Chiba Bandázs

Bandázs gyártótól Chiba egy olyan kategória, amely a végtagok edzés közbeni stabilizálására tervezett védők és bandázsok széles választékát tartalmazza. Ebben a kategóriában a hát, a könyök, a csukló, a térd, és a boka megerősítésére szolgáló bandázsokat találsz. Ezek az elasztikus anyagból készült védők és bandázsok alkalmazkodnak a végtag alakjához, optimális támaszt biztosítanak, és lehetővé teszik a természetes pozíciókban történő mozgást. Ez segít csökkenteni a sérülés kockázatát edzés közben. Ezeket a praktikus kiegészítőket leggyakrabban az ízületi problémákkal küzdő, a stabilitást fokozni kívánó egyének használják.

Ugyanakkor a súlyemelés során is hasznosak, amikor az ízületeknek extra támogatásra van szüksége. Ezáltal alkalmasak erőnléti edzésekhez, csapatsportokhoz, küzdősportokhoz és különböző szabadidős tevékenységekhez, valamint rehabilitációs időszakokban a sérülések után.

 Mutass többet

Védő és bandázs típusok:

 1. Neoprén védők: Ezek az elasztikus anyagból készült védők biztonságosan körbeveszik a térdet, a bokát, vagy a könyököt. Egyszerűen húzd fel a végtagra edzés előtt. A megfelelő illeszkedés érdekében azonban elengedhetetlen a megfelelő méret kiválasztása.
 2. Klasszikus bandázsok: A végtagra tekert bandázsok előnye, hogy az egyéni igényeknek megfelelően állíthatók. Alkalmasak könyökre, csuklóra, térdre vagy bokára.
 3. Terápiás bandázsok: Ezek a bandázsok olyan gélbetéteket tartalmaznak, amelyek szükség szerint lehűthetők vagy felmelegíthetők. Típustól függően a bandázst borogatásként lehet alkalmazni a fejre, a bokára, vagy a térdre. Enyhülést nyújt, ellazulást biztosít, és különösen előnyös a sportolók számára a sérülést követő felépülési fázisban.

Ebben a kategóriában kineziológiai szalagokat is találsz, amelyek az izmok, inak vagy szalagok húzódásaira vagy túlterheléses sérüléseire alkalmasak. Használatuk egyszerű, és megfelelő felhelyezés esetén jól tapadnak. Általában sportolók, valamint térd- vagy egyéb mozgásszervi problémákkal küzdő egyének használják őket. Ezen túlmenően rehabilitációs szalagok is kaphatók, amelyek különböző testrészek, például térd, könyök vagy boka kompressziós betekerésére szolgálnak. Ez az izmok véráramlásának megváltozásához vezet, ami végső soron az érintett végtag jobb mobilitását eredményezheti. A sportolók a legyengült végtagok regenerálódása során és a fizikai megterhelésre való felkészülés során is alkalmazzák ezt a módszert.

A kínálatban a bicepsz véráramlását korlátozó pántot is találsz. Ez a kellék a Blood Flow Restriction (BFR) rendszerrel működik, amely egy helyi véráramláskorlátozáson alapuló edzésmódszer. Ezt a módszert jelenleg széleskörűen kutatják az izomnövekedést (izomhipertrófiát) serkentő környezet kialakítására gyakorolt lehetséges jótékony hatásai miatt. Ezért elsősorban erőnléti sportolók számára alkalmas. Az ütősportok kedvelői biztosan értékelni fogják a kompressziós karvédőket. Végül a futók és más állóképességi sportolók számára kompressziós vádlivédőket kínálunk, amelyek fokozhatják a teljesítményüket.

 Mutass kevesebbet

4 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Application
 1. Knee (2)
 2. Wrist (1)
 3. Elbow (1)
Gyártó
 1. GymBeam (25)
 2. CHIBA (4)
 3. Climaqx (3)
 4. GymBeam Clothing (2)
 5. RDX Sports (2)
 6. MADMAX (2)
 7. C.P. Sports (1)
Szín
 1. fekete (2)
 2. fekete - piros (2)
Méret
 1. M (2)
 2. L (2)
 3. XL (2)
 4. XXL (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Wrist wrap Black Line - Chiba
  Black Line csuklóbandázs – Chiba
  100%
  100 % (3)
  5890 Ft
 2. Elbow bandage neoprene - Chiba
  Neoprén könyökbandázs - Chiba
  100%
  100 % (1)
  25990 Ft
 3. Knee Support Bandage Neoprene - Chiba
  Neoprén térdbandázs - Chiba
  100%
  100 % (1)
  29990 Ft
 4. Knee wrap Black Line - Chiba
  Black Line térdbandázs - Chiba
  40%
  40 % (1)
  9190 Ft

4 Tétel