Flexactive 20 tab - ActivLab

Rating:
90 % of 100
90% (2)
Gyártó: Activlab

A Flexactive egy ízületi táp, pezsgőtabletta formájában, amely glükózamin-szulfát, kalcium és D3 vitamin kitűnő forrását képezi. Támogatja az ízületi porcok regenerációját és a csontok egészségét is. A D3 vitamin biztosítja a kalcium és a foszfor megfelelő felhasználását. A Flexactive minden olyan sportághoz javasolt, amelyeknél az ízületek és a csontok nagymértékű kopására kerülhet sor.

Nincs raktáron
Becsült ár 670Ft

Flexactive- ízületi táp pezsgőtabletta formájában, amely támogatja az ízületi porcok regenerációját és a csontok egészségét is

A Flexactive egy ízületi táp, pezsgőtabletta formájában, amely glükózamin-szulfát, kalcium és D3 vitamin kitűnő forrása. A glükózamin az alap, az ízületi porcokat építő mikrorészecskék bioszintéziséhez, mint amilyenek a glükózaminoglikán sav, proteoglikánok és hialuronsav. A kalcium szükséges az egészséges csontok megőrzéséhez. A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felhasználásához. A Flexactive javasolt minden olyan sportághoz, amelyeknél az ízületek és a csontok nagymértékben elhasználódnak.

 

flexactive ízuletvédő

 

A Flexactive és az előnyei:

  • Hatékony ízületi táp
  • Megfelelő mennyiségű glükózamin-szulfátot és kalciumot tartalmaz
  • D3 vitaminnal gazdagított
  • Támogatja a csontok egészségét
  • Támogatja az ízületi porcok regenerációját
  • Megfelelő a sportolók és a hétköznapi emberek számára is
  • Ideális megelőzésként

 

Összetétel:

Savasság szabályozó: citromsav, almasav, szóda, töltőanyagok: szorbitol, glükóz, glükózamin-szulfát, kalcium-karbonát, aromák, hordozó édesítőszerek: polietilén-glikol, szurkalóz édesítőszer, színezékek: SY sárga, riboflavin, kolekalciferol.

 

Adagolás:

Oldjon fel 1 tablettát napi 2 alkalommal, 250 ml vízben.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek2 tabletta
Glükózamin-szulfát 1000 mg
Kalcium 400 mg
D3-vitamin 5 µg

 

Figyelmeztetés:

A készítmény nem megfelelő a terhes és szoptató nők számára, valamint a gyermekeknek 12 éves korig. A megnyitása után száraz és hűvös helyen tárolja. A termék nem megfelelő a változatos étrend pótlásához. Tárolja 25°C-os hőmérséklet mellett. Ne lépje túl a napi javasolt adagolást. A gyártó nem felelős a nem megfelelő felhasználás és raktározás által okozott károkért.

További Információ
Alapértelmezett kategória Ízületvédelem
Készült EU
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes igen
Customer reviews Flexactive 20 tab - ActivLab
Write Your Own Review
Véleményt ír:Flexactive 20 tab - ActivLab
Your Rating
Príchuť Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ