Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xylit 1000 g - ESN

Gyártó: ESN

Xylit vagy Xylitol 100%-ban természetes édesítő, nagyon alacsony a glikémiás indexe és lassan szívódik fel. Alkalmas cukorbetegek, vegánok és vegetáriánusok számára. Alacsony kalóriatartalmú édesítő – kevesebb mennyiségű energiát és kalóriát tartalmaz. A Xylit por formájában kapható, nagyon könnyen oldódik.

Hosszú távon nem elérhető

Xylit - Xylitol, természetes édesítő alacsony glikémiás indexszel, alkalmas cukorbetegek, vegánok és vegetáriánusok számára

A Xylit vagy Xylitol egy természetes cukorpótló – nyírfacukor. A legnagyobb előnye, hogy annak ellenére, hogy látszatra és ízben is nagyon hasonlít a kristálycukorra, alacsonyan tartja és stabilizálja a vér cukorszintjét. Ezenfelül pedig nagyon alacsony a glikémiás indexe a klasszikus cukorhoz képest, ezért fenn tudja tartani a normál glükóz-szintet és teljesen másképp hat a szervezetre. Ha xylitet fogyasztunk, nem hízunk meg, nincs rossz hatással a fogakra, a xylit feldolgozásához nincs szükségünk inzulinra, felgyorsítja az emésztési folyamatokatés az anyagcserét. Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is megfelel.

A Xylitol alacsony glikémiás indexe segít a túlsúlynál és a nagymértékű evésnél. Lassabban, fokozatosan szívódik fel, valamint tovább tart megemészteni, és lassabban ürül ki a szervezetből. Mivel 40%–al kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a cukor, segít csökkenteni a kalóriabevitelt és ezáltal könnyebben fogyhatunk.

 

xylit esn édesítő

 

A Xylitol tehát nem édesítőszer, hanem a cukorhoz hasonló édesítő, amely hasonló mértékben édesít, mint a cukor, de csak feleannyi kalóriát tartalmaz, kb. 240 kalóriát. EZ azt jelenti, hogy a xylitol használatával az ételek és az italok ugyan olyan édesek lesznek, viszont az energiatartalmuk alacsonyabb lesz. 

A nyírfacukor rendszeres fogyasztása megelőzi a lepedék lerakódását, így kisebb az esélye a fogkárosodás kialakulásának, továbbá megállítja a fogak romlását és még a meglévő károsodásokat is képes helyrehozni. Arra is rájöttek, hogy a Xylitol eltávolítja a a szájban és a felső légutakban található baktériumokat. A Xylitol hatására az orrban, a torokban, vagy a szájban lévő baktériumok nem tudnak megtapadni a szöveteken, így azok könnyebben és természetes módon ürülnek ki a szervezetből. Nagyon gyakran előfordul az egészséges táplálkozást támogató termékekben, mint például rágógumikban, cukorkákban, fogkrémekben, orrcseppekben és spray-ekben.

 

Xylit előnyei

  • 100%-ban természetes cukor
  • alacsony kalóriatartalmú édesítőszer
  • finom por - könnyen oldódik
  • alacsony glikémiás index
  • lassan szívódik fel
  • alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára
  • alkalmas cukorbetegeknek is

 

Összetevők:

100% Xylitol


Adagolás:

Használja cukorpótlóként, ugyanolyan adagokban, mint a cukrot.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek100 g-ban
Energiatartalom 1004 kJ / 240 kcal
Zsír 0 g
   ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 100 g
   ebből cukrok 0 g
   ebből cukoralkoholok 100 g
Rost 0 g
Fehérje 0 g
0 g
A vásárlók véleményei

Xylit 1000 g - ESN

Write Your Own Review
Véleményt ír:Xylit 1000 g - ESN
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Xylit 1000 g - ESN

A kérdés leírása
Írj választ