Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

6 Pack Fitness

6 Pack Fitness

A 6 Pack Fitness™ egy amerikai vállalat amely ikonikus ételhordózó sporttáskák gyártásával foglalkozik, ami elengedhetetlen sportolók és testépítők valamint fitness rajongók utazása során. A 6 Pack táskák moduláris felépítésüknek köszönhetően az ételek könnyen elrendezhetőek, mindezz a sportolók kényelmét és zavartalan edzését biztosítja. 

 

6 pack fitness

Mutass többet

 

A cég célja hogy gyökeresen megváltoztassa az élsportolók ételeinek szállítását valamint  a csomagokkal való utazás megkönnyítése. A sporttáskák nemcsak étel hordozásra alkalmasak, hanem edzés kiegészítők tárolására is, valamint praktikus elrendezésüknek köszönhetően alkalmassak munkába, iskolába de akár kirándulásra is. A 6 Pack Fitness™ gyártó fáradhatatlanul dolgozik a táskák külalakján, nagy hangsúlyt fektetve a forma és a funkcionalitás összhangjára, hogy termékeik nélkülözhetetlen részevé váljanak minden sportoló életének. 

 

Érdekel a márka többi terméke is?


 

Források: 

Hivatalos oldal

Facebook oldal

elrejt
    Nincs találat a keresett termékre.
    Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.