MuscleTech Teljesítményfokozók

Teljesítményfokozók gyártótól MuscleTech egy olyan kategória, amely természetes szteroid alternatívákként funkcionáló termékeket, valamint különféle edzés előtti étrend-kiegészítőket foglalja magába. Ezeket a termékeket a teljesítmény, az erő és az izomnövekedés serkentése érdekében szokták fogyasztani a fitness világában mozgók és mások is. Ugyanakkor ezek a termékek a vér optimális tesztoszteronszintjének fenntartását is befolyásolhatják, amely számos létfontosságú biológiai folyamatban alapvető szerepet játszik.

 Mutass többet

Ez a kategória a következőket kínálja:

 • Edzés előtti étrend-kiegészítők, amelyek fogyasztása népszerű módja a teljesítmény és az erő növelésének, valamint az energia fokozásának egy megerőltető fizikai tevékenység előtti.
 • NO étrend-kiegészítők, amelyek elősegíthetik a vérkeringést az egész testben, és hatékonyan pumpálhatják fel az izmokat edzés előtt.
 • HMB, amely gátolhatja az izomfehérjék lebomlását, és az izomnövekedést is segítheti.
 • Tesztoszteron termelésére jótékony hatást kiváltható étrend-kiegészítők növényi kivonatok formájában vagy más módon, amelyek a teljesítmény, az erő és az izomnövekedés serkentése érdekében keresettek.
 • A koffeint az éberség és a koncentráció fenntartására használják munka, tanulás vagy egyéb napi vagy sporttevékenység közben.
 • Béta-alanin, amely a nem esszenciális aminosavak közé tartozik, és a karnozinszintézis prekurzora.
 • DAA, amely a nem esszenciális aminosavak közé tartozik, és szabályozza a tesztoszteron szintézisét.

Az edzés előtti serkentők azok körében népszerűek, akik szeretnék teljesítményüket és erejüket fokozni vagy energiával feltöltődni egy megerőltető fizikai tevékenység előtt. Általában porok, shotok, vagy kapszulák formájában kaphatók. Ezenkívül léteznek olyan edzés előtti serkentők is, amelyek csak egy komponenst tartalmaznak, ami különösen hasznos abban az esetben, ha ti szeretnétek összeállítani a saját edzés előttiteket. Ilyen termék például a koffein vagy a taurin. De léteznek többkomponensű edzés előtti étrend-kiegészítők is, amelyek fő előnye, hogy több funkcionális összetevőt kombinálnak szinergikus hatásmechanizmussal. Példa erre a THOR edzés előtti serkentő, amely számos aktív összetevőt tartalmaz a teljesítmény és az állóképesség fokozása érdekében.

A NO étrend-kiegészítők más típusú edzés előtti étrend-kiegészítőket takarnak, amelyek hatékonyan segíthetnek feltöltődni a fizikai teljesítmény előtt. Ennek az az oka, hogy befolyásolhatják a nitrogén-monoxid (NO) termelődését, amely a vérkeringést befolyásolja a szervezetben. Az erek kitágulásának köszönhetően több oxigén és tápanyag juthat az izmokba. Ez végső soron jobb teljesítményt eredményezhet. Az ilyen hatású étrend-kiegészítők közé tartozik például az Arginine A.K.G vagy a Citrullin-malát.

A HMB étrend-kiegészítőink egy β-hidroxi-β-metil-butirát néven ismert anyagot tartalmaznak. Ez a leucin aminosav aktív metabolitja, amely a valinnal és az izoleucinnal együtt a BCAA-k közé tartozik. A HMB nagyon népszerű a sportolók körében, mivel segíthet lerövidíteni a regeneráció idejét. Sőt, antikatabolikus hatással is büszkélkedhet.

A tesztoszteron termelésére jótékony hatást kiváltható étrend-kiegészítőket a teljesítmény javítására, az erő növelésére és az izomnövekedés elősegítésére használják a fitness világában. Ezen túlmenően segíthetnek a vér optimális tesztoszteronszintjének fenntartásában. Ez a hormon számos létfontosságú biológiai folyamatban játszik alapvető szerepet. Befolyásolja például az izmok, a csontok méretét és erejét, valamint a férfiak általános reprodukciós egészségét.

Ebben a kategóriában találhatjuk meg a koffeint. Világszerte a legnépszerűbb stimulánsnak tartják. Nagyon népszerű választás az éberség és koncentráció fenntartására munka, tanulás és egyéb hétköznapi vagy sporttevékenységek közben. A koffeintartalmú étrend-kiegészítők sportolók körében is népszerűek, akik edzés előtt szokták fogyasztani. Általában tabletták vagy kapszulák formájában kaphatók, de megtalálhatóak összetett edzés előtti keverékek részeként is.

A béta-alanin az azonos nevű, nem esszenciális aminosavat tartalmazó termékeket foglalja magában. A karnozin szintézisének prekurzora, amely segít csökkenteni az acidózist. Ez a hatás késleltetheti a fáradtságot, könnyebbé teheti a megerőltető edzéseket vagy meghosszabbítja a sportteljesítményt.

Végül, de nem utolsósorban, a DAA is megtalálható ebben a kategóriában. A nem esszenciális aminosavak közé tartozik, és potenciálisan jótékony hatással lehet a férfiak reproduktív egészségére és a vér tesztoszteronszintjére, amelyek alapvető fontosságúak a férfiak általános egészsége szempontjából. Ez azért van, mert befolyásolhatja az izmok méretét és erejét, a csontsűrűséget és az általános reproduktív egészséget.

Válasszatok edzés előtti serkentőink és a tesztoszteron termelésére jótékony hatást kiváltható étrend-kiegészítőink széles kínálatából, és tapasztaljátok meg a hatásukat a saját bőrötökön.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Kategória
 • Edzés előtti stimulánsok (1)
 • Tesztoszteron fokozók (1)
Gyártó
 1. GymBeam (39)
 2. ActivLab (16)
 3. OstroVit (11)
 4. Applied Nutrition (9)
 5. Goldfield (7)
 6. VemoHerb (7)
 7. Universal Nutrition (6)
 8. Amix (5)
 9. NOW Foods (4)
 10. The Protein Works (4)
 11. Stacker2 (4)
 12. Cellucor (4)
 13. Optimum Nutrition (4)
 14. Megabol (4)
 15. Mammut Nutrition (3)
 16. JNX (2)
 17. ProSupps (2)
 18. MuscleTech (2)
 19. BSN (2)
 20. Nutrend (2)
 21. Nutrex (1)
 22. VanaVita (1)
 23. BeastPink (1)
 24. PVL (1)
 25. Ghost (1)
Ízesítés
 1. gyümölcsös puncs robbanás (1)
Csomagolás (g)
 1. 75 g (1)
 2. 247 g (1)
Kapszula
 1. 120 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (1)
 2. Por (1)
Összetétel
 1. Keverék (2)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. New (1)
 2. Vegan (1)
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (1)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (2)
GMO mentes (2)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (2)
 1. Vapor X5 Next Gen 232 g - MuscleTech blue raspberry
  Vapor X5 - MuscleTech
  90%
  90 % (21)
  9990 Ft
 2. AlphaTest - MuscleTech
  AlphaTest - MuscleTech
  0%
  0% (0)
  12990 Ft

2 Tétel