Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Foam Pink Női edzőöv — Harbinger

Gyártó: Harbinger
Rating:
100 %

A Foam Pink Női edzőöv egy női sportöv összetévesztheteten dizájnnal és funkcionalitással. A hajlékony és könnyű habszivacs mag garantálja a hát alsó részének maximális támasztását. Az öv kiszélesített hátrésze tökéletesen stabilizálja az izmokat edzés közben. Csak húzd át az övet az erős acélcsaton és állítsd be a megfelelő méretet a tépőzárral.

Nincs raktáron Várhatóan: 28.01.2021
Becsült ár 7 990 Ft

Foam Pink Női edzőöv - egy nők számára készült sportöv könnyű habszivacs maggal a maximális kényelemért és biztonságért edzés közben.

A Foam Pink Női edzőöv egy sportöv minden fitneszimádó nőnek. Az öv egyesíti az összetéveszthetetlen divatos dizájnt és a tökéletes funkcionalitást. Az öv magját egy hajlékony, de egyben nagyon könnyű bélésből áll, amely garantálja a kényelmet és a hát alsó részének támasztásátAz öv keményebb külső része tökéletesen stabilizálja a hátizmokat edzés közben. A bekapcsoláshoz csak csúsztasd át az acélcsaton. Az öv végén található tépőzárral könnyen állíthatod a méretet.

 

 

Mérettáblázat

Méret

XS

S

M

Méret (cm)

61 - 71

71 - 81,3

81,3 - 91,4

 

A vásárlók véleményei

Foam Pink Női edzőöv — Harbinger

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

100 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100.0000 %
0 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
0 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
Őszintén szólva szkeptikus voltam a súlyemelő öv szükségességével, de nagyon örülök, hogy megvettem. Nagyszerű minden crossfit sportolónak, vagy annak, aki támogatást szeretne a nehéz súlyok emelésében. Kényelmes, különösen guggoláskor és a tépőzár is nagyszerű. Nagyon jól illeszkedik a csípőmre és nem vágódik bele a bordáimba. Az öv viseletét rendkívül fontosnak tartom az edzéseim során, mivel megvéd a hátsérüléstől és megadja a szükséges támogatást. Ajánlom ezt az övet minden olyan nőnek, akit érdekel a súlyának és erejének növelése. Remek termék!

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Foam Pink Női edzőöv — Harbinger

 1. 100%

  Tina

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 383

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyszerű
  Őszintén szólva szkeptikus voltam a súlyemelő öv szükségességével, de nagyon örülök, hogy megvettem. Nagyszerű minden crossfit sportolónak, vagy annak, aki támogatást szeretne a nehéz súlyok emelésében. Kényelmes, különösen guggoláskor és a tépőzár is nagyszerű. Nagyon jól illeszkedik a csípőmre és nem vágódik bele a bordáimba. Az öv viseletét rendkívül fontosnak tartom az edzéseim során, mivel megvéd a hátsérüléstől és megadja a szükséges támogatást.
  Ajánlom ezt az övet minden olyan nőnek, akit érdekel a súlyának és erejének növelése. Remek termék!
Write Your Own Review
Véleményt ír:Foam Pink Női edzőöv — Harbinger
A Te értékelésed
Forgalmazó
427
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
3700006360494
Bruttó súly
0.20 kg
Hosszúság
65.00 cm
Szélesség
13.00 cm
Magasság
1.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Foam Pink Női edzőöv — Harbinger

A kérdés leírása
Írj választ