Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ételhordó táska Beast Duffle Black - 6 Pack Fitness

A Beast Duffle Black ételhordó táska, amely több, mint 8 órán keresztül frissen tartja az ételeket. Kiváló minőségű ballisztikus nejlonból készült és 6 étkezésnyi tárolódobozt szállíthatsz ebben a hatalmas táskában. 5 db légmentesen záró ételdobozt, 1 db Large Sport Nutrition dobozt és 3 db minőségi hűtőgélt tartalmaz. Az ergonomikus füleknek és fogantyúknak köszönhetően kényelmesen utazhatsz vele.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 64 760 Ft

Beast Duffle Black ételhordó táska - kiváló minőségú táska ballisztikus nejlonból, amely több, mint 8 órán keresztül frissen tartja az ételeket

A Beast Duffle Black ételhordó táskában könnyen el tudjuk rendezni az egyes fogásokat és így akárhová magunkal vihetjük őket. Biztosak lehetünk benne, hogy az élelmiszerek 8+ órán át frissek maradnak. A táska hordozható, és kiváló minőségű anyagból készült - ballisztikus nejlon erősített varrással. Hat étkezésnyi tárolódobozt szállíthatsz ebben a hatalmas táskában és állítható belső polcokat tartalmaz. 5 db légmentesen záró ételdobozt, 1 db Large Sport Nutrition dobozt és 3 db minőségi hűtőgélt (2 kicsi és 1 nagy) tartalmaz. További tartalma az extra nagy fő tárolórkesz a ruháknak, törölközőknek, tisztálkodószereknek és egyéb eszközöknek és belső rendszerező zsebek a pénztárca, kulcs, zenelejátszó tárolására. Az ergonomikus füleknek és fogantyúknak köszönhetően kényelmesen utazhatsz vele.

 

Beast Duffle Black ételhordó táska


Beast Duffle Black ételhordó táska tartalma:

  • 5x légmentesen záró ételdoboz
  • 1x Sport Nutrition box
  • 3x kiváló minőségű hűtőgél (2 kicsi, 1 nagy) 

 

Milyenek a Beast Duffle táska méretei?

Méretek (cm)TáskaFő rekeszKülön részleg a cipő tárolására
Hosszúság 59,69 30,48 27,94
Szélesség 30,48 30,48 12,70
Magasság 27,94 27,94 22,86

 

Hogyan tartsuk karban?

Szükség szerint töröljük át a táskát egy nedves törlővel. Kizárólag kézzel mossuk. Ne használjunk semmiféle tisztítószert vagy fehérítőt. Tarstuk szárazon az anyagot.

A vásárlók véleményei

Ételhordó táska Beast Duffle Black - 6 Pack Fitness

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ételhordó táska Beast Duffle Black - 6 Pack Fitness
A Te értékelésed
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
817963011543
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Ételhordó táska Beast Duffle Black - 6 Pack Fitness

A kérdés leírása
Írj választ