Edzőkesztyűk - XS

Edzőkesztyűk Az edzőkesztyűk nélkülözhetetlen kiegészítők mindazok számára, akik erőedzéseket végeznek, és szeretnék elkerülni a bőrkeményedések, vízhólyagok és más sérülések kialakulását a kézfejen. Az ilyen kesztyűk általában az fogást végző tenyér teljes felületét és az ujjak alsó részeit fedik el. Csuklórészük rendszerint állítható méretű, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak edzéseid közben. A kesztyű azonban nem csak a kéz védelmére szolgál. Más fontos feladatokat is ellát, például az izzadság felszívását, ami megakadályozza, hogy az edzéseszközök kicsússzanak a kezedből, így erősebb lehet a fogásod a gyakorlatok közben.

 Show more

Milyen típusú kesztyűket találsz a kategória termékei között?

 • Női és férfi edzőkesztyűket, amelyeket elsősorban a konditeremben használhatsz egy- és kétkezes súlyzókkal, gépekkel vagy a húzódzkodórúdon végzett gyakorlatok során. Akár húzódzkodsz, akár a hasizmaidon dolgozol, a biztos fogás kulcsfontosságú, és ezek a kesztyűk pontosan ehhez segítenek hozzá. Ráadásul általában csúszásmentes felülettel készülnek, és hatékonyan szívják fel az izzadságot is, hogy a fogásod még erősebb lehessen. Ennek köszönhetően minden sorozatot pluszismétlésekkel végezhetsz.
 • Az állóképességi sportolók is garantáltan megtalálják a nekik való darabokat. Itt van például az ujjakat teljes hosszukban elfedő Unstoppable kesztyű, ami hideg időben is melegen tart, ha futni vagy kerékpározni indulsz.
 • Az edzőkeszytűk mellett a kategória termékei között fogópárnákat is találhatsz. Ezek különösen azok körében népszerűek, akik erősebb fogásra vágynak, de nem szeretnek kesztyűt viselni. A fogópárna könnyen felvehető, és megóvja a tenyeret, valamint az ujjak alsó részét. Szintén csúszásmentes kialakítású, hogy biztos kézzel foghasd a súlyzókat.

A kesztyűk nem csak abban különböznek egymástól, hogy ujjatlanok vagy teljes hosszukban fedik az ujjaidat, de a készítésükhöz felhasznált anyagok is eltérhetnek. Kínálatunkban neoprénből, mikroszálból, bőrből, nylonból, poliészterből és más strapabíró anyagokból készült kesztyűk között válogathatsz.

 Mutass kevesebbet

7 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (3)
 2. CHIBA (2)
 3. C.P. Sports (2)
Szín
 1. fekete (2)
 2. fekete - szürke (1)
 3. fekete - fehér (1)
 4. rózsaszín (1)
 5. piros (1)
 6. neon (1)
Anyag
 1. bőr (2)
Méret
 1. L (26)
 2. M (25)
 3. S (21)
 4. XL (21)
 5. XXL (16)
 6. XS (7)
 7. L/XL (3)
 8. XS/S (1)
 9. M/L (1)
 10. XL/XXL (1)
 11. uni (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Női edzőkesztyű Bella - GymBeam
  Női edzőkesztyű Bella - GymBeam
  92%
  92 % (36)
  3190 Ft
 2. Ronnie edzőkesztyű - GymBeam
  Ronnie edzőkesztyű - GymBeam
  92%
  92 % (92)
  3790 Ft
 3. Women‘s fitness gloves Guard black - GymBeam
  Guard Black női edzőkesztyű - GymBeam
  60%
  60 % (4)
  4190 Ft
 4. Fitness gloves Wristguard lV - Chiba
  Wristguard lV edzőkesztyű - Chiba
  90%
  90 % (2)
  12590 Ft
 5. Fitness Gloves Iron Neon - C.P. Sports
  Iron edzőkesztyű neon – C.P. Sports
  40%
  40 % (2)
  5490 Ft
 6. Fitness Gloves for Women Lady Motivation Pink - Chiba
 7. Fitness Gloves Red - C.P. Sports
  Nincs raktáron

7 Tétel