Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMA 120 tabl - Nutrend

Gyártó: Nutrend
Rating:
100 %

A ZMA egy egyedi ásványi anyag összetétel, magnézium, cink és B6-vitamin tartalommal és magas biológiai hasznosítással. Természetes úton emeli a tesztoszteron és IGF-1 (a növekedési hormon választja ki) szinteket, hatással van az izomerő növelésére, az edzés intenzitásának fokozására és az állóképesség és regeneráció javítására. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fehérje és a glikogén normál anyagcseréjéhez , és a magnézium és cink felszívódásának növeléséhez. 

Hosszú távon nem elérhető

ZMA - szabadalmaztatott keverék a regeneráció támogatására, és a tesztoszteronszint és az IGF-1 növekedési hormon növelésére

A ZMA egy egyedi ásványi anyag összetétel, magnézium, cink és B6-vitamin tartalommal. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fehérje és a glikogén normál anyagcseréjéhez. A cink hozzájárul a szénhidátok, a zsírsavak folyamatos anyagcseréjéhez és a fehérjeszintézishez. Továbbá hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjéhez.


zma nutrend


A cink és a magnézium szintje gyakran alacsony egy intenzív edzés után, ami a fontosságukat is jelképezi a sporttelejsítmény szempontjából. Az ásványokon kívül egyéb fontos összetevőt, a B6-vitamint (piridoxin) is tartalmazza. A megnövekedett igényét minden sportolónak figyelembe kell vennie, akik rendszeresen fogyasztanak fehérje kiegészítőket, mert a B6 fokozott igénye egyenesen arányos a fehérje megnövekedett bevitelével. A regeneráció elősegítésére alkalmas, a tesztoszteronszint és az IGF-1 növekedési hormon növelésére. 


zma nutrend


ZMA és előnyei

  • a tesztoszteronszint természetes növelése
  • az IGF-1 növekedési hormonszint növekedése
  • az izomerő növekedése
  • az általános teljesítmény és állóképesség növelése
  • a terhelés utáni regeneráció elősegítése

 

Összetevők

ZMA [magnézium(aszpartát kötésben), cink mono-l-methionin és aszpartát kötésben), vitamin B6], zselatin tabletta. 

 

Adagolás

2 - 3 kapszula este, lefekvés előtt. Fogyassza hat héten át, majd tartson 3 hét szünetet. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.


Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (3 kapsz)
Kalória 1 kcal
Fehérje 0,3 g
Szénhidrát 0 g
Zsír 0 g
Magnézium 284 mg
Cink 18,9 mg
B6-vitamin 6,6 mg


Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Cukorbetegség, vérkeringési zavarok, magas vérnyomás, kardiovaszkuláris betegségek esetén ne fogyassza! Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért.

A vásárlók véleményei

ZMA 120 tabl - Nutrend

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

100 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény ZMA 120 tabl - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:ZMA 120 tabl - Nutrend
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

ZMA 120 tabl - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ