OstroVit Teljesítményfokozók

Teljesítményfokozók gyártótól OstroVit egy olyan kategória, amely természetes szteroid alternatívákként funkcionáló termékeket, valamint különféle edzés előtti táplálékkiegészítőket foglalja magába. Ezeket a termékeket a teljesítmény, az erő és az izomnövekedés serkentése érdekében szokták fogyasztani a fitness világában mozgók és mások is. Ugyanakkor ezek a termékek a vér optimális tesztoszteronszintjének fenntartását is befolyásolhatják, amely számos létfontosságú biológiai folyamatban alapvető szerepet játszik.

 Show more

Ez a kategória a következőket kínálja:

 • Edzés előtti táplálékkiegészítők, amelyek fogyasztása népszerű módja a teljesítmény és az erő növelésének, valamint az energia fokozásának egy megerőltető fizikai tevékenység előtti.
 • NO táplálékkiegészítők, amelyek elősegíthetik a vérkeringést az egész testben, és hatékonyan pumpálhatják fel az izmokat edzés előtt.
 • HMB, amely gátolhatja az izomfehérjék lebomlását, és az izomnövekedést is segítheti.
 • Tesztoszteron termelésére jótékony hatást kiváltható táplálékkiegészítők növényi kivonatok formájában vagy más módon, amelyek a teljesítmény, az erő és az izomnövekedés serkentése érdekében keresettek.
 • A koffeint az éberség és a koncentráció fenntartására használják munka, tanulás vagy egyéb napi vagy sporttevékenység közben.
 • Béta-alanin, amely a nem esszenciális aminosavak közé tartozik, és a karnozinszintézis prekurzora.
 • DAA, amely a nem esszenciális aminosavak közé tartozik, és szabályozza a tesztoszteron szintézisét.

Az edzés előtti serkentők azok körében népszerűek, akik szeretnék teljesítményüket és erejüket fokozni vagy energiával feltöltődni egy megerőltető fizikai tevékenység előtt. Általában porok, shotok, vagy kapszulák formájában kaphatók. Ezenkívül léteznek olyan edzés előtti serkentők is, amelyek csak egy komponenst tartalmaznak, ami különösen hasznos abban az esetben, ha ti szeretnétek összeállítani a saját edzés előttiteket. Ilyen termék például a koffein vagy a taurin. De léteznek többkomponensű edzés előtti táplálékkiegészítők is, amelyek fő előnye, hogy több funkcionális összetevőt kombinálnak szinergikus hatásmechanizmussal. Példa erre a THOR edzés előtti serkentő, amely számos aktív összetevőt tartalmaz a teljesítmény és az állóképesség fokozása érdekében.

A NO táplálékkiegészítők más típusú edzés előtti táplálékkiegészítőket takarnak, amelyek hatékonyan segíthetnek feltöltődni a fizikai teljesítmény előtt. Ennek az az oka, hogy befolyásolhatják a nitrogén-monoxid (NO) termelődését, amely a vérkeringést befolyásolja a szervezetben. Az erek kitágulásának köszönhetően több oxigén és tápanyag juthat az izmokba. Ez végső soron jobb teljesítményt eredményezhet. Az ilyen hatású táplálékkiegészítők közé tartozik például az Arginine A.K.G vagy a Citrulline Malate.

A HMB táplálékkiegészítőink egy β-hidroxi-β-metil-butirát néven ismert anyagot tartalmaznak. Ez a leucin aminosav aktív metabolitja, amely a valinnal és az izoleucinnal együtt a BCAA-k közé tartozik. A HMB nagyon népszerű a sportolók körében, mivel segíthet lerövidíteni a regeneráció idejét. Sőt, antikatabolikus hatással is büszkélkedhet.

A tesztoszteron termelésére jótékony hatást kiváltható táplálékkiegészítőket a teljesítmény javítására, az erő növelésére és az izomnövekedés elősegítésére használják a fitness világában. Ezen túlmenően segíthetnek a vér optimális tesztoszteronszintjének fenntartásában. Ez a hormon számos létfontosságú biológiai folyamatban játszik alapvető szerepet. Befolyásolja például az izmok, a csontok méretét és erejét, valamint a férfiak általános reprodukciós egészségét.

Ebben a kategóriában találhatjuk meg a koffeint. Világszerte a legnépszerűbb stimulánsnak tartják. Nagyon népszerű választás az éberség és koncentráció fenntartására munka, tanulás és egyéb hétköznapi vagy sporttevékenységek közben. A koffeintartalmú táplálékkiegészítők sportolók körében is népszerűek, akik edzés előtt szokták fogyasztani. Általában tabletták vagy kapszulák formájában kaphatók, de megtalálhatóak összetett edzés előtti keverékek részeként is.

A béta-alanin az azonos nevű, nem esszenciális aminosavat tartalmazó termékeket foglalja magában. A karnozin szintézisének prekurzora, amely segít csökkenteni az acidózist. Ez a hatás késleltetheti a fáradtságot, könnyebbé teheti a megerőltető edzéseket vagy meghosszabbítja a sportteljesítményt.

Végül, de nem utolsósorban, a DAA is megtalálható ebben a kategóriában. A nem esszenciális aminosavak közé tartozik, és potenciálisan jótékony hatással lehet a férfiak reproduktív egészségére és a vér tesztoszteronszintjére, amelyek alapvető fontosságúak a férfiak általános egészsége szempontjából. Ez azért van, mert befolyásolhatja az izmok méretét és erejét, a csontsűrűséget és az általános reproduktív egészséget.

Válasszatok edzés előtti serkentőink és a tesztoszteron termelésére jótékony hatást kiváltható táplálékkiegészítőink széles kínálatából, és tapasztaljátok meg a hatásukat a saját bőrötökön.

 Mutass kevesebbet

11 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Kategória
 • Edzés előtti stimulánsok (2)
 • NO táplálékkiegészítők (1)
 • HMB (1)
 • Tesztoszteron fokozók (4)
 • Koffein (2)
 • Béta-Alanin (1)
Gyártó
 1. GymBeam (36)
 2. ActivLab (16)
 3. OstroVit (11)
 4. Applied Nutrition (9)
 5. Goldfield (7)
 6. Universal Nutrition (7)
 7. VemoHerb (7)
 8. Amix (5)
 9. Megabol (4)
 10. NOW Foods (4)
 11. The Protein Works (4)
 12. Optimum Nutrition (4)
 13. Stacker2 (4)
 14. Cellucor (4)
 15. Mammut Nutrition (3)
 16. ProSupps (3)
 17. BSN (3)
 18. Nutrend (2)
 19. JNX (2)
 20. VanaVita (1)
 21. BeastPink (1)
 22. Nutrex (1)
 23. Ghost (1)
 24. PVL (1)
 25. Bodylab24 (1)
Ízesítés
 1. citrom (3)
 2. narancs (2)
 3. természetes (1)
 4. eper (1)
 5. vörös áfonya (1)
 6. rágógumi (1)
Csomagolás (g)
 1. 200 g (2)
 2. 210 g (1)
 3. 300 g (1)
 4. 500 g (1)
Tabletta
 1. 90 tabl. (3)
 2. 200 tabl. (1)
Szín
 1. shadow (6)
 2. violet (3)
Kapszula
 1. 300 kapsz. (1)
 2. 90 kapsz. (1)
Állag
 1. Por (5)
 2. Tabletta (4)
 3. Kapszula (2)
Összetétel
 1. Keverék (5)
 2. Tiszta forma (5)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. Vegan (6)
 2. Best Seller (1)
 3. New (1)
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (7)
Vegán (6)
Gluténmentes (5)
Laktózmentes (9)
BIO (11)
GMO mentes (8)
Mesterséges édesítő mentes (4)
Műanyag csomagolás mentes (11)
Aszpartám mentes (11)
 1. GABA Plus - OstroVit
  GABA Plus - OstroVit
  90%
  90 % (16)
  2390 Ft
 2. HMB 750 mg - OstroVit
  HMB 750 mg - OstroVit
  0%
  0% (0)
  8890 Ft
 3. Taurine - OstroVit
  Taurin - OstroVit
  73%
  73 % (3)
  2790 Ft
 4. 100% Citrulline- OstroVit
  100% Citrullin- OstroVit
  95%
  95 % (4)
  4990 Ft
 5. Guarana 90 tabs - OstroVit
  Guarana - OstroVit
  93%
  93 % (3)
  2890 Ft
 6. Supreme Pure D.A.A - OstroVit
 7. Caffeine - OstroVit
  Koffein - OstroVit
  60%
  60 % (2)
  3390 Ft
 8. Beta-Alanine - OstroVit
  Béta-alanin - OstroVit
  0%
  0% (0)
  4090 Ft
 9. Maca - OstroVit
  Maca - OstroVit
  0%
  0% (0)
  2690 Ft
 10. Pump pre-workout formula new formula - OstroVit
 11. Testo Booster - OstroVit
  Nincs raktáron

11 Tétel