Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gimnasztikai labda Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

Gyártó: Power System

A Power GymBall egy gimnasztikai fitness labda – egy nem stabil edzés segédeszköz a stabilitás, az egyensúly erősítésére és a testtartás javítására. A legkülönbözőbb gyakorlatoknál alkalmazhatjátok, és rákényszerít a medence megfelelő tartására, ami kiindulópontnak számít a test többi részének a helyes tartására. Tökéletesen megizzaszt, erősítitek a gyenge izmokat, jól megnyújt és relaxál.

Figyelem! A labdához nem jár pumpa.

Nincs raktáron
Becsült ár 4 490 Ft

Power Gymball gimnasztikai fit labda - nagyszerű edzés kiegészítő a stabilitás, az egyensúly és a megfelelő testtartás érdekében

A Power Gymball gimnasztikai labdát különböző gyakorlatoknál használhatjátok. A gimnasztikai labda nagyszerűsége abban rejlik, hogy instabilitása révén a test több izmát dolgoztatja meg egyidejűleg úgy, hogy közben nem terheli az ízületeket. A labda arra „kényszerít”, hogy ideális tartásban üljünk. Mivel a fitnesslabda nem stabil, egyensúlyoznunk kell rajta. A tökéletes egyensúlyt szerencsére épp megfelelő háttartással érhetjük el. Ezzel nem rögzül a rossz tartás, és a hát-, váll-, nyak- és derékfájdalmunkat is enyhíthetjük. Ezen ténynél fogva a labda kiváló eszközként használatos rehabilitációs területen, illetve a fitneszben. Elsősorban a törzs izomzatának erősítésére használják, de egy kis fantáziával további remek gyakorlatokat lehet kitalálni edzésprogramnak. A mindennapi életben is használható a szék helyett. Ha nem széken, hanem labdán ülünk, akár a munkahelyünkön is tornázhatunk anélkül, hogy elhagynánk az irodát, sőt, akár hogy felállnánk. Tökéletesen megizzaszt, erősítitek a gyenge izmokat, jól megnyújt és relaxál.

 

Gimnasztikai fit labda Power Gymball

 

Power Gymball gimnasztikai fitness labda előnyei

  • tonizálja a test izmait, növeli a fizikai állóképességet
  • javítja a testtartást, hajlékonyságot
  • segít megelőzni ill. minimalizálja a meglévő derékfájdalmat
  • különleges kialakítású durranásmentes felületi struktúra
  • maximális terhelés 300 kg.
A vásárlók véleményei

Gimnasztikai labda Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

Write Your Own Review
Véleményt ír:Gimnasztikai labda Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System
A Te értékelésed
Termékcímkék
global bestseller
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
Szezonalitás
átmeneti
EAN
4018001255554
Termék kód
95066200
Bruttó súly
1.77 kg
Hosszúság
26.00 cm
Szélesség
15.00 cm
Magasság
21.00 cm
Főkategória
A vásárlók kérdései

Gimnasztikai labda Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

A kérdés leírása
Írj választ