a legjobbak a lecitin kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a Lecitin kategóriájából. A legeladottabb termék a Lecitin - GymBeam.

Lecitin közé a lecitintartalmú étrend-kiegészítők tartoznak. Ennek a természetes anyagnak a leggyakoribb forrása a szójabab és a napraforgó. Természetes módon jelen van testünkben is, ahol a sejtmembrán egyik fő alkotóeleme, és megtalálható az agyban is, aminek működésére jótékony hatásokat gyakorol – ennek köszönhetően különösen keresett anyag azok körében, akik támogatni szeretnék memóriájukat, gondolkodásukat és koncentrációjukat.

 Mutass többet

A lecitin hatásai

A lecitin jótékony hatásai főleg a benne található foszfolipideknek, név szerint a foszfatidil-kolinnak és a foszfatidil-szerinnek, köszönhetőek. A foszfatidil-kolint a szervezet a kolin előállítására használja – ez az acetilkolin nevű neurotranszmitter előanyaga, aminek feladata a jelátvitel az izmokba, ami a mozgásukat okozza. Emellett értágító hatása van, és a tanulással és a memória megfelelő működésével is gyakorta kapcsolatba hozzák. Mennyisége a szervezetben természetes módon csökken a kor előrehaladtával, aminek általában negatív hatásai vannak az agyműködésre és a mozgáskoordinációra. Emiatt fontos, hogy az acetilkolin termelődését semmi ne akadályozza, amit a foszfatidil-kolin bevitelével segíthetünk elő.

A foszfatidil-szerinnek, ami természetes módon az agyban található meg, hasonló hatásai vannak, és szintén kulcsfontosságú szerepe van az optimális agyfunkciók fenntartásában. Ez az anyag különösen azok körében keresett, akik le akarják lassítani az öregedéssel jelentkező, negatív változásokat.

A lecitin alkalmazása

A lecitin általában praktikus kapszula formában kapható, napi adagja pedig 500–2000 mg között változik, amit lehetőség szerint étkezés közben ajánlott bevinni.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (1)
 2. NOW Foods (1)
Ízesítés
 1. ízesítetlen (1)
Szín
 1. shadow (1)
 2. violet (1)
Kapszula
 1. 100 kapsz. (1)
 2. 120 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (2)
Összetétel
 1. Keverék (1)
 2. Tiszta forma (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (2)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (2)
GMO mentes (2)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (2)
 1. Lecitin - GymBeam
  Lecitin - GymBeam
  98%
  98 % (26)
  2490 Ft
 2. Slnečnicový Lecitín 1200mg - NOW foods
  Nincs raktáron
  Napraforgó lecitin 1200mg - NOW Foods
  100%
  100 % (3)

2 Tétel