Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Labellamafia Férfi sportruházat

Labellamafia Férfi sportruházat

Labellamafia Férfi sportruházat

Férfi sportruházat gyártótól Labellamafia amely bármilyen sporttevékenységhez alkalmas. Ebben a kategóriában olyan férfi sportruházatot találtok, mint például a pólók és az atléták kiváló minőségű anyagból, amely nem okoz bőrirritációt. Kényelmes rövidnadrágokat találtok itt edzéshez és pulcsikat, valamint melegítőket. Nem hiányozhatnak a baseball sapkák és snapbackek sem, amelyek megvédik a fejünket a napszúrástól a forró nyári napokon és a nem várt esőtől is.

Mutass többet

A LABELLAMAFIA egy brazil cég, amely fitness ruházat gyártásával és eladásával foglalkozik nőknek és férfiaknak egyaránt. A cég alapítójának, Alice Matos bikini fitness modellnek az volt a terve, hogy egy egyedülálló márkát hozzon létre, amely összekösse a divatot a sportruházattal. Ezzel az egész fitnes ágazatot megváltoztatta, így rengeteg vásárló igényeit kielégítette. A márka mottója: “Fitness is Everywhere” - "A fitness mindenhol ott van", és prioritása, hogy elérje a vásárlói maximális elégedettségét. A kínálatukban találtok leggingseket, pólókat, rövidnadrágokat, pulóvereket, de még fürdőruhát és sportcipóket is. 

 

 

Labellamafia

 

Források:

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Szín
  Szűrés
           1. LBM Black baseball sapka - LABELLAMAFIA
            Rating:
            0% (0)
            Akciós ár 9 990 Ft
           2. LBM Red baseball sapka - LABELLAMAFIA
            Rating:
            0% (0)
            Akciós ár 9 990 Ft

           2 Tétel