Science in Sport Energia zselék

Energia zselék gyártótól Science in Sport közé olyan termékek tartoznak, amiknek alkalmazásával kényelmesen láthatod el szervezetedet energiával. A kategóriába tartozó készítmények gyors vagy lassú felszívódású szénhidrátokat, vagy a kétféle típus különböző arányú kombinációit tartalmazzák. Ennek köszönhetően gyors és fokozatosan felszabaduló energiát egyaránt biztosítanak testmozgás közben. Fogyaszthatod őket sportolás után is, hogy feltöltsd az izmok kimerült glikogénraktárait. Az energiagéleket ráadásul egyéb összetevőkkel is gyakran gazdagítják – a leggyakoribb választások közé tartoznak a válogatott aminosavak, vagy az elektrolitok, amik az edzés közbeni izzadás során távoznak a szervezetből, és fontos a rendszeres pótlásuk.

 Show more

Az energiagélek fogyasztása remek választás minden sportolónak és azoknak a fizikailag aktív embereknek, akik a lehető legjobb sportteljesítményért dolgoznak.

Mikor fogyaszthatsz energiagélt?

 • sportolás előtt
 • sportolás közben, különösen, ha állóképességi sportoló vagy, és energialöketre van szükséged hosszan tartó edzéseid közben
 • sportolás után, hogy elősegítsd az izmok glikogénraktárainak feltöltését

Az energiagél nagy előnye, hogy bárhová könnyedén magaddal viheted, hiszen elfér a túratáskádban, kerékpáros mezed zsebében vagy kerékpáros táskádban. Emellett például a ReCharge Gel frissítő ízével is garantáltan rabul ejt. A készítmény nem csak finom, de hatékonyan javítja teljesítményedet is, és ellát a lehető legjobb eredmények eléréshez szükséges energiával.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. Nutrend (5)
 2. Science in Sport (2)
 3. GymBeam (1)
 4. Applied Nutrition (1)
Ízesítés
 1. alma (2)
 2. citrom-lime (1)
 3. narancs (1)
 4. trópusi (1)
Csomagolás (ml)
 1. 60 ml (2)
 2. 30 x 60 ml (2)
Állag
 1. Folyadék (1)
Összetétel
 1. Keverék (2)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. Vegan (2)
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (2)
Gluténmentes (2)
Laktózmentes (2)
BIO (2)
GMO mentes (2)
Mesterséges édesítő mentes (2)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (1)
 1. GO Isotonic Energy Gels - Science in Sport
 2. Beta Fuel Gel + Nootropics - Science in Sport
  Beta Fuel gél + nootropikumok – Science in Sport
  100%
  100 % (2)
  1090 Ft -tól

2 Tétel