Novo Nutrition Protein szeletek

Protein szeletek gyártótól Novo Nutrition egy olyan termékkategória, amely kiváló minőségű tápanyagprofillal rendelkező, ízletes snackeket kínál. Ezek a hagyományos müzliszeletek egészségesebb változatai, amelyek nagyon laktatóak és gondoskodnak az édesszájú fogyasztókról. Ebben a termékcsoportban magas fehérjetartalmú ízletes fehérjeszeleteket találtok, melyek energiaértékének legalább 20%-át maguk a fehérjék adják. Nagyszerű példa erre a Protein PureBar. Ezen kívül alacsony cukortartalmú fehérjeszeleteket is találtok itt, amelyek 100 grammonként legfeljebb 5 g cukrot tartalmaznak, mint például a MoiMüv fehérjés nápolyi. Vannak itt még vegánoknak szánt fehérjeszeletek, amelyek növényi alapú fehérjéket és egyéb gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, mint például a BIO Vegan protein bar. A kínálatban alacsony szénhidráttartalmú fehérjeszeleteket és egészséges fehérjeszeleteket is találunk, amelyek tökéletes választásnak bizonyulnak, ha diétázunk.

A többi termék is simogatni fogja az ízlelőbimbókat, mivel ebben a kategóriában kókusz, dió, karamell, csokoládé vagy aszalt gyümölcs ízű fehérjeszeleteket találtok. Itt van például a MoiMüv fehérjeszelet, ez a legnépszerűbb választás. A többi fehérjeszelethez hasonlóan ez is fogyasztható a fogyókúra alatt, vagy az izomtömeg növelésekor, mert pontosan kiszámolható, hogy mennyi energiát és makrotápanyagot tartalmaz.

Mikor együnk fehérjeszeletet?

Fehérjeszeleteinket napközben bármikor fogyaszthatunk akár otthon, az iskolában, mozgás előtt, edzőteremből jövet, a munkahelyen vagy útközben. A legenda szerint azonban akkor ízlik a legjobban, ha szép kilátás nyílik a hegyekre. De nem ez az egyetlen alkalom, amikor haszbosak egy gyors nassolnivalóként vagy villásreggeliként az energia feltöltésére. A fehérjeszeleteket kávés desszertként is fogyaszthatod, ami ráadásul tökéletesen laktat is.

Ezenkívül társad lehet például síelés, sífutás, kerékpározás, korcsolyázás vagy más mozgás közben is. Összetevői profiljukat úgy tervezték, hogy tökéletesen beilleszthetőek legyenek az egészséges életmód részeként. A fehérjeszeletek emellett jók a fogyókúra alatt vagy az izomtömeg növelésére is.

Ha érdekel a téma, és többet szeretnétek megtudni arról, hogy kinek melyik fehérjeszeletet ajánljuk, olvassátok el cikkünket: Hogyan válasszunk megfelelő fehérjeszeletet?

Kóstoljatok meg valamit fehérjeszelet kínálatunkból, teszteljétek funkcionális összetevőprofiljukat, és hagyjátok, hogy ízlelőbimbóitok döntsenek.

Show more

2 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Törlés
Gyártó
 1. Mars (7)
 2. Nutrend (4)
 3. GymBeam (4)
 4. Applied Nutrition (3)
 5. Optimum Nutrition (3)
 6. SENS (3)
 7. Barebells (3)
 8. Bombus (2)
 9. PRO!BRANDS (2)
 10. Bodylab24 (2)
 11. Novo (2)
 12. VanaVita (1)
 13. HealthyCo (1)
 14. Warrior (1)
 15. The Protein Works (1)
 16. All Stars (1)
 17. TOMM´s (1)
 18. ActivLab (1)
 19. Amix (1)
Ízesítés
 1. csokoládé (1)
 2. tejcsokoládé (1)
 3. sós karamell (1)
 4. eper & tejszín (1)
 5. vanília (1)
 6. krémes keksz (1)
Csomagolás (g)
 1. 40 g (1)
 2. 12 x 40 g (1)
 3. 21,5 g (1)
 4. 25 x 21,5 g (1)
Állag
 1. Élelmiszerek (2)
Összetétel
 1. Keverék (2)
Price
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (2)
Gluténmentes (2)
Laktózmentes (2)
BIO (2)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (2)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (2)
 1. Protein Break Bar - Novo
  Protein Break Bar - Novo
  92%
  92 % (34)
  390Ft
 2. Protein Wafer - NOVO
  Protein Wafer nápolyi - NOVO
  98%
  98 % (9)
  590Ft

2 Tétel