabb és az intenzívebb edzést, az erő jelentős növekedését, valamint a teljesítmény és az izommunka állóképességének a javítását is eredményezi.

 

Kreatin 300 g - Muscle Pharm

A Kreatin 300 g előnyei

  • kreatin-monohidrát
  • növeli az erőt, a teljesítményt és az állóképességet
  • javítja az izmok hidratációját
  • serkenti az izmok növekedését
  • elősegíti az ATP termelését
  • csökkenti a regenerációhoz szükséges időt
  • gyorsan felszívódik
  • nem igényel feltöltési fázist

 

Adagolás

Egy adagot (1 mérőkanál = 5 g) keverjen össze 200 ml vízben, gyümölcslében, vagy fehérjeitalban.

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (5 g)
Kreatin-monohidrát 5 g


Figyelmeztetés

A termék tejet, szóját, rákféléket, halakat és mogyorót feldolgozó üzemben készült. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ha egészségügyi problémai vannak, akkor a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Gyermekektől elzárva tartandó.

A vásárlók véleményei

Kreatin 300g - Muscle Pharm

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin 300g - Muscle Pharm
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Kreatin 300g - Muscle Pharm

A kérdés leírása
Írj választ