Zsírégető Green Coffee 120 kapsz - Self OmniNutrition

0%
0% (0)

A Green Coffee egy zsírégető, amelyet zöld kávé kivonatból nyernek. Hatékonyan hat a testúlycsökkentésnél és segit beindítani a diétás programot. Magas a klorogénsav tartalma, és ráadásul nem tartalmaz koffeint, épp ezért ideális azoknak is, akik érzékenyek rá.

Hosszú távon nem elérhető

Green Coffee zsírégető, amely hatékony serkenti a testsúlycsökkenést

Green Coffee zsírégető nyers zöld kávébab kivonatból, amely az utóbbi időben nagy média figyelemnek örvend, a hatékony testsúlycsökkenés hatása miatt.  A termék tartalmaz zöld kávé kivonatot, amely segít elindítani a diétás programot a magas klorogénsavra való tekintettel. Nem tartalmaz koffeint, ezért azoknak az embereknek is alkalmas, akik érzékenyek a koffeinre és minden nap minden étkezésnél fogyasztható.

 

 

Green Coffee zsírégető

 

 

Green Coffee zsírégető és az előnyei

  • stimulálja a testet
  • koffeinmentes
  • hatékony zsírégető
  • antioxidáns hatása van

 

 

Összetevők

Zöld kávé kivonat (szem), csomósodást gátló anyagok (E460, E551), kapszulák (zselatin, színezőanyag (E120, E171, E172, E131)). Nem tartalmaz koffeint.

 

 

Adagolás

Fogyasszon 2 kapszulát naponta.

 

Tápértékek

Tápértékek1 adag (2 kapsz)
Energiaérték 0 kJ / 0 kcal
Zölld kávébab kivonat(CGA50® 50%) (Coffee arabica)(szemek) 1050 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Abban az esetben, ha kedvezőtlen hatásokat észlel, hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem hivatott helyettesíteni a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen. A termék olyan helyen gyártva, ahol szóját, tojást, gabonát, mogyorót és diót dolgoznak fel.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Zsírégető Green Coffee 120 kapsz - Self OmniNutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Zsírégető Green Coffee 120 kapsz - Self OmniNutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ