ReHydrate hipotóniás ital 1000 ml - GymBeam

Rating:
97 % of 100
97 % (144)
Gyártó: GymBeam

A ReHydrate egy sport hipotónikus ital, melyben vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat is találunk, így energiával tölt fel minket a fárasztó edzés előtt. Pótolja az elengedhetetlen tápanyagokat, hogy a teljesítményszint a lehető legmagasabb legyen, emellett csökkenti az izomláz kialakulásának kockázatát, valamint támogatja a regenerációt. A ReHydrate koncentrátumból akár 65 l ízletes ital is elkészíthető.

 

Raktáron
5290 Ft

ReHydrate – sport hipotónikus ital tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal, mely energiával tölt fel és kiválóan hidratál

A ReHydrate egy sport hipotónikus ital, melyben találunk vitaminokat, ásványi anyagokat és olyan aminosavakat, mint az L-karnitin, taurin és az L-glutamin, melyek energiával töltenek fel minket egy-egy nehéz edzés előtt. Ezt a tulajdonságát a magas glikémiás indexű szénhidrátoknak köszönheti, melyek készen állnak arra, hogy biztosítsák az energiát az izmoknak. A ReHydrate koncentrátumból akár 65 l ital is elkészíthető.

 

rehydrate

Szervezetünk az izzadás folyamán folyadékot, vitaminokat és ásványi anyagokat veszít, mely természetesen hatással van a teljesítményre is. A ReHydrate-nek köszönhetően pótolni tudjuk az összes szükséges tápanyagot, így megőrizzük a teljesítményünket, ráadásul a vitamin és ásványi anyag tartalma csökkenti az izomláz kialakulásának a kockázatát és támogatja a regenerációt is.

 

Az izotónikus italokkal összehasonlítva, melyek fogyasztása csak speciális szituációkban ajánlott, és a napi bevitt folyadékmennyiség nagyon alacsony részét képezhetik, a ReHydrate egy hipotónikus ital (hipoozmonális), így bármikor fogyasztható – edzés előtt, vagy alatt, ahogy a regenerációs időszakban is. Az ital energetikus és mineralizált, fiziológiailag megfelelő arányban tartalmazza az olyan alap ásványi anyagokat, mint a nátrium, kálium, magnézium és a foszfor

A ReHydrate fogyasztása ajánlott

 • a szervezet effektív hidratációjára
 • az energia pótlására és a teljesítmény támogatására
 • az ásványi anyagok egyensúlyának megőrzésére
 • az edzés utáni regeneráció támogatására

A termék hatóanyagai

A ReHydrate magnéziumot tartalmaz a megfelelő izomműködés, az idegrendszer és a szív működése érdekében. Szintén szerepet játszik az energia metabolizmusban, az izomfehérjék szintézisében, valamint további enzimek aktivátora, melyek a szénhidrátok és a zsírok metabolizmusában vesznek részt. A kalcium több enzim aktivációjában vesz részt, melyek lehetővé teszik az ATP-ben található energia felszabadulását, emellett befolyásolja a neuromuszkuláris átvitelt. A nátrium nagyon fontos az aktív életmódot folytató emberek számára, mivel az izzadás következtében kiürül a szervezetünkből, ami a víz és az elektrolitok egyensúlyának a felbomlásához, izomgörcsökhöz, gyengeséghez és a teljesítmény csökkenéséhez vezethet. Továbbá hatással van a termoregulációra, és a sav-bázis egyensúlyra is. Izzadással a kálium is kiürül a szervezetből, de a nátriummal együtt hozzájárul a test folyadéktárának az ozmózisnyomása megőrzésében, emellett támogatja a víz és az elektrolitok egyensúlyának állandó állapotának megőrzését. Támogatja a vérkeringés működését, segít csökkenteni az izmok katabolizmusát, és támogatja a regenerációt. A B vitaminok csoportja fontos az energia metabolizmushoz. A taurin segít csökkenteni a vérnyomást, segít a test és az elme stimulálásában. Az L-karnitin támogatja a szív és az agy működését, ahogy a zsírszövetek felhasználását energiaforrásként is. Az L-glutamin kiváló az izomtömegek növekedésének, védelmének és regenerációjának elősegítéséhez. 

A ReHydrate előnyei

 • ízletes hipotónikus sportital
 • hidratálja a szervezetet a fizikai aktivitás alatt és azon kívül is
 • optimálisan pótolja az elveszített testnedveket és elektrolitokat
 • pótolja az energiát és buzdítja az elmét
 • maga glikémiás indexű szénhidrátokat tartalmaz
 • támogatja a teljesítményt és a regenerációt
 • B-vitaminok csoportját és minőségi ásványi anyagokat tartalmaz
 • olyan aminosavakat is tartalmaz, mint a taurin, az L-karnitin és az L-glutamin
 • támogatja a metabolizmust és serkenti a testet
 • fogyasztása edzés előtt, alatt, vagy után ajánlott

Összetétel

Citrom-lime ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám-K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D-kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin).

Narancs ízesítésInvert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (karotinok, béta-apo 8¨-karotenal).

Rózsaszín grapefruit ízesítésInvert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Eper ízesítésInvert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Mojito ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, természetes aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D-kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin).

Meggy ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), D - kalcium-pantotenát (B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Zöld tea-lime ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (gyümölcs- és növényi koncentrátum).

Trópusi gyümölcs ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (karotinok, béta-apo 8¨-karotenal).

Erdei gyümölcs ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Sárgabarack ízesítés: Invert cukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), nátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, D-pantotenát-kalcium B5-vitamin), tartósítószer (kálium-szorbát), nikotinamid (B3-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), színezékek (karotinok, béta-apo-8-karotenal).

      

Adagolás

Keverj össze 7,7 ml (15,4 ml) koncentrátumot 5 dcl (1 liter) vízzel. A higítás aránya 1:65.

      

Tápérték táblázat

Tápérték100 ml
Energiatartalom 1510 kJ / 355 kcal
Fehérjék 2 g
Szénhidrátok 76,5 g
     ebből cukor 76,5 g
     ebből maltodextrin 10 g
Zsírok 0 g
     ebből telített zsírok 0 g
0 g
Nátrium 600 mg
Kálium 300 mg
Magnézium 270 mg
Kalcium 200 mg
Foszfor 100 mg
L-karnitin 1000 mg
Taurin 500 mg
L-glutamin 500 mg
B3-vitamin (nikotinamid) 48 mg
B5-vitamin (pantoténsav) 72 mg
B6-vitamin (pyridoxin) 4,2 mg
B12-vitamin (cianokobalamin) 30 μg

      

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Száraz helyen, legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó. Óvja a fagytól és a közvetlen napfénytől.

Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.

További Információ
Készült EU
EAN 8586022212215
Height (cm) 22.00 ??
Width (cm) 8.50 ??
Length (cm) 8.50 ??
Bruttó súly 1.44 Kg
Ízcsoport gyümölcs
Db per csomag 8 db.
Db per raklap 480 db.
Nettó súly 1.00 Kg
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Műanyag csomagolás mentes nem
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Mesterséges édesítő mentes nem
GMO mentes igen
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Vegán nem
Összetétel Keverék
Állag Folyadék
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Főkategória Izotóniás italok
Egyéb kategóriák Termékek
Italok
Termékek edzőtermeknek
Ajándékok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Regeneráció elősegítése
Teljesítményjavítás
Gluténmentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegetáriánus termékek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews ReHydrate hipotóniás ital 1000 ml - GymBeam
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:ReHydrate hipotóniás ital 1000 ml - GymBeam
Your Rating

Összesített termék értékelés

97 %
97 %
Értékelési átlag 144 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

98 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
eddig a nutrend izotonias italat fogyasztottam de ez sokkal finomabb és árban is jobban megéri. nagyon finom, nem annyira édes, sokáig kibír és szerencsére a páromnak is ízlik :D nem szoktunk édesített vizeket fogyasztani, otthon csak csapvízzel isszuk. észre sem veszi az ember, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal, glutaminnal és l-karnitinnel teli vizet iszik ;)

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

40 %
Az íze finom, már korábban is rendeltem. Viszont a mostani kettőhöz már nem adták alaphelyzetben a pumpát ami még a múltkor járt hozzá, szomorú :(

Hasznosnak találta a véleményt?

Ízesítés Rating Price Speciális ár Raktáron
sárgabarack
(3) 
100%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
erdei gyümölcs
(6) 
90%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
citrom-lime
(49) 
99%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
mojito
(17) 
96%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
narancs
(29) 
99%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
grapefruit
(33) 
99%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
sour cherry
(17) 
95%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
eper
(31) 
5210%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
trópusi
(8) 
98%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
zöld tea-lime
(9) 
87%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Meddig fogyasztható?
Meddig fogyasztható?
Üdvözlöm.
Érdekelne hogy felbontás után ha hűtőbe rakom akkor sem használható 3 hónapnál tovább? Mert nekem már több hónapja megvan, és használom.. Nem érzek rajta furcsa ízt.. Annyi hogy én mindig edzés közben iszom és nagyon hatásos.. De mostanában kipirosodik tőle az arcom meg kicsit hányingerem volt tőle.. Mert ennyit nem tudok elhasználni 3 hónap alatt. Esetleg lehet inni mindennap ha mondjuk éppen nem edzek hanem munka közben?? Ezt pedig már ki kellene dobjam? Sok van még benne.. Max veszek újat mert amúgy nagyon hatékony..
Mielőbbi válaszát várom! Köszönöm!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Meddig fogyasztható?
Válasz:
Kedves Kérdező,

Nem javasoljuk a termék 3 hónapnál tovább fogyasztani. A termék nyugodtan fogyasztható napközben, munka közben, pihenőnapokon is.
Hasznos ez a kérdés?
2. Kérdes:
napi mennyiség
napi mennyiség
Kérdésem az lenne, hogy melyik összetevő miatt nem ajánlott a 15 ml -nél többet fogyasztani? Mondjuk egy reggel 5 től este 8 ig tartó elosztásban? "Ránézésre" semmi nem indokolja, mert egyetlen összetevőn sem látom, hogy túl sok lenne? Köszi a választ előre is!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
napi mennyiség
Válasz:
Kedves Kérdező,

Nyugodtan lehet fogyasztani az izotóniás italt napi többször is, csupán az arányok miatt van feltüntetve az alábbi ajánlás:

Keverj össze 7,7 ml (15,4 ml) koncentrátumot 5 dcl (1 liter) vízzel. :)

Hasznos ez a kérdés?
3. Kérdes:
Pumpa
Pumpa
Jó napot!
Érdeklődnék, hogy pumpa jár-e hozzá?
Köszönöm
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Pumpa
Válasz:
Kedves Érdeklődő,
A pumpa sajnos nem jár hozzá. Azt külön kell megvásárolni.
Hasznos ez a kérdés?
4. Kérdes:
Csilla
Csilla
Kedves Gymbean Csapata!
Szeretném megkérdezni, hogy felbontás után hogyan kell tárolni?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Csilla
Válasz:
Kedves Csilla,
Felbontás után a terméket lehet akár a konyhában is tárolni vagy egy kicsit hűvösebb helyen (kamra spájz). A terméket nem szükséges hűtőben tárolni.
Hasznos ez a kérdés?
5. Kérdes:
Szénhidrátbomba
Szénhidrátbomba
Majdnem vettem,de akkor láttam,hogy 100 ml ben több mint 70g szénhidrát van. Ez a higított verzióra igaz vagy a koncentrátumra?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Szénhidrátbomba
Válasz:
Kedves Érdeklődő,
Ez a koncentrátumra vonatkozik.
Hasznos ez a kérdés?

Items 1 to 5 of 9 total

Oldal