RDX Sports Övek

Övek gyártótól RDX Sports egy olyan kategória, amely férfiaknak és nőknek készült súlyemelő övek színes választékát kínálja, akár ha már egy ideje edzenek, akár ha csak most kezdik. Ezek az övek különösen hasznosak a nehéz súlyok emeléséhez az edzőteremben. Segítenek a törzs erősítésében, elősegítik a megfelelő technikát és csökkentik a sérülés kockázatát. Végső soron megkönnyítik a nehezebb súlyok emelését. Általában súlyemeléshez, erőemeléshez, a CrossFitben és a rendszeres edzőtermi edzéseken használják őket. Különösen hasznosak különböző gyakorlatoknál, például guggolásnál, felhúzásnál, nyomásoknál és más erőgyakorlatoknál, ahol a törzs stabilizálása elengedhetetlen. Ebben a kategóriában fitnesz öveket extra súly hozzáadására vagy neoprén öveket találsz.

 Show more

Mi alapján válasszunk súlyemelő övet?

Válassz övet a cél és a személyes preferenciák alapján. Különböző anyagok és rögzítési típusok közül választhatsz. Különböző anyagok és rögzítési típusok közül választhatsz.

 1. Tépőzáras övek: Ezek lehetővé teszik a derékméretnek megfelelő, pontos beállítást.
 2. Csatos övek: Ezek klasszikus övcsattal rögzülnek, nyelvvel, vagy gyorskioldó kapcsokkal. Választhatsz műbőr vagy valódi bőr övek közül, amelyek a lehető legtartósabbak.
 3. Dip súlyemelő övek: Ezek egy acéllánccal vannak felszerelve, amire súlyokat lehet akasztani, mint például súlytárcsát vagy kettlebell-t, így az olyan gyakorlatok, mint a húzódzkodás húzódzkodó rúdon vagy tolódzkodás a tolódzkodó állványon nagyobb kihívást jelentenek.
 4. Neoprén derékövek: Ezek melegen tartják a hát alsó részét, és kímélik a hátat a megerőltetéstől.

Milyen előnyei vannak a súlyemelő öveknek?

A súlyemelő vagy erőemelő öv praktikus eszköz a törzs erősítéséhez. Segít stabilizálni a gerincet, így növeli a biztonságot edzés közben. Ezenkívül segíti a helyes hasi légzést, ami elengedhetetlen a gerinc mély stabilizáló rendszerének (DSS) aktiválásához. Mindez hozzájárul a megfelelő edzéstechnika alkalmazásához. Ennek eredményeképpen könnyebben emelhetsz nagyobb súlyokat vagy végezhetsz több ismétlést guggoláskor, súlyemeléskor és más erősítő gyakorlatokban. Akár még új személyes csúcsot is elérhetsz!

Ha nem kedveled a hagyományos öveket, akkor találsz nálunk egyedi kivitelezésű női fitnesz öveket is.

 Mutass kevesebbet

3 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (13)
 2. MADMAX (6)
 3. CHIBA (4)
 4. C.P. Sports (4)
 5. RDX Sports (3)
 6. Climaqx (3)
Szín
 1. fekete (1)
 2. fekete - rózsaszín (1)
 3. black - gold (1)
 4. violet (1)
Méret
 1. S (3)
 2. M (3)
 3. L (2)
 4. XL (2)
 5. XS (1)
 6. XXL (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Fitness belt RX3 Black - RDX Sports
 2. Fitness belt 6 Leather BlackGold - RDX Sports
 3. Women's fitness belt RX3 Pink - RDX Sports

3 Tétel