Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xtreme BCAA 2000, 250 tabl - Fitness Authority

Az Xtreme BCAA 2000  egy antikatabolikus készítmény, amely a szervezetet BCAA aminosavakkal látja el. A termék a L-leucin, L-izoleucin, L-valin elágazó láncú aminosavak szabad formáit tartalmazza, így azok tökéletesen felszívódnak. 

Hosszú távon nem elérhető

Xtreme BCAA 2000

Xtreme BCAA 2000 - Antikatabolikus készítmény, amely a szervezetet BCAA aminosavakkal látja el. A termék a L-leucin, L-izoleucin, L-valin elágazó láncú aminosavak szabad formáit tartalmazza, így azok tökéletesen felszívódnak. Az L-leucin, L-isoleucin a L-valin az izomszövetben megtalálható aminosavak jelentős részét képezik. Az intenzív fizikai terhelés a glikogén által biztosított energiatartalékok kimerüléséhez vezet. Ha a glikogén raktárak kimerülnek, a szervezet az energiatermelést az elágazó láncú aminosavakból biztosítja . Ez az állapot az elágazó láncú aminosavak – BCAA szedésével megelőzhető. Eltérően más aminosavaktól, melyek a májban bomlanak le, a BCAA közvetlenül az izmokban metabolizálódik. Így közvetlenül az izomsejtek által kerülnek energiaforrásként felhasználódásra, és a szervezet nem az izomszövetből fedezi az energiaszükségletét. A sportolóink körében végzett vizsgálatok egyértelműen megerősítik a BCAA hatékonyságát, mint természetes védőanyagét az izomtömeg lebomlásának kiküszöbölésére. Az étrendünk sokszor nem tartalmaz kellő mennyiségű BCAA-t. Használatuk kifejezetten ajánlott fokozott fizikai stressznek kitett ( sportolók, kemény, fizikai munkát végző) személyek számára, továbbá amikor a megfelelő fehérje-bevitel nem biztosított, illetve azoknak, akik a túlsúlyt élelmiszer-bevitel csökkentésével és a fokozott fizikai aktivitással igyekeznek megszüntet

 

Kiszerelés:

250 tabletta

Ajánlott adagolás:

2 tabletta napi 3x üres gyomorra, reggel, edzés előtt és közvetlenül utána.

 

 

ÖSSZETÉTEL

FITNESS AUTHORITY XTREME BCAA 2000

Összetétel:
Egy adag mérete: 5 g | 1 scoop
Adagok Száma: 80
  Adagonként tartalmaz DV %
L-Leucine 2500 mg  
L-Isoleucine 1250 mg  
L-Valine 1250 mg  
Ingredients: L-Leucine, L-isoleucine and L-valine.

 

Általános tápérték/adag:

Energia érték
85kJ/20kcal
Fehérje 5g
Szénhidrát 0 g
Zsírok
0 g
L-Leucin 2500 mg
L-Isoleucin 1250 mg
L-Valin 1250 mg
Összetevők: L-leucin, L-isoleucin, L-valin

A vásárlók véleményei

Xtreme BCAA 2000, 250 tabl - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Xtreme BCAA 2000, 250 tabl - Fitness Authority
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Xtreme BCAA 2000, 250 tabl - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ