Wow Protein Bar 60 g - Fitness Authority

0%
0% (0)

A WOW Protein Bar egy fehérjeszelet, amely minden olyan egyénnek javasolt, akik odafigyelnek a kiegyensúlyozott étrendre és a fehérjebevitelre. A szelet 18g fehérjét, 25g szénhidrátot é csak 6,8g zsírt tartalmaz. A fehérjékből  lévő aminosavak fokozatos felszívódása a kevesebb idő alatti emésztéssel megvédi a testet a katabolizmustól még néhány órával a fogyasztása után is.

Hosszú távon nem elérhető

Wow Protein Bar: fehérjeszelet 30%-os fehérjével

A WOW Protein Bar egy fehérjeszelet, amely minden olyan aktív egyénnek javasolt, akiknek fontos a kiegyensúlyozott étrend. A tápanyagok egyedülálló összetétele teszi ezt a szeletet valami abszolút kimagaslóvá. Magas minőségű fehérjéket tartalmaz, a hidrolízis különböző típusaival, különböző feloldódással a véráramba, ami elősorban a tejsavót és a kazeint illeti. Minden szelet 18g fehérjét, 25g szénhidrátot és csak 6,8g zsírt tartalmaz!


Ez azt jelenti, hogy már néhány perccel a fogyasztása után a vérben megjelennek a szabad aminosavak, amely biztosítják a pozitív nitrogén-egyensúlyt az edzés alatt és rögtön utána is. A fehérjékből az aminosavak fokozatos feloldódása, a lassúbb idejú emésztéssel, megvédi a testet a nem kedvező katabolikus folyamatoktól még a fogyasztásuk utáni néhány órával is.

 

WOW Protein Bar fehérjeszelet

 

A WOW Protein Bar szeletnek egyedülálló a szénhidrát szerkezete. A felszívódásuk analogikus a fehérjék feloldódásának mechanizmusához. Ennek a hosszútávú hatásnak köszönhetően az energiaforrások széles skálája lefedett. A WOW egyszerű cukrot is nyújt - izomaltulózzal. Ahogy azt a klinikai tanulmányok bizonyítják, az izomaltulóz, más egyszerű cukroktól eltérően, lassan oldja fel a szénhidrátokat a vérbe, és lehetővé teszi a zsírsavak szélesebb körű kihasználását, mint energiaforrást! A WOW Protein Bar-nak minimális a zsírtartalma, amely a szükséges hormonok termeléséhez szükséges, amelyek a megnövekedett fizikai teljesítményre reagálnak. 

 

A zsírsavak energetikailag támogatják a szervezetet és stimulálják a szénhidrátok és aminosavak fokozatos felszabadulását a véráramba. A WOW Protein Bar egy tömegnövelő fehérjeszeletbe burkolva, amely minden személynek ajánlott, akik a formás test elérésére törekednek fölösleges zsírszövetekek nélkül. Az ideális fehérje- és szénhidrát aránynak köszönhetően a WOW szelet garancia az optimális izomszövet aktivitásra és a magas hatékonyságú energiára. A WOW Protein Bar természetesen a kiváló íze miatt ilyen egyedülálló. A szeletet bárhova magunkkal vihetjük, és bármikor fogyaszthatjuk

 

Összetevők

Tejfehérje, joghurt bevonat 20% [cukor, kakaóvaj, sovány joghurt, laktóz, emulgeálószer (szójalecitin), aroma, savasságot szabályozó (citromsav)], hidrolizált búzaglutén, glükózszirup, cukor, vegyület hidratáló (glicerin) , rizs pelyhek [rizsliszt, búzaglutén, cukor, búza maláta, glükóz, só], pálmazsír, az izomaltulóz (a forrás a glükóz és fruktóz), áfonya 1,6%, aroma, savasságot szabályozó (citromsav), emulgeálószer (szójalecitin), festék (kármin).

 

 

Ajánlott adagolás:

Fogyassza edzés alatt (a tevékenység minden 45-60 percében), edzés után (1-3 szeletet 30-60 perc alatt) és szükség szerint 1-2 szeletet 60-120 perccel utána.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 szelet (60 g)
Energiatartalom 968 kJ / 230 kcal
Fehérjék 18 g
Szénhidrátok 25,1 g
   ebből cukor 17,9 g
Zsírok 6,8 g
  ebből telített zsírsvak 3,8 g
Rost 0,4 g
Nátrium 0,05 g
 
 

Figyelmeztetés

Allergéneket tartalmaz: tej, szója, glutén és szezámmag. Ne fogyassza, amennyiben valamelyikre allergiás. Gluténforrás. Tárolja száraz helyen 15-22 °C-on, közvetlen napfénytől védve.

 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Wow Protein Bar 60 g - Fitness Authority
Write Your Own Review
Véleményt ír:Wow Protein Bar 60 g - Fitness Authority
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ