Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Black Burn zsírégető 120 kapsz - Stacker

Gyártó: Stacker
Rating:
100 %

A Black Burn egy extrémen erős zsírégető, kifejezetten testépítők számára. A hardcore kategóriába tartozik, nagyon erős termogén hatással. A minősége kivonatokban és számos aktív alkaloidban rejlik. Növeli az anyagcsere gyorsaságát, energiát biztosít, étvágycsökkentő és javítja a koncentrációt. Ez a zsírégető növeli az energiakiadást és felgyorsítja a reagálási képességeket, ami végeredményben zsírégetéshez vezet. 

Nincs raktáron

Black Burn egy HARDCORE zsírégető, kifejezetten testépítők és haladó edzők számára a legerősebb hatással

A Black Burn zsírégető kifejezetten testépítők számára lett kifejlesztve. Az egyik legerősebb zsírégető USA-ban (Ephedra FREE), amely a HARDCORE kategóriába esik nagyon erős termogén hatással. Erős zsírégetőt létrehozni könnyebben néz ki, mint amilyen valójában. A zsírégető erősségét főleg a kivonatok minősége határozza meg a hatékony alkaloidokban, és ezzel együtt az összetevők megfelelő aránya. Az NVE társaság (a Stacker 2 megalkotója) rengeteg időt és erőfeszítést fektet a kivonatok megalkotására, amelyekben háromszor, sőt négyszer több hatékony alkaloid található egy grammra mérve. 


Ebből érezhető az energia hullám, az étvágycsökkenés, a jobb koncentráció, az energiakiadás növelése, a reagálási képességek felgyorsulása, és végeredményben: a zsírégetés


black burn zsírégető

 

Az NVE Pharmaceuticals 3 kutatása volt a Blackburnnek szentelve. Az első két kutatás a fokozatos optimalizációra volt fordítva, lépésről lépésre. A harmadik kutatás a funkcionalitás és a BlackBurn tökéletesítésének az eredménye volt. A kutatásban 15 férfi vett részt, az összes erősportoló volt, 19 éves kortól egészen 42 éves korig. Az összes résztvevő célja a minél több zsír elégetése és a „szálkásítás“. 5 résztvevő 40 napon keresztül fogyasztott Blackburnt, 2 kapszulát háromszor naponta. Ezt hétköznapi étrenddel és edzéssel kombinálták. A napi maximális fehérjebevitel 100 gramm fehérje volt  (Tejsavó fehérjekoncentrátum). A csoport második része (5) ugyanúgy edzett és étkezett, de más márkájú zsírégetőt használt. A csoport harmadik része (5) nem használt zsírégetőt. 

 

Black Burn zsírégető

 

A Stacker2 Black Burn tanulmány eredményei

 A számok többet mondanak a szavaknál, amit lejjebb láthattok az egyes csoportok eredményein. Vigyázz: az össz BMI relatívna magas marad, az izomtömeg felépítése miatt. Ez az oka annak,hogy miért fontosabb és jobb mutató a zsírszázalék a BMI eredményének a meghatározására.  

 

Csoport átlag

1 csoport (5 sz.)

 2 csoport (5 sz.)

 3 csoport (5 sz.)

40 nap Black Burn

40 nap más Zsírégető 

40 nap Zsírégető nélkül

 

  

 

Kezdés - tömeg

94,5 kg

96,25 kg

94 kg

Start - BMI (átlag)

27,6

29,0

26,8

Start - Zsír % (átlag)

18%

19%

18%

 

 

 

 

Vége - tömeg

83,1 kg

87,63 kg

90,35 kg

Vége - BMI (átlag)

24,2

26,4

25,8

Vége - Zsír % (átlag)

7%

11%

15%

 

 

 

 

Átlagos súlycsökkenés

11,35 kg

8,63 kg

3,63 kg

 

Black Burn és előnyei

  • USA legerősebb zsírégetője
  • felgyorsítja az anyagcserét
  • étvágycsökkentő
  • energiát biztosít

 

Adagolás

2 kapszula 1-3X naponta, a legjobb, ha étkezés és edzés előtt. Elegendő mennyiségű vízzel vegye be! Tartsa be az időbeli távolságot az adagolástól 4 óra. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget ( 6 kapszula). 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (2 kapsz)
Black ECG-HPLC Matrix™400 mg

Kínai Tea (Polyfeloly tartalma 80%, 60% EGC, DL-C, EGCG, EK, OCG, EKG) (levelekből), Yerba Mate kivonat (teobrominra standardizálva ), kolin-bitartarát, B6-vitamin (2,4 mg) ( mint piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (7,2 mikrogramm) (mint cianokobalamin).

Black XTR-B™370 mg

Szőlőmag kivonat (80% proanthocyanidins), kaktuszkivonat (Opuntia ficus indica gyümölcse), guarana (mag), Pepper gyümölcseinek a kivonata, ginzeng (gyökér), kivonat Cissus Quadrangularis magjainak a kivonata, taurin, L-karnitin.

Bezvodý kofeín300 mg

 

Egyéb összetvők

Zselatin, fekete vas-oxid, titán-dioxid.

 

Figyelmeztetés

Semmi esetben ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget (max. napi 6 kapszula), ne kombinálja alkohollal! Az elegendő folyadékbevitelre fokozottan figyeljen oda. A termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. 25°C hőmérsékletig tárolandó. Óvjuk a fagytól és a közvetlen napfénytől. 18 év alattiaknak, várandós nőknek és szoptatós kismamáknak nem megfelelő. Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem felel a nem megfelelő használatból vagy tárolásból származó károkért. Ne lépjük túl az ajánlott napi mennyiséget.

A vásárlók véleményei

Black Burn zsírégető 120 kapsz - Stacker

Write Your Own Review
Véleményt ír:Black Burn zsírégető 120 kapsz - Stacker
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Black Burn zsírégető 120 kapsz - Stacker

A kérdés leírása
Írj választ