Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer Volumass 35 - Scitec Nutrition

A Gainer Volumass 35 összesen 35% fehérjét tartalmaz, amit az ultra- és mikrofilterezett, enzimatikusan tisztított, mikrofrakciókban gazdag tejsavófehérje-koncentrátumnak köszönhet. A tejsavófehérje-izolátum crossflow mikrofiltráción esett át, ezzel biztosítva a maximális tisztaságát és a magas biológiai értékeit. Ráadásul, magas kreatin tartalommal rendelkezik, ezáltal növeli az izomsejtek mennyiségét. A termék továbbá tartalmazza a napi ajánlott vitaminmennyiség 50%-át is.

Nincs raktáron

Gainer Volumass 35: szénhidrátok, aminosavak és fehérjék kombinációja egyedülálló feldolgozással az izomtömeg növelése érdekében

A Gainer Volumass 35 sokféle tápanyaggal látja el az izmaidat. A Volumass 35 olyan sportolók számára lett kifejlesztve, akik a nagyobb izomtömegüknek vagy a fokozottabb aktivitásuknak köszönhetően több tápanyagot igényelnek. A Volumass 35 javasolt adagonként több kreatint tartalmaz, ami pótolja az elhasznált kreatint. Az izomtömeg-felhalmozás folyamata során a fehérjék és a szénhidrátok egyaránt fontos szerepet játszanak, mint a szövetnövekedés építőkövei, illetve mint energiaforrások. A Volumass 35 35%-os fehérje-aránya körülbelül megfelel a legtöbb sporttáplálkozási szisztéma makrotápanyag-arányának, és valószínűleg optimális a legtöbb sportoló testtípusához és anyagcseréjéhez.


gainer volumass 35

 

A Volumass 35 tehát könnyen beépíthető a teljes napi étrendbe. Fehérjetartalma magas minőségű ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátumból és kereszt-mikroszűrt tejsavófehérje izolátumból tevődik össze, amelyek mind gazdagok fehérje-mikrofrakciókban. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és fenntartáshoz. Emiatt a Volumass 35 Professional fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához. A tejből származó tejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. 

 

A Gainer Volumass 35 előnyei

  • gyors és folyamatos erőszint növekedés
  • folyamatos, tiszta izomtömeg-növekedés
  • teljesértékű táplálék az izmai számára
  • egyedülálló tömegnövelő
  • magas a kalóriatartalma
  • 35% kiváló minőségű fehérjét tartalmaz
  • magas az esszenciális aminosav tartalma
  • kreatinok komplexét tartalmazza
  • taurinnal és foszfátokkal gazdagítva
  • vitaminokkal gazdagítva

 

Összetevők

Fehérje keverék (ultraszűrt tejsavó-koncentrátum és a tejsavó-izolátum CFM), maltodextrin, kreatin-monohidrát, dextróz, természetes és mesterséges aromák, taurin, dinátrium-hidrogén-foszfát, magnézium-hidrogén-foszfát, kálium-hidrogén-foszfát, aszpartám, vitamin keverék, aceszulfám K.

 

Adagolás

Keverjen össze 1 adag (50 g – 1 adagolókanál) Volumass 35 port 400 ml vízzel vagy sovány tejjel. A legjobb hatás érdekében edzés után 30 percen belül igya meg.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (100 g)
Energia 377 kcal
Zsírból származó kalória 30 kcal
Zsír 3 g
   ebből telített zsírok 1 g
Koleszterol 10 mg
Nátrium 100 mg
Kálium 80 mg
Szénhidrát 45 mg
   ebből rost 0 g
   ebből cukor 4 g
Fehérje 35 h
Kreatin monohidrát 2500 mg
Taurin 500 mg
Aminosav profilv 100 g
L-alanin 2303 mg
L-arginin 1060 mg
L-aszparaginsav 4951 mg
L-cisztein 1078 mg
L-glutamin 8265 mg
Glicin 845 mg
L-hisztidin 796 mg
L-izoleucin 3041 mg
L-leucin 4823 mg
L-lyzin 4080 mg
L-metionin 811 mg
L-fenil-alanin 1447 mg
L-prolin 2764 mg
L-szerin 2252 mg
L-treonin 3297 mg
L-triptofán 1112 mg
L-tirozin 1358 mg
L-valin 2677 mg

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25°C-ig. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja kisgyermekektől védve. gyártó nem felel a helytelen használat vagy tárolás által okozott kárért. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Allergén figyelmeztetés: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Gainer Volumass 35 - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Gainer Volumass 35 - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Gainer Volumass 35 - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ