Climaqx Erősítő gumiszalagok

Erősítő gumiszalagok gyártótól Climaqx ez a kategória az egész testre kiterjedő edzésekhez használható erősítő gumiszalagok és expanderek széles választékát tartalmazza. Számos különböző méretű és ellenállási szintű erősítő gumiszalag és expander közül választhatunk, amelyek alkalmasak otthoni, szabadtéri edzőparki, edzőtermi és akár utazás közbeni edzésre is. Rehabilitációs gyakorlatokhoz is előnyösek. A kezdők és a haladók is biztosan találnak kedvükre valót e népszerű fitnesseszközök sokszínű választékában.

 Mutass többet

Hogyan válasszuk ki az erősítő gumiszalag megfelelő ellenállási szintjét?

Az ideális erősítő gumiszalagnak meg kell felelnie a jelenlegi erőnléti képességeidnek és a konkrét gyakorlatoknak. Ha most kezded az edzést, válassz egy alacsonyabb ellenállású gumiszalagot. Ahogy fejlődsz és erősödsz, fokozatosan növelheted az ellenállást. Ha azonban húzódzkodáshoz használsz ellenállási szalagot, a kezdőknek egy nagyobb ellenállású gumiszalag lehet előnyös, hogy segítse őket a gyakorlat során. Mindezek alapján, ha egy jól összeállított edzésre és fokozatos erőfejlesztésre törekszel, a legjobb, ha különböző típusú gumiszalagok és expanderek állnak rendelkezésedre.

Expander és erősítő gumiszalag típusok

 • Az alapvető erősítő gumiszalagok közé tartozik a Resistance Band Set erősítő gumiszalag készlet, amely különböző ellenállási szintekkel rendelkező, hosszúkás, egyrétegű gumiszalagokból áll. Ezek a gumiszalagok hasznosak vállból nyomáshoz, oldalemelésekhez és bicepszhajlításokhoz. Kiegészítik az edzőtermi edzéseket, a jógát, a pilatest és a rehabilitációs gyakorlatokat is. Ezen túlmenően felhasználhatók tárogatáshoz, előrefelé vagy ülve végzett evezéshez és sok más gyakorlathoz.
 • Egy másik típus a rövidebb, zárt kör alakú erősítő gumiszalagokat tartalmazza, amelyeket általában különböző típusú kitörésekhez, guggolásokhoz és más lábgyakorlatokhoz használnak. Alkalmasak bemelegítő aktiváló gyakorlatokhoz, nyújtáshoz, rehabilitációs gyakorlatokhoz, jógához, pilateshez és erőnléti edzéshez is. Ha aggódsz amiatt, hogy a gumi anyag kellemetlen lehet, ahogy hozzáér a testedhez, választhatsz szövetfelülettel ellátott gumiszalagokat is. Ezek az úgynevezett Booty Bands gumiszalagok, amelyek nagyobb ellenállást tudnak nyújtani, így hatékonyak a popsi és a láb megcélzására.
 • A hosszabb, zárt hurkú erősítő gumiszalagok a húzódzkodó rúd köré hurkolhatók, hogy segítsenek a húzódzkodásban. Különböző húzógyakorlatokhoz is használhatók, és különböző izomcsoportokat célozhatnak meg.
 • Az otthoni és az edzőtermi edzések intenzitásának növelése érdekében a fogantyúval ellátott expanderek könnyen csatlakoztathatók és kihívást jelentő edzéshez használhatók. Ezeket leggyakrabban a felsőtest edzéséhez használják. A fogantyúkat a lábfejedre is akaszthatod, így láb- és popsigyakorlatokat végezhetsz vele. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik expandert válaszd, az elasztikus gumiszalag szett fekvenyomáshoz jó választás lehet.

Az erősítő gumiszalagok használatával végzett edzéshez a következő cikkünkben találhatsz inspirációt:  30 teljes test gyakorlat erősítő gumiszalaggal.

 Mutass kevesebbet

3 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (21)
 2. Spokey (6)
 3. Climaqx (3)
 4. BeastPink (2)
 5. MADMAX (1)
Szín
 1. fekete (1)
 2. rózsaszín (1)
 3. lime (1)
Termék kategóriája
Szűrés
 1. Booty Band Lime - Climaqx
  Booty Band Lime erősítő gumiszalag - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  7890 Ft
 2. Booty Band Black - Climaqx
  Booty Band Black erősítő gumiszalag - Climaqx
  100%
  100 % (2)
  7890 Ft
 3. Posilňovacia guma Booty Band Pink - Climaqx
  Booty Band Pink erősítő gumiszalag - Climaqx
  100%
  100 % (10)
  7890 Ft

3 Tétel