Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ReHydrate izotóniás ital 1000 ml - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
98 %

A ReHydrate egy sport hipotónikus ital, melyben vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat is találunk, így energiával tölt fel minket a fárasztó edzés előtt. Pótolja az elengedhetetlen tápanyagokat, hogy a teljesítményszint a lehető legmagasabb legyen, emellett csökkenti az izomláz kialakulásának kockázatát, valamint támogatja a regenerációt. A ReHydrate koncentrátumból akár 65 l ízletes ital is elkészíthető.

 
Akciós ár 2 990 Ft Lista ár 0 Ft
Ajánlott fogyasztói ár
Szállítási költség 750 Ft -tól
18 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYEN

ReHydrate – sport hipotónikus ital tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal, mely energiával tölt fel és kiválóan hidratál

A ReHydrate egy sport hipotónikus ital, melyben találunk vitaminokat, ásványi anyagokat és olyan aminosavakat, mint az L-karnitin, taurin és az L-glutamin, melyek energiával töltenek fel minket egy-egy nehéz edzés előtt. Ezt a tulajdonságát a magas glikémiás indexű szénhidrátoknak köszönheti, melyek készen állnak arra, hogy biztosítsák az energiát az izmoknak. A ReHydrate koncentrátumból akár 65 l ital is elkészíthető.

 

rehydrate

Szervezetünk az izzadás folyamán folyadékot, vitaminokat és ásványi anyagokat veszít, mely természetesen hatással van a teljesítményre is. A ReHydrate-nek köszönhetően pótolni tudjuk az összes szükséges tápanyagot, így megőrizzük a teljesítményünket, ráadásul a vitamin és ásványi anyag tartalma csökkenti az izomláz kialakulásának a kockázatát és támogatja a regenerációt is.

 

Az izotónikus italokkal összehasonlítva, melyek fogyasztása csak speciális szituációkban ajánlott, és a napi bevitt folyadékmennyiség nagyon alacsony részét képezhetik, a ReHydrate egy hipotónikus ital (hipoozmonális), így bármikor fogyasztható – edzés előtt, vagy alatt, ahogy a regenerációs időszakban is. Az ital energetikus és mineralizált, fiziológiailag megfelelő arányban tartalmazza az olyan alap ásványi anyagokat, mint a nátrium, kálium, magnézium és a foszfor

A ReHydrate fogyasztása ajánlott

 • a szervezet effektív hidratációjára
 • az energia pótlására és a teljesítmény támogatására
 • az ásványi anyagok egyensúlyának megőrzésére
 • az edzés utáni regeneráció támogatására

A termék hatóanyagai

A ReHydrate magnéziumot tartalmaz a megfelelő izomműködés, az idegrendszer és a szív működése érdekében. Szintén szerepet játszik az energia metabolizmusban, az izomfehérjék szintézisében, valamint további enzimek aktivátora, melyek a szénhidrátok és a zsírok metabolizmusában vesznek részt. A kalcium több enzim aktivációjában vesz részt, melyek lehetővé teszik az ATP-ben található energia felszabadulását, emellett befolyásolja a neuromuszkuláris átvitelt. A nátrium nagyon fontos az aktív életmódot folytató emberek számára, mivel az izzadás következtében kiürül a szervezetünkből, ami a víz és az elektrolitok egyensúlyának a felbomlásához, izomgörcsökhöz, gyengeséghez és a teljesítmény csökkenéséhez vezethet. Továbbá hatással van a termoregulációra, és a sav-bázis egyensúlyra is. Izzadással a kálium is kiürül a szervezetből, de a nátriummal együtt hozzájárul a test folyadéktárának az ozmózisnyomása megőrzésében, emellett támogatja a víz és az elektrolitok egyensúlyának állandó állapotának megőrzését. Támogatja a vérkeringés működését, segít csökkenteni az izmok katabolizmusát, és támogatja a regenerációt. A B vitaminok csoportja fontos az energia metabolizmushoz. A taurin segít csökkenteni a vérnyomást, segít a test és az elme stimulálásában. Az L-karnitin támogatja a szív és az agy működését, ahogy a zsírszövetek felhasználását energiaforrásként is. Az L-glutamin kiváló az izomtömegek növekedésének, védelmének és regenerációjának elősegítéséhez. 

A ReHydrate előnyei

 • ízletes hipotónikus sportital
 • hidratálja a szervezetet a fizikai aktivitás alatt és azon kívül is
 • optimálisan pótolja az elveszített testnedveket és elektrolitokat
 • pótolja az energiát és buzdítja az elmét
 • maga glikémiás indexű szénhidrátokat tartalmaz
 • támogatja a teljesítményt és a regenerációt
 • B-vitaminok csoportját és minőségi ásványi anyagokat tartalmaz
 • olyan aminosavakat is tartalmaz, mint a taurin, az L-karnitin és az L-glutamin
 • támogatja a metabolizmust és serkenti a testet
 • fogyasztása edzés előtt, alatt, vagy után ajánlott

Összetétel

Citrom-lime ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám-K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D-kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin).

Narancs ízesítésInvert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (karotinok, béta-apo 8¨-karotenal).

Rózsaszín grapefruit ízesítésInvert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Eper ízesítésInvert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Mojito ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, természetes aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D-kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin).

Meggy ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Zöld tea-lime ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (gyümölcs- és növényi koncentrátum).

Trópusi gyümölcs ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (karotinok, béta-apo 8¨-karotenal).

Erdei gyümölcs ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Sárgabarack ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (karotinok, béta-apo-8-karotenal).

      

Adagolás

Keverj össze 7,7 ml (15,4 ml) koncentrátumot 5 dcl (1 liter) vízzel. A higítás aránya 1:65.

      

Tápérték táblázat

Tápérték100 ml
Energiatartalom 1510 kJ / 355 kcal
Fehérjék 2 g
Szénhidrátok 76,5 g
     ebből cukor 76,5 g
     ebből maltodextrin 10 g
Zsírok 0 g
     ebből telített zsírok 0 g
0 g
Nátrium 600 mg
Kálium 300 mg
Magnézium 270 mg
Kalcium 200 mg
Foszfor 100 mg
L-karnitin 1000 mg
Taurin 500 mg
L-glutamin 500 mg
B3-vitamin (nikotinamid) 48 mg
B5-vitamin (pantoténsav) 72 mg
B6-vitamin (pyridoxin) 4,2 mg
B12-vitamin (cianokobalamin) 30 μg

      

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Száraz helyen, legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó. Óvja a fagytól és a közvetlen napfénytől.

Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.

A vásárlók véleményei

ReHydrate izotóniás ital 1000 ml - GymBeam

Összesített termék értékelés

98%
98%
Értékelési átlag 94 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

99.7 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100.0000 %
16 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
0 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
eddig a nutrend izotonias italat fogyasztottam de ez sokkal finomabb és árban is jobban megéri. nagyon finom, nem annyira édes, sokáig kibír és szerencsére a páromnak is ízlik :D nem szoktunk édesített vizeket fogyasztani, otthon csak csapvízzel isszuk. észre sem veszi az ember, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal, glutaminnal és l-karnitinnel teli vizet iszik ;)

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény ReHydrate izotóniás ital 1000 ml - GymBeam

 1. 100%

  Franciska

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Grapefruitos a legjobb!
  eddig a nutrend izotonias italat fogyasztottam de ez sokkal finomabb és árban is jobban megéri. nagyon finom, nem annyira édes, sokáig kibír és szerencsére a páromnak is ízlik :D nem szoktunk édesített vizeket fogyasztani, otthon csak csapvízzel isszuk. észre sem veszi az ember, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal, glutaminnal és l-karnitinnel teli vizet iszik ;)
 2. 100%

  Levi

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 87

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Top
  Tökéletes, ha az idétlen édesített vizek helyett valami normálisat akartok inni. Igazán feldob egy hosszú napon, nem számít, hogy fizikai vagy ülő munkát végeztek. Viszonylag édes, de szerencsére mindenki úgy keveri el, ahogy neki ízlik :)
 3. 100%

  Elina

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 3

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Finom
  Nem iszom minden nap, mert a szódium víztartó hatású, de egy jó izzasztó edzés közben vagy után jól jöhet. Meggyeset rendeltem és nekem nagyon ízlik, teljesen olyan mintha meggylevet innék:)
 4. 100%

  Viktor

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 38

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Tökéletes.
  BCAA ( https://gymbeam.hu/bcaa-instant-gym-beam.html) -val hyasználom edzés közben, hozza amit kell! Másnaposan is működik a hidratálás :)
 5. 100%

  Dóri

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 1

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyon finom
  Nagyon finom, megfelelően kesernyés. Kedvező az ár-érték arány. Egy adag ára nevetségesen olcsó.
  Csak ajánlani tudom!
 6. 100%

  Petra

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 4

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyon finom
  Nagyon finom, olyan, mint egy szörp. A citromosat próbáltam idáig, de biztosan kipróbálom a többit is.
 7. 100%

  Viki

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyon hasznos
  Nagyon jó az ár érték aránya, olyan mint egy szörp, az epres van meg fincsi, de biztos kipróbálom a többi ízt is idővel ha a mostani valamikor egyszer talán elfogy. Futáshoz vettem elsősorban, de más intervall edzések után is iszok, vagy ha nagyon
 8. 100%

  Tünde

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 575

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Szuper és egészséges
  Nagyon szeretem. A meggyes a kedvenc nálam, de a citromos és a mojitos is finom. Csak ajánlani tudom.
 9. 100%

  Barbara

  Igazolt vásárló

  Ügyfél pontok: 1

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Egészséges üdÍtő
  Amióta rátaláltunk erre a termékre, csak ezt fogyasztjuk. A citromos Íz kellemes, frissítő, limonádé jellegű:) már többször újra rendeltem, sokáig elég és nem lehet megunni az Ízét.

Items 1 to 10 of 13 total

Oldal
Mutasd per page
Write Your Own Review
Véleményt ír:ReHydrate izotóniás ital 1000 ml - GymBeam
A Te értékelésed

Ízesítés

Készült
EU
Műanyag csomagolás mentes
nem
Magasság
22.00 cm
Szélesség
8.50 cm
Hosszúság
8.50 cm
Bruttó súly
1.44 kg
Ízcsoport
gyümölcs
Db per csomag
8 db.
Db per raklap
480 db.
Nettó súly
1.00 kg
EAN
8586022212215
Mesterséges édesítő mentes
nem
Termékcímkék
Vegan
GMO mentes
igen
BIO
nem
Gluténmentes
igen
Laktózmentes
igen
Vegetáriánus
igen
Vegán
igen
Összetétel
Keverék
Állag
Folyadék
Termék kategóriája
Táplálékkiegészítő
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

ReHydrate izotóniás ital 1000 ml - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ

Questions and answers about product ReHydrate izotóniás ital 1000 ml - GymBeam

1. Kérdes:
Meddig fogyasztható?

Hozzáadott:

Hasznos ez a kérdés?

Üdvözlöm.
Érdekelne hogy felbontás után ha hűtőbe rakom akkor sem használható 3 hónapnál tovább? Mert nekem már több hónapja megvan, és használom.. Nem érzek rajta furcsa ízt.. Annyi hogy én mindig edzés közben iszom és nagyon hatásos.. De mostanában kipirosodik tőle az arcom meg kicsit hányingerem volt tőle.. Mert ennyit nem tudok elhasználni 3 hónap alatt. Esetleg lehet inni mindennap ha mondjuk éppen nem edzek hanem munka közben?? Ezt pedig már ki kellene dobjam? Sok van még benne.. Max veszek újat mert amúgy nagyon hatékony..
Mielőbbi válaszát várom! Köszönöm!
2. Kérdes:
Pumpa

Hozzáadott:

Hasznos ez a kérdés?

Jó napot!
Érdeklődnék, hogy pumpa jár-e hozzá?
Köszönöm
Válasz:
Bianka

Hozzáadott:

Ez a válasz hasznos?

Kedves Érdeklődő,
A pumpa sajnos nem jár hozzá. Azt külön kell megvásárolni.
3. Kérdes:
Csilla

Hozzáadott:

Hasznos ez a kérdés?

Kedves Gymbean Csapata!
Szeretném megkérdezni, hogy felbontás után hogyan kell tárolni?
Válasz:
Bianka Novotna

Hozzáadott:

Ez a válasz hasznos?

Kedves Csilla,
Felbontás után a terméket lehet akár a konyhában is tárolni vagy egy kicsit hűvösebb helyen (kamra spájz). A terméket nem szükséges hűtőben tárolni.
4. Kérdes:
Szénhidrátbomba

Hozzáadott:

Hasznos ez a kérdés?

Majdnem vettem,de akkor láttam,hogy 100 ml ben több mint 70g szénhidrát van. Ez a higított verzióra igaz vagy a koncentrátumra?
Válasz:
Bianka

Hozzáadott:

Ez a válasz hasznos?

Kedves Érdeklődő,
Ez a koncentrátumra vonatkozik.
5. Kérdes:
Cukortartalom

Hozzáadott:

Hasznos ez a kérdés?

Tisztelt Cím!

A termékhez csatolt tápanyagtáblázat szerint 100 ml termék 76,5 g szénhidrátot, ebből 10 g maltodextrint tartalmaz.

Az iránt érdeklődök, hogy a 100 ml mennyiség alatt a koncentrátum mennyiségét, vagy a bekevert (tehát híg), fogyasztásra kész ital mennyiséget kell-e érteni.

Igazából azért fontos a válasz, mert a a terméket cukorbeteg is fogyasztaná, amennyiben megfelelő a szénhidrát/cukortartalom.

A tájékoztatást előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

N.M.
Válasz:
Luca

Hozzáadott:

Ez a válasz hasznos?

Kedves Érdeklődő!

100 ml mennyiséghez arányosan vannak feltűntetve az összetétel, de naponta csakk 7,7 ml koncentrátumot kell fogyasztani 500 ml vízzel elkeverve. Tehát az összetétel a napi mennyiségben is arányosan változik a 100ml koncentrátumhoz képest.

Items 1 to 5 of 7 total

Oldal

Hol bújnak meg a folyékony kalóriák, és hogyan akadályoznak ezek az üres kalóriák a fogyásban?

Hol vannak elrejtve a folyékony és üres kalóriák? Nézd meg, hány kockacukrot tartalmaz a kedvenc italod, és mennyi időre van szükséged ahhoz, hogy elégesd az energiát, amit 1 liter Coca-Cola rejt.

Izzadás és edzés - muszáj izzadni, hogy értelme legyen az edzésnek?

Az izzadás a test lehűlésének módja fizikai aktivitás közben vagy forró környezetben. Szükség van-e izzadásra edzés közben? Olvassatok az izzadásról, annak fontosságáról az emberi szervezet számára és tippeket azokról a tevékenységekről, amelyek „nem hagynak szárazon.”

Az alkohol hatása a fejlődésedre

Az alkohol nem kívánt hatásokkal bír a fizikai teljesítményre az edzőteremben? Időről időre egy pohár nem okoz feltétlenül katasztrófát, azonban nem szabad túlzásba vinni. Olvasd el, hogy többek között mi az oka annak, hogy fogyás és izomépítés során miért nem javasolják a gyakori alkoholfogyasztást.