Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gaspari

Gaspari

A Gaspari Nutrition egy olyan márka, amely már 1996-tól foglalkozik a táplálékkiegészítők fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. Jelenleg Európában a vezető gyártók közé van besorolva a sporttáplálékkiegészítők között. Az alapítója Gaspari, volt világhírű testépítő volt, az Arnold Classic nyertese és a Mr. Olympia 3szoros győztese. Ebból az okból kifolyólag is tudta Gaspari, hogy milyen nehéz lehet elérni a kitűzött célokat. Gaspari kombinálja a sport iránti szenvedélyét a széleskörű tudással az edzésről és sporttáplálékiegészítőkről.

Mutass többet

 

Gaspari

 

A Gaspari Nutrition ma már nagyon nagy fölényben van ami a táplálékiegészítők és egészséges ételek gyártását illeti, az egész Egyesült Királyságban és Írországban is. A vállalatnak saját kutatói, biokémikusai és szakemberei vannak, akik állandóan keresik az újabb technológiát a modern táplálékiegészítők fejlesztéséhez.  A vállalat kivívta magának a "az újítók a régi stílusban" címet, a kemény munka és a felmutatott eredmények alapján. A Gaspari táplálékkiegészítőinél ügyelnek a tisztaságra, a minőségre és hatékonyságra, épp ezért teljesen biztosak lehettek benne, hogy a legtisztább terméket kapjátok, ami az összetevőket illeti.  Ha élsportoló akarsz lenni, akkor a Gaspari Nutrition a megbízhatóság szinonimája

 

Források:

 

Érdekel a márka többi terméke is?

 
elrejt
    Nincs találat a keresett termékre.
    Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.