Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Alavis Maxima Ízületvédelem

Alavis Maxima Ízületvédelem

Alavis Maxima Ízületvédelem

Ízületvédelem gyártótól Alavis Maxima - segítenek megújítani az ínszalagokat, az ízületi kapcsolódásokat, elősegítik a porcok regenerálódását és a jobb mozgás képességét, megakadályozzák a sérülések és a fájdalom kockázatának kialakulását. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a Glükózamin, amely az ízületi porcok strukturális összetevőit alakítja ki. A Kondroitin az ízületi porc számára fontos anyagokat termeli. Az MSM szerves ként tartalmaz, a hiányának köszönhetően a szervezet nem képes megújítani a sérült szövetet. Ezenkívül még az ízületek számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Az ízületvédelem bármilyen formája elengedhetetlen, legyenek azok zselatinkiegészítők, cápaporc, komplex kiegészítők vagy glükózamin. A zselatinkiegészítők olyan anyagokat nyújtanak a szervezetnek, amelyek az ízületi porcok hatékony megújulását idézik elő. A cápaporc a legeffektívebb kiegészítő, amely az ízületek védelmére szolgál. További kategória a komplex kiegészítők, komplex anyagtartalommal, amelyek feltöltik és gazdagítják a táplálást az ízületi problémáknál. A glükózamin olyan ízületvédő kiegészítő, amely kulcsfontosságú anyagot, glükózamint tartalmaz, amely fenntartja a porc rugalmasságát és működését, és megakadályozza annak károsodását, enyhíti az ízületi fájdalmakat és gyulladáscsökkentő hatása van.

Mutass többet

Az Alavis Maxima egy táplálékkiegészítő márka, amely az aktív sportolók számára ajánlott, és amely az Alavis állatgyógyászati termékek szaktudásából indul ki. Tekintettel arra, hogy az Alavis márka termékei világszerte sikert arattak a lovak ízületi problémáinak hatékony gyógyításában, a cég a termékek emberi alkalmazása mellett döntött. Az Alavis Maxima márka prémium minőséget kínál, nemcsak az ízületi problémák kezelésének terén, hanem a sportolók teljeskörű táplálékkiegészítésének terén is.

 
Forrás:

 

Érdekel a márka többi terméke is?

 

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Állag
  Összetétel
  Szűrés
   • Vegetáriánus (1)
   • Vegán (1)
   • Gluténmentes (1)
   • Laktózmentes (1)
   • Bio (1)
   • GMO mentes (1)
   • Mesterséges édesítő mentes (1)
   • Műanyag csomagolás mentes (1)
   • Aszpartám mentes (1)
  1. Triple Blend Extra Strong - Alavis Maxima
   Rating:
   100% (6)
   Akciós ár 15 390 Ft

  1 elem