Enigma 50 kapsz - Dedicated

0%
0% (0)

Az Enigma egy egyedülálló táplálékkiegészítő egyedülálló összetevőkkel, amelynek segítségével minden határt képes leszel legyőzni! Elősegíti az izomtömeg szintézisét, óvja a katabolizmust, növeli az erőnket és kitartásunkat. Mindezek felett, biztosítja a még hatékonyabb zsírégetést, a táplálékfelszívódást, jobb regenerációt és jelentősen alacsonyabb fáradságérzetet. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 14830 Ft

Enigma - egyedülálló kiegészítő, amely támogatja erőnk és teljesítőképességünk gyarapodását, javítja a regenerációt és pozitívan hat a zsírégetésre

Az Enigma egy egyedülálló készítmény, amely segít minden határ legyőzésében! Az egyedülálló összetevők a legjobb megoldást nyújtják minden fizikailag aktív ember számára. Kiváló a test erősítésére, gondoskodik a következő edzés megfelelő felkészültségéről. Megerősíti az izomtömeg szintézisét, óvja a katabolizmust, növeli erőnket és kitartásunkat. Lehetővé teszi számunkra a még jobb eredmények elérését! A zöldtea kivonat biztosítja a hatékony zsírégetést és jobb antioxidáns védelemet, a további összetevők pedig hozzájárulnak a tápanyagok hatékony felszívódásához, a regenerációs folyamatok javulásához és a jelentősen alacsonyabb fáradság érzetéhez.

 Enigma - Dedicated

 

Az Enigma előnyei

• segít az izomtömeg építésében

• pozitívan befolyásolja erőnk és kitartásunk növekedését

• hozzájárul a testzsír hatékonyabb égetéséhez

• javítja a regenerációt

• védi a  katabolizmust

• növeli a tápanyagok felszívódását

 

Adagolás

Fogyassz 1 kapszulát reggel reggeli előtt, ezt követően pedig még egy kapszulát 6 óra eltelte után, éhgyomorra. Az edzős napokon fogyassz 2 kapszulát 30 perccel edzés előtt.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
Zöld tea kivonat (standardizált 90% Epicatechin) 335 mg
Zöld tea kivonat (standardizálva 50% EGCG) 230 mg
Kvercitin 100 mg
Astragin® (Astragalus & Panax Notoginseng kivonat) 50 mg
Cocoa-Drol™ (kakaó kivonat) 25 mg
Bioperin® (feketebors kivonat) 10 mg

 

További összetevők

magnézium-sztearát, zselatin, víz, színezékek: E129, E133.

 

Figyelmeztetés

18 éven aluliak számára nem alkalmas.Az ajánlott napi adagot ne lépd túl. 8 egymást követő héten át tartó szedés után ne használd többet. A termék szedése előtt konzultálj orvosoddal, amennyiben valamilyen gyógyszert szedsz vagy egészségügyi probémáid vannak. Nők számára nem ajánlott. Terhes nők, szoptató anyák vagy terhességet tervezők számára  nem alkalmas. Tartsd távol a gyermekektől a terméket és más kiegészítőket. 

További Információ
Alapértelmezett kategória Teljesítményfokozók
Customer reviews Enigma 50 kapsz - Dedicated
Write Your Own Review
Véleményt ír:Enigma 50 kapsz - Dedicated
Your Rating
Kiszerelés Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ