Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Metolius Egyéb segédeszközök edzéshez

Metolius Egyéb segédeszközök edzéshez

Metolius Egyéb segédeszközök edzéshez

Egyéb segédeszközök edzéshez gyártótól Metolius - segítenek a célok elérésében. Ebben a kategóriában találhatóak az ajándékkuponok, amely kiváló ajándékként szolgálnak a sportolóknak, különböző ételtartó dobozok, tabletta- és kapszulatároló dobozok, valamint receptkönyvek, edzéstervekkel teli könyvek, fitness napló, amely segít az edzések és étkezések megtervezésénél.

Mutass többet

Metolius egy hegymászó felszerelés márka, amelyet több mint 35 éve alapították. Akkoriban ez az ágazat kevésbé fejlett volt, ezért a vállalat úgy döntött, hogy saját eszközöket visz a piacra. A gyártás során a biztonságra és a megbízhatóságra, tehát a termékek lehető legjobb minősére helyezik a hangsúlyt. Széles portfóliójukban mindent megtalálhattok a kesztyűktől kezdve, a táskákon és ruházati cikkeken keresztül egészen a karabinerekig vagy kötelekig. Hódítsátok meg a hegyeket biztonságosan a Metoliusszal!

 

Metolius   

Források:

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Szűrés

           1 elem