Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMA - MyProtein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

A ZMA egy egyedülálló keveréke az ásványi anyagoknak, cinknek, magnéziumnak és a B6 vitaminnak, amely elősegíti a regenerálódást, növeli az erőt, a kitartást, a tesztoszteronszintet és a növekedési faktort. Myprotein-től gyorsítja a regenerálódást, növeli a kitartást és az erőt. Pozitívan hat az alvásra is. 

Hosszú távon nem elérhető

ZMA: egyedülálló cink, magnézium és B6 vitamin keverék

ZMA ® egy szinergikus kombinációja a cink-és magnézium maximális felszívódása és felhasználhatósága érdekében. Cink központi szerepet játszik a sejtek növekedésében, a szövetek regenerálódásában, valamint az egészséges immunrendszer fenntartásában. A magnézium nélkülözhetetlen az elektrolit-egyensúly, az energiatermelés és a normál ideg-izomműködésben. Mivel a fizikai aktivitás növelheti annak szükségességét, hogy e két ásványi anyag a szervezetbe megtalálható legyen, kifejlesztettük ZMA-t az utánpótlás érdekében.

 

 

ZMA Myprotein


A készítményben található B-6 vitamin is, annak érdekében, hogy tovább növelje a cink-és magnézium-felszívódását és hasznosítását. ZMA ® erős, teljesen természetes étrend-kiegészítő. Klinikailag bebizonyosodott, hogy serkenti a növekedési-vegyületek  (IGF-1) termelését, valamint fokozza az erőszint emelkedését.

A cink főszerepet játszik a sejtnövekedés szabályozásában, és az izomszövetek feljavításában, mint ahogy az egészséges immunrendszer megtartásában. A magnézium elengedhetetlenül fontos az elektrolitek egyensúlyának megőrzéséhez, az energiatermeléshez és a normális idegizom működéshez. Tekintettel arra, hogy a fizikai aktivitás növeli ennek a 2 ásványi anyagnak a szükségét, a ZMA ideális táplálékkiegészítő ezeknek a pótlására. A ZMA egy hatékony és természetes táplálékkiegészítő.  

 

ZMA és annak előnyei

  • serkenti a gyorsabb regenerálódást
  • megőrzi az egészséges immunrendszert
  • megtartja az elektrolitek egyensúlyát
  • növeli az erőt és kitartást
  • növeli a tesztoszteronszintet és a növekedési faktor IGF-1 szintjét
  • támogatja az egészséges alvást


Ajánlott adagolás

Napi 3 kapszula fogyasztása ajánlott éhgyomorra vagy lefekvés előtt 30-60 perccel. Hatékony felszívódás érdekében kerülje tejjel vagy más kálcium tartalmú élelmiszerrel történő használatát. 


Összetétel

ZMA ® (magnéziumot tartalmaz [citrát és oxid formájában], cink [mint L- és monometionin-aszpartát], B6 vitamin [mint piridoxin Hcl]), kapszula (zselatin).

Nem tartalmaz mesteséges színezéket, tartósítószereket, élesztőtt, glutént, keményítőtt és laktózt.  Továbbá nem tartalmaz hozzáadott sót és cukrott.

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (3kapszula)
Magnézium 450 mg
Cink 30 mg
B6 vitamin 10,5 mg
A vásárlók véleményei

ZMA - MyProtein

Write Your Own Review
Véleményt ír:ZMA - MyProtein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

ZMA - MyProtein

A kérdés leírása
Írj választ