Amix DAA

DAA gyártótól Amix - egy nem esszenciális aminosav, amely természetes módon is megtalálható az emberi testben. Potenciális hatást gyakorol a férfi termékenységre, valamint a tesztoszteronszintre. Ez utóbbi a szervezetben számos folyamatot befolyásol. Kulcsfontosságú szerepet játszik például a fiatal férfiak nemi érésében. Hatással van a nemzőképességre, a reprodukciós rendszerre és a nemi szervek megfelelő működésére. Egy bizonyos fokig képes a libidót is növelni. A tesztoszteron ráadásul hatással van az izmok fejlődésére és az izomerőre, valamint a csontszövet sűrűségére. A DAA gyakran használatos a szteroidok helyettesítésére. Néhány agyban lezajló folyamatban is részt vesz, például segíti a luteinizációs és a növekedési hormon termelését, ezáltal pozitív hatással van az izomnövekedésre is.

 Show more

DAA aminosav ezért leginkább a férfiak körében népszerű, akik szeretnék maximalizálni az izomfejlődést, növelni a teljesítményt, valamint támogatni a regenerálódást, a libidót, a termékenységet, továbbá növelni a sperma mennyiségét és minőségét vagy a tesztoszteronszintet.

             

Amennyiben több információt szeretnél megtudni a DAA-ról, ne hagyd ki cikkünket: D-aszparaginsav vagy DAA - minden, amit tudnotok kell.

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (2)
 2. Amix (1)
 3. Megabol (1)
Csomagolás (g)
 1. 20 x 2,8 g (1)
Szín
 1. ivory (1)
Kapszula
 1. 100 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (1)
Összetétel
 1. Keverék (1)
Termék kategóriája
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (1)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (1)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (1)
Aszpartám mentes (1)
 1. D-AA Max Pure - Amix
  D-AA Max Pure - Amix
  0%
  0% (0)
  8990 Ft

1 Tétel