ReHydrate hipotóniás ital - GymBeam

Értékelés:
96 % of 100
96 % (179)
Gyártó: GymBeam

A ReHydrate hipotóniás ital ideális az optimális hidratáltság elősegítésére, valamint a kiválasztott vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak pótlására állóképességi vagy intenzív edzés során. Ezenkívül ez a koncentrált hipotóniás sportital magnéziumtartalmának köszönhetően hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Imádni fogod finom és frissítő ízét.

Raktáron
5290 Ft

A ReHydrate hipotóniás italsegít a hidratálásban, valamint a vitaminok és ásványi anyagok pótlásában intenzív sportteljesítmény vagy meleg, nyári időben végzett tevékenység során

A ReHydrateReHydrate hipotóniás ital egy koncentrált frissítő ital, amely válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat, L-glutamint, taurint és L-karnitint tartalmaz. Ez egy hipotóniás sportital, amely gyors felszívódásának köszönhetően ideális a hidratálásra és az alapvető tápanyagok bevitelére igényes sportteljesítmények során. Az olyan elektrolitok, mint a magnézium, a kalcium, a kálium és a nátrium intenzív vagy állóképességi tevékenység során az izzadással általában elvesznek, ezért pótolni kell őket. Mivel ezeknek az anyagoknak a koncentrált keveréke, ezért vízzel kell hígítani. Fogyaszthatod edzés előtt, közben és után, valamint a regenerálódás során.

 

A koncentrátumban lévő minden egyes anyagnak meghatározott szerepe van. A kalcium és a magnézium fontos szerepet játszik az energiatermeléshez fontos anyagcserében, míg a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez is. A sportolók a magnéziumnak a normál izomműködésben vagy a fehérjeszintézisben betöltött szerepét is értékelik. Emellett a kálium segít az izomápolásban, míg a magnézium és a kalcium az egészséges csontok és fogak fenntartásához szükséges. Mindezek az anyagok tehát segítenek a szervezet vitalitásának általános ellátásában, valamint az általános jó közérzetben és a regenerálódásban, különösen az intenzív edzések során.

 

A fent említett hatásokat a vitaminok és más anyagok jótékony tulajdonságai egészítik ki. A B6-, B12- és B3-vitaminok a megfelelő fehérje-anyagcseréhez is szükségesek, ami fontos az energiatermeléshez, és hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez is. Ezek az idegrendszer és a psziché megfelelő működésében is részt vesznek. Magát a B6-vitamint a fehérje- és glikogén-átalakításában vagy az immunitás működésében betöltött szerepe miatt fogja értékelni.

 

 

A fent említett vitaminok és ásványi anyagok mellett egyéb funkcionális összetevők is megtalálhatók az italban. A benne lévő L-karnitin részt vesz a zsírsavaknak a mitokondriumokba való eljuttatásában a mitokondriális membrán előtt, ahol aztán elégetésre és energiává alakításra kerülnek. Az L-Glutamin az emberi szövetek, különösen az izomtömeg természetes összetevője is. Szintje azonban edzés közben csökken, ezért a sportolók számára előnyös, ha megfelelő mennyiségben fogyasztják.Ezt a funkcionális anyagpárost a nem esszenciális aminosav taurin egészíti ki. Ez az energiaitalok gyakori összetevője, amelyek célja a fizikai és szellemi teljesítmény fokozása.

 

A ReHydrate hipotóniás ital olyan sportolók számára alkalmas, akik állóképességi és intenzív tevékenységeket végeznek, mint például erőnléti edzés, crossfit vagy HIIT. Azonban más aktív emberek is értékelni fogják, akiknek például egy hosszú kerékpártúra vagy megerőltető túrázás során hidratálásra és tápanyagpótlásra van szükségük. Az ital alkalmas a forró nyári időben végzett tevékenységekhez is, amikor általában túlzottan izzadunk, és ásványi anyagokat és folyadékot veszítünk.

A termék egyszerű és kényelmes adagolásához javasoljuk az adagoló használatát.

 

A ReHydrate hipotóniás ital előnyei

 • hipotóniás ital
 • válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat, taurint, L-karnitint és L-glutamint tartalmaz
 • nagyszerű frissítő íze van
 • koncentrált anyagok keveréke, amelyet vízzel kell hígítani
 • ideális a gyors hidratáláshoz
 • gyorsan felszívódik
 • hozzájárul az energiatermeléshez fontos anyagcseréhez
 • hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • hozzájárul a megfelelő izomműködéshez és a fehérjeszintézishez
 • hozzájárul az egészséges csontok fenntartásához
 • hozzájárul az idegrendszer és a psziché megfelelő működéséhez
 • hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
 • ideális az intenzív állóképességi és erőnléti sportokhoz
 • alkalmas a forró nyári időjárási körülmények között végzett tevékenységekhez is
 • alkalmas edzés előtt, közben és után, valamint a regenerálódás során

 

Összetevők

Citron Lime: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin).

Narancs: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (karotinok, béta-apo 8¨-karotinal).

Pink grapefruit: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Eper: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Mojito: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, természetes aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin).

Meggy: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám K), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, édesítőszer (szukralóz), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Zöld tea és lime: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (gyümölcs- és zöldségkoncentrátum).

Trópusi: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (karotinok, béta-apo 8¨-karotinal).

Erdei gyümölcs: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (kármin, zöldség- és gyümölcskoncentrátum).

Kajszibarack: Invertcukor, tisztított víz, citromsav, maltodextrin, aroma, magnézium-citrát, kalcium-laktát, kálium-klorid, L-karnitin, édesítőszer (aceszulfám k, szukralóz), mononátrium-glutamát, kálium-klorid, taurin, kálium-dihidrogén-foszfát, B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), tartósítószer (kálium-szorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), színezékek (karotinok, béta-apo-8-karotinal).

 

Javasolt fogyasztás

Adj 7,7 ml koncentrátumot 500 ml vízhez vagy 15,4 ml koncentrátumot 1 liter vízhez (arány 1:65).

 

Tápérték táblázat

Tápértékek 100 ml 15,4 ml *RBÉ 15,4 ml
Energia 1510 kJ / 355 kcal 233 kJ / 55 kcal 3 %
Zsírok 0,0 g 0,0 g 0 %
  - ebből telített zsírsavak 0,0 g  0,0 g 0 %
Szénhidrát 76,5 g 11,8 g 5 %
   - ebből cukor 66,5 g 10,2 g 13 %
Fehérje 2 g 0,31 g 1 %
1,50 g 0,23 g 4 %
L-Karnitin 1000 mg 154 mg -
L-Glutamin 500 mg 77 mg -
Taurin 500 mg 77 mg -
B3-vitamin 48 mg 7,4 mg 46 %
B5-vitamin 72 mg 11,1 mg 185 %
B6-vitamin 4,2 mg 0,6 mg 43 %
B12-vitamin 30 μg 4,6 μg 184 %
Nátrium 600 mg 92,4 mg -
Kálium 125,5 mg 46,2 mg %
Kalcium 200 mg 30,8 mg 4 %
Magnézium 270 mg 41,6 mg 11 %
Foszfor 100 mg 15,4 mg 2 %

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Ez a termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Fagytól és közvetlen napfénytől védje.

További Információ
EAN 8586022212215
Készült EU
Főkategória Izotóniás italok
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Vegán nem
Összetétel Keverék
Állag Folyadék
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Termékcímkék Discount 36%
Ízcsoport gyümölcs
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Height (cm) 22.00 ??
Width (cm) 8.50 ??
Length (cm) 8.50 ??
Bruttó súly 1.44 Kg
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes nem
GMO mentes igen
Db per csomag 8 db.
Db per raklap 480 db.
Nettó súly 1.00 Kg
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Egyéb kategóriák Termékek
Italok
Termékek edzőtermeknek
Regeneráció elősegítése
Teljesítményjavítás

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények ReHydrate hipotóniás ital - GymBeam
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:ReHydrate hipotóniás ital - GymBeam
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

96 %
96 %
Értékelési átlag 179 értékelésből

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

98 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
eddig a nutrend izotonias italat fogyasztottam de ez sokkal finomabb és árban is jobban megéri. nagyon finom, nem annyira édes, sokáig kibír és szerencsére a páromnak is ízlik :D nem szoktunk édesített vizeket fogyasztani, otthon csak csapvízzel isszuk. észre sem veszi az ember, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal, glutaminnal és l-karnitinnel teli vizet iszik ;)

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

40 %
Az íze finom, már korábban is rendeltem. Viszont a mostani kettőhöz már nem adták alaphelyzetben a pumpát ami még a múltkor járt hozzá, szomorú :(

Hasznosnak találta a véleményt?

Ízesítés Értékelés Ár Speciális ár Raktáron
sárgabarack
(5) 
84%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
erdei gyümölcs
(14) 
71%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
citrom-lime
(60) 
97%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
mojito
(21) 
93%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
narancs
(32) 
96%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
grapefruit
(41) 
97%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
sour cherry
(24) 
89%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
eper
(36) 
4498%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
trópusi
(10) 
90%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
zöld tea-lime
(12) 
83%
6590 Ft 5290 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ