a legjobbak a dns-tesztek kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a DNS-tesztek kategóriájából. A legeladottabb termék a Advanced DNS-teszt csomag – tellmeGen.

DNS-tesztek egy otthoni DNS-tesztkészleteket tartalmazó kategória, amelyek segítségével több, az egészséggel, táplálkozással és életmóddal kapcsolatos információt fedezhetsz fel. A DNS olyan, mint egy genetikai kód, amelyet minden élő sejt tartalmaz. Ez a kód programként működik, és megmondja a szervezetnek, hogyan működjön megfelelően. A genetika tehát az élet gyakorlatilag minden aspektusát befolyásolhatja. A DNS határozza meg a megjelenést, a sportban elért sikereket, vagy akár egy adott szakmára való hajlamot is. Ugyanakkor arra is hatással lehet, hogy a szervezet hogyan metabolizál és tolerál bizonyos anyagokat.

 Mutass többet

A DNS-t nem lehet csak úgy, segítség nélkül megnézni. Lépjünk be az otthoni DNS-tesztkészletekbe, amelyek nagyszerű eszközt jelenthetnek arra, hogy legalább egy pillantást vethessünk a DNS-ünkbe, és jobban megértsük a szervezetünkben zajló bizonyos folyamatok működését.

Miben segíthetnek az otthoni DNS-tesztek?

 • a különböző betegségeket okozó változások kimutatása DNS-szinten
 • segít felfedezni, hajlamosak vagyunk-e arra, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk az állóképességi vagy az erőnléti sportokban
 • könnyebb a genetikai jellemzőidnek megfelelő, ideális sportágat találni
 • kimutatja, hogyan reagál a szervezeted az egyes tápanyagokra, és javaslatot is ad az étrend módosítására
 • részletesen elemzi az ADIPOQ gént, amely összefüggésbe hozható az elhízással és a fogyókúrák sikerességével
 • meghatározza a vitaminok és ásványi anyagok optimális bevitelét
 • feltárja az ételintoleranciát vagy az alkoholfüggőségre való hajlamot
 •  meghatározza a stresszérzékenységed, és segít egy megfelelő alvási rendszer kialakításában
 • javaslatot kapsz az optimális bőrápolásra

Hogyan használjuk az otthoni DNS-tesztet?

Minden DNS-tesztkészlethez mellékelve van a helyes elvégzésre vonatkozó utasítások, valamint az összes szükséges eszköz. Ilyen például az Advanced DNS-teszt csomag. Rendszerint csak nyálmintát kell venni az arc belső oldaláról, és a mellékelt csőbe helyezni, amelyet aztán elvisz az általad rendelt futár. Ezután már csak az eredményeket kell megvárni, amit megtalálhatsz például a gyártó weboldalán vagy mobilalkalmazás segítségével. Egyes teszteknél lehetőség van arra is, hogy online konzultációt foglalj le szakemberekkel, akik segítenek az eredmények értelmezésében. Mi több, olyan változtatásokat is ajánlanak, amelyek minden szempontból javítják az életminőséget.

Ha a DNS-elemzés eredményei alapján betartod a javaslatokat, akkor optimalizálhatod az egészséged, könnyebben fogyhatsz, módosíthatod az étrended, és javíthatsz a sportteljesítményeden.

Ha többet szeretnél megtudni az otthoni DNS-tesztekről, olvasd el cikkünket: Minden, amit az otthoni DNS-tesztekről tudni kell.

 Mutass kevesebbet

5 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GenePlanet (4)
 2. tellmeGen (1)
Szín
 1. violet (4)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Advanced DNA Test Kit - tellmeGen
  Advanced DNS-teszt csomag – tellmeGen
  100%
  100 % (1)
  75990 Ft
 2. DNA Test MyLifestyle - GenePlanet
 3. DNA Test MyHealth - GenePlanet
 4. DNA Test Premium - GenePlanet
 5. DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet
  Nincs raktáron

5 Tétel