GymBeam Clothing Egyéb segédeszközök edzéshez

Egyéb segédeszközök edzéshez gyártótól GymBeam Clothing Az edzésekhez használható egyéb eszközök kategóriájában olyan termékeket kínálunk, amelyeknek ott a helye minden amatőr vagy profi sportoló életében. Van, amelyik a különböző izomcsoportok edzésében nyújt segítséget, mások a regenerációt támogatják, vagy segítenek, hogy kifejezhesd az aktív életmód iránti rajongásodat.

 Mutass többet

Az edzéshez használható egyéb segédeszközök kategóriájában az alábbiakat találhatod:

 • Edzéseszközök, mint amilyen a guggolórámpa, amelynek alkalmazásával növelheted a mozgástartományt guggolások közben, ráadásul a derekadat érő terhelést is mérsékelheted. Akik nem szeretnek kesztyűt használni, azok számára remek alternatívák elérhetők a hagyományos vagy folyékony kréta képében, amelyek elnyelik a nedvességet, elvezetik az izzadságot, és hozzásegítenek az erősebb fogáshoz. Egy másik érdekes eszköz, amelynek használatával feldobhatod karedzéseidet, a BFR karszorító pánt, amely a vérkeringés korlátozása által maximalizálja a bicepszedzés hatékonyságát.
 • Kiegészítők és praktikus felszerelések, amelyek minden sportoló életét könnyebbé teszik. Remek példa a kézi tejhabosító, amelynek használatával gyorsan készíthetsz erős tejhabot, ami nélkülözhetetlen része egy finom kapucsínónak, macchiatónak, forró csokinak vagy matcha latténak. Kedvenc italaidat kerámiacsészéből élvezheted, amely elegáns dizájnnal készült, és a GymBeam logója díszíti. Azok a lányok, akik ezután rögtön az edzőterembe indulnak, nagyra értékelhetik a fogas hajcsatot, amely még a legkeményebb edzések közben is a helyén tartja a hajat. A futók és más intervallumedzések rajongói garantáltan megbízható társra lelnek a digitális stopperbenamely a fejlődésed és az időeredményeid számon tartását teszi lehetővé. Szintén nekik jöhet jól a karon viselhető telefontok, hogy okostelefonjuk edzés közben is egy karnyújtásnyira lehessen tőlük. Az étrend-kiegészítők kényelmes adagolásában különféle pillboxaink nyújtanak segítséget, míg a chill tub a regenerációt támogatja.

Az edzéshez használható egyéb eszközök kategóriája azonban még sokkal többet tartogat számodra, és a döntés, hogy melyiket szerzed be legközelebb, csakis rajtad múlik.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (26)
 2. BeastPink (8)
 3. GymBeam Clothing (2)
 4. Climaqx (2)
 5. VanaVita (1)
 6. Under Armour (1)
 7. STRIX (1)
Szín
 1. fekete (1)
 2. fehér (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Face Mask ANTI + PM2.5 Filter - GymBeam
  ANTI maszk + PM2.5 Filter - GymBeam
  96%
  96 % (10)
  1690 Ft
 2. Mask PM2.5 Filter 10 Pack - GymBeam
  PM2.5 maszk szűrő 10 db - GymBeam
  100%
  100 % (5)
  1890 Ft

2 Tétel