Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xtreme Napalm 60 ml - Fitness Authority

Rating:
100 %

Az Xtreme Napalm egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését.   

Hosszú távon nem elérhető

Xtreme Napalm Pre-Contest 

Az Xtreme NapalmŸ egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését.

Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm Ÿ vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm Ÿ-ra voksoljunk?

Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm Ÿ nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is.

A felszívódás mértéke magasabb, mint a kapszulás verzió esetében.

 

Előnyei:

* Javítja a koncentrációt
* Jelentősen emeli az energiaszintet
* Felgyorsítja a tápanyagok és az oxigén szállítását az izmokhoz
* Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
* Szénhidrátot nem tartalmaz!


Kiszerelés:

60 ml

 

Adagolás:

Keverj össze 1 adagot 300-450 ml vizzel vagy gyümölcslével és idd meg 30 perccel az edzés előtt. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot.

 

ÖSSZETÉTEL:

FITNESS AUTHORITY XTREME NAPALM® LOADED WITH VITARGO®

Összetétel:
Egy adag mérete: 10 g | 2 scoop
Adagok Száma: 100
 Adagonként tartalmazDV %
Napalm Proprietary Formula Xtreme NO-Volumizing Complex3000 mg 
Beta-Alanine (as CarnoSyn ®)2000 mg 
Arginine AKG1000 mg 
Xtreme Power & Focus Complex1550 mg 
Citrulline malate750 mg 
Taurine500 mg 
Caffeine Anhydrous200 mg 
Glucuronolactone100 mg 
Delivery & Electrolite Complex5255 mg 
Barley starch (Vitargo ®)5000 mg 
Sodium bicarbonate90 mg 
Potassium phosphate90 mg 
Magnesium phosphate50 mg 
Hydrolyzed casein (PeptoPro ®)25 mg 
Ingredients: 
barley starch (Vitargo ®), beta-alanine (CarnoSyn ®), alpha-ketoglutarate, citrulline malate, taurine, caffeine anhydrous, glucuronolactone, vitamin C (L-ascorbic acid), sodium bicarbonate, magnesium phosphate, potassium phosphate, flavor, hydrolyzed casein from milk (PeptoPro ®), acidity regulator (citric acid), niacin (nicotinic acid amide), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), anti-caking agents (silicon dioxide, tricalcium phosphate), sweetener (sucralose), selenate ( IV) sodium dye (E110 - can have a detrimental effect on activity and attention in children), vitamin B12 (cyanocobalamin).

 

 

Figyelmeztetés:

Az Xtreme Napalm ® Pre-contest szénhidrátokat, cukrokat nem tartalmaz, így azok számára is megfelelő, akik korlátozni szeretnék a felvett  szénhidrátok mennyiségét. 

A vásárlók véleményei

Xtreme Napalm 60 ml - Fitness Authority

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Xtreme Napalm 60 ml - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Xtreme Napalm 60 ml - Fitness Authority
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Xtreme Napalm 60 ml - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ