Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Isostar Italok

Isostar Italok

Isostar Italok

Italok gyártótól Isostar - minden olyan ital formájú kiegészítőt magában foglal, mint az edzés előtti italok, italok, amelyek az edzés alatt ajánlottak, edzés utáni italok és ionos italok. Az edzés előtti italok megadják a testnek a kívánt mennyiségű energia- és erőadagot, még a fitneszcentrumba való belépés előtt. Az edzés alatt fogyasztandó italok az edzés alatt ajánlatosak, amikor a test gyakran leterhelt, fáradt, sok folyadékot, elektrolitet, ásványi anyagot veszít, így ezeket pótolni kell. A szervezetnek energiát, folyadékot, vitaminokat és áványi anyagokat adnak. Az edzés utáni italokat  és ionos italokat a legjobb rögtön edzés után fogyasztani, mert a szervezetnek tápanyagokat és olyan anyagokat adnak, amelyek biztosítják a gyorsabb regenerálódást és megállítják a katabolikus folyamatokat.

Mutass többet

Az Isostar egy svájci, sporttáplálkozással foglalkozó társaság. 1977-ben fejlesztette ki az első sportitalt, amely fedezte a sportolók tápanyagszükségleteit. A vállalat már a kezdetektől fogva próbál közel kerülni a sportolókhoz, bármilyen szintű sporttevékenységeket is végezzenek, és a legjobb tápanyag-megoldásokat kínálja fel számukra, amely hozzásegítheti őket a kitűzött célok eléréséhez. Az Isostar táplálkozási szakértők, edzők, kutatók és profi sportolók sokaságát alkalmazza, akik megállás nélkül a már meglévő termékcsaládok tökéletesítésén és az új termékek fejlesztésén dolgoznak.


Isostar

Forrás:

 

Érdekel a márka többi terméke is?

 

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
    Szín
     Kapszula
      Anyag
       Állag
       Összetétel
       Méret
        Fehérje feldolgozás módja
         Fehérje forrás
          Termékcímkék
           Ár
           Ár - tól - to
           Szűrés
            • Vegetáriánus (1)
            • Vegán (1)
            • Gluténmentes (1)
            • Laktózmentes (1)
            • Bio (1)
            • GMO mentes (1)
            • Mesterséges édesítő mentes (1)
            • Műanyag csomagolás mentes (1)
            • Aszpartám mentes (1)
           1. Hydrate & Perform - Isostar
            Rating:
            100% (1)
            Akciós ár 1 950 Ft

           1 elem