Chiba Edzőkesztyűk

Edzőkesztyűk gyártótól Chiba Az edzőkesztyűk nélkülözhetetlen kiegészítők mindazok számára, akik erőedzéseket végeznek, és szeretnék elkerülni a bőrkeményedések, vízhólyagok és más sérülések kialakulását a kézfejen. Az ilyen kesztyűk általában az fogást végző tenyér teljes felületét és az ujjak alsó részeit fedik el. Csuklórészük rendszerint állítható méretű, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak edzéseid közben. A kesztyű azonban nem csak a kéz védelmére szolgál. Más fontos feladatokat is ellát, például az izzadság felszívását, ami megakadályozza, hogy az edzéseszközök kicsússzanak a kezedből, így erősebb lehet a fogásod a gyakorlatok közben.

 Show more

Milyen típusú kesztyűket találsz a kategória termékei között?

 • Női és férfi edzőkesztyűket, amelyeket elsősorban a konditeremben használhatsz egy- és kétkezes súlyzókkal, gépekkel vagy a húzódzkodórúdon végzett gyakorlatok során. Akár húzódzkodsz, akár a hasizmaidon dolgozol, a biztos fogás kulcsfontosságú, és ezek a kesztyűk pontosan ehhez segítenek hozzá. Ráadásul általában csúszásmentes felülettel készülnek, és hatékonyan szívják fel az izzadságot is, hogy a fogásod még erősebb lehessen. Ennek köszönhetően minden sorozatot pluszismétlésekkel végezhetsz.
 • Az állóképességi sportolók is garantáltan megtalálják a nekik való darabokat. Itt van például az ujjakat teljes hosszukban elfedő Unstoppable kesztyű, ami hideg időben is melegen tart, ha futni vagy kerékpározni indulsz.
 • Az edzőkeszytűk mellett a kategória termékei között fogópárnákat is találhatsz. Ezek különösen azok körében népszerűek, akik erősebb fogásra vágynak, de nem szeretnek kesztyűt viselni. A fogópárna könnyen felvehető, és megóvja a tenyeret, valamint az ujjak alsó részét. Szintén csúszásmentes kialakítású, hogy biztos kézzel foghasd a súlyzókat.

A kesztyűk nem csak abban különböznek egymástól, hogy ujjatlanok vagy teljes hosszukban fedik az ujjaidat, de a készítésükhöz felhasznált anyagok is eltérhetnek. Kínálatunkban neoprénből, mikroszálból, bőrből, nylonból, poliészterből és más strapabíró anyagokból készült kesztyűk között válogathatsz.

 Mutass kevesebbet

10 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (12)
 2. CHIBA (10)
 3. MADMAX (5)
 4. RDX Sports (2)
 5. BeastPink (1)
 6. Under Armour (1)
 7. GAIAM (1)
 8. STRIX (1)
 9. C.P. Sports (1)
Szín
 1. fekete (7)
 2. shadow (7)
 3. violet (2)
 4. fekete - szürke (1)
 5. fekete - rózsaszín (1)
 6. rózsaszín (1)
 7. ivory (1)
Méret
 1. M (7)
 2. L (7)
 3. S (6)
 4. XL (6)
 5. XXL (5)
 6. XS (2)
 7. L/XL (2)
 8. S/M (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Fitness gloves Gel Extreme - Chiba
  Gel Extreme edzőkesztyű - Chiba
  70%
  70 % (2)
  15890 Ft
 2. Fitness gloves XTR gel - Chiba
  XTR Gel edzőkesztyű - Chiba
  80%
  80 % (5)
  10890 Ft
 3. Fitness gloves Classic - Chiba
 4. Fitness gloves Iron Premium II - Chiba
  Iron Premium ll edzőkesztyű - Chiba
  53%
  53 % (3)
  19790 Ft
 5. Motivation Grippad Black - Chiba
  Motivation fogópárna - Chiba
  60%
  60 % (2)
  5790 Ft
 6. Fitness gloves Iron III - Chiba
 7. Fitness gloves Wristguard lV - Chiba
  Wristguard lV edzőkesztyű - Chiba
  90%
  90 % (2)
  12590 Ft
 8. Motivation Grippad Pink - Chiba
 9. Fitness gloves Athletic - Chiba
 10. Fitness Gloves for Women Lady Motivation Pink - Chiba

10 Tétel