Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fekete shaker 700 ml - MuscleTech

Gyártó: MuscleTech
Rating:
50 %

Fekete, áttetsző shaker a MuscleTech-től, a táplálék-kiegészítő italok keverésére, 700 ml űrtartalommal. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 070 Ft

MuscleTech keverőpalack, shaker. Kompakt  méret, könnyen rögzíthető,  felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben. BPA mentes.


A shaker kialakítása 5 fő tulajdonságában kimagasló!


Nem csöpög: A tető és a kupak puha műanyagból készült. Ebből adódóan a shaker részei összecsavaráskor csöpögésbiztosan egymáshoz simulnak. Így egész nap biztonságosan hordozhatjuk a shakert sporttáskánkban is. Szavatoljuk hogy ez az új design teljesen folyadékzáró.

A kupak nincs a tetőhöz rögzítve: Shakereink használata kényelmes, mivel a kupak levehető és nem lóg a tetőhöz rögzítve ivás közben.

Csavarható tető és kupak: A shaker mindkét zárja csavaros, így használata tisztább és egyszerűbb, mint hagyományos pattintható tetős elődeié. A pattintós shakerseket sokszor nehéz zárni, nyitáskor pedig maszatolhatnak vagy spriccelhetnek. A mi csavaros shakerünkel ez nem fordulhat elő.

Hatékonyabb keverés: Egy sport shaker legfontosabb funkciója két komponens hatékony mixelése. Ezen funkció kialakítására különleges hangsúlyt fektettünk shakerünk tervezésénél. Az általunk használt görbített és mélyített szita, formájából adódóan nagyobb felülettel rendelkezik, valamint növeli a közte és a zárt tető közötti belső teret. Így egy shakelessel több folyadék jut át a szűrőn mint általános szűrők esetében. Ezgyorsabb es hatékonyabb mixelést tesz lehetővé.

Kényelmes fogás: Shakerünk oldalába 3 hosszanti barázdát terveztünk amely biztos fogást és esztétikus fomát garantál. Ez nagyban megkönnyíti a keverés folyamatát, mivel rázás közben sem kell félünk attól, hogy kicsúszik a shaker a kezünkből.

 

Kiszerelés: 700ml

A vásárlók véleményei

Fekete shaker 700 ml - MuscleTech

Összesített termék értékelés

50%
50%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Fekete shaker 700 ml - MuscleTech

Write Your Own Review
Véleményt ír:Fekete shaker 700 ml - MuscleTech
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
2815-1
Bruttó súly
0.14 kg
Hosszúság
22.00 cm
Szélesség
10.00 cm
Magasság
10.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Fekete shaker 700 ml - MuscleTech

A kérdés leírása
Írj választ