Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

100% Kazein fehérje 1800 g - Weider

Gyártó: Weider

A 100%-os tiszta kazein, amely 84% fehérjét, és több, mint 5g BCAA-t, kevesebb, mint 1g zsírt és 1g szénhidrátot. Ez az éjjeli fehérje állandó aminosav- és tápanyagbevitelt nyújt 6 órán keresztül. Nem terheli le az emésztőrendszert úgy mint a tojásfehérje. Elenyésző mennyiségű laktózt tartalmaz. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 16 990 Ft

Casein 100% a Weidertől: éjjeli fehérje 6 órás feloldódással

A Casein 100% egy teljesen tiszta krémes kazein. 84% fehérjét, több, mint 5 g BCAA-t tartalmaz, és kevesebb, mint 1 g zsírt és 1 g szénhidrátot egy adagban. A legújabb eljárásokkal készült és az elérhető legjobb minőséget biztosítja a piacon. A kazein elegendő aminosavat  biztosít 6 órán keresztül.Ezt a kazeint gyakran „éjjeli fehérjének“ is nevezik, mert fokozatos fehérje feloldódást biztosít a véráramba.

 

Amikor a használat után a fehérje feldolgozásra kerül a szervezetben, nem kerül azonnal az izmokhoz, hanem fokozatosan oldódik fel, ami állandó tápanyag utánpótlást biztosít az izmok számára (6-8 óra). Ha lefekvés előtt használod a terméket, akkor biztos lehetsz abban, hogy a szervezetednek semmi sem fog hiányozni az éjszaka folyamán. Ez a fehérje ideális éjjeli fehérjének, vagy egy hosszabb, edzés nélküli szünet esetében, amikor fehérjékre van szükségünk. A kazein fehérje kevésbé nehezíti az emésztőrendszert, mint a tojásfehérje. A kazein nem túrót jelent, a Weider 100% casein elenyésző mennyiségű laktózt tartalmaz. 


Kazein fehérje  

100% Casein és előnyei

  • Magas fehérjetartalom, több mint 84%-os tisztaságú kazeinnel (vanília)
  • Erősen antikatabolikus
  • Hosszabb teltségérzetet biztosít
  • Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
  • Kevesebb, mint 1 g zsírt és szénhidrátot tartalmaz adagonként
  • Ellátja a testet aminosavakkal akár 7 órán keresztül is
 
 
Kazein fehérje

 

Összetevők

95% kalcium-kazeinát, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, aroma, édesítőszer (aceszulfám K, nátrium-ciklamát, nátrium-szacharin), nátrium-klorid

 

Adagolás

1 adag por (25 g) 300 ml vízben vagy zsírszegény tejben (1,5%) feloldva. Reggel, edzés után vagy legfőképp lefekvés előtt! Szükség esetén napközben is, a legjobb reggel. 2 x naponta =  a fehérjebevitel növelése 50g-mal.

 

Tápértékek

Tápértékek (csokoládé íz)1 adag (25 g)
Kalória94,89 kcal
Zsírok0,25 g
   ebből telített0,2 g
Szénhidrátok0,83 g
   ebből cukrok0,33 g
Fehérjék22 g
0,15 g
A vásárlók véleményei

100% Kazein fehérje 1800 g - Weider

Write Your Own Review
Véleményt ír:100% Kazein fehérje 1800 g - Weider
A Te értékelésed
Műanyag csomagolás mentes
nem
Fehérje forrás
kazein
Mesterséges édesítő mentes
nem
Fehérje feldolgozás módja
vegyes feldolgozás
EAN
121
Termék kód
21061080
Főkategória
A vásárlók kérdései

100% Kazein fehérje 1800 g - Weider

A kérdés leírása
Írj választ