Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vitamin D3 2000 IU 90 tab - Natrol

Gyártó: Natrol

A D3-vitamin, amit napfény vitaminnak is neveznek, nagyon fontos az emberi szervezet számára. Segít a csontok, vesék, ízületek és fogak problémáinál és betegségeinél. Egy kapszula 2000 IU D3-vitamint tartalmaz, ami elegendő mennyiség az immunrendszer és a pajzsmirigy jó állapotának megtartásához és a jó sportteljesítmény eléréséhez. 

Hosszú távon nem elérhető

Vitamin D3 2000 IU - nélkülözhetetlen az immunrendszer jó allapota, a jó sportteljesítmény, és az általános egészség szempontjából

A D3-vitamin, amit napfény vitaminnak is neveznek, nagyon fontos. A hiánya kapcsolatban állhat a csontok, ízületek és a vesék megbetegedéseivel, a csökkentett légzési aktivitással, ugyanúgy, mint a fogszuvasodással.Az alacsony D-vitamin szint növelheti a bizonyos betegségekkel szembeni fogékonyságot. A megfelelő D-vitamin bevétel hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy jó állapotához, és lehetővé teszi a kiemelkedő és egységes sportteljesítmény elérését. 

 

D3 vitamin natrol

 

Fény hatására a bőrben D-vitamin képződik, amit a vér a májba szállít, onnan pedig a vesékbe. A felhasznált D-vitamin legnagyobb része a bőr alatt elraktározott elővitaminokból (provitaminokból) napsugárzás hatására alakul át – az ultraibolya sugarak aktivizálják. Ez az anyag befolyásolja a vér kalciumszintjét is, és közvetlenül elősegíti a kalcium lerakódását a csontszövetekben.Kétfajta D-vitamint ismerünk, egyik a D3, amely napfény (UV-B sugárzás) hatására keletkezik a szervezetben, míg a másik a D2, amelyet táplálék formájában juttatunk be a szervezetbe, s ott alakul át D3-má. Mivel a szervezet a D-vitamint eredendően is tartalmazza, előállítja, ezért joggal feltételezhető, hogy alapvető szükségünk van rá. Hiánya nem egyszerű vitaminhiány, hanem az egészséges fejlődés, vagy egyáltalán az egészség alapvető feltétele.

 

Vitamin D3 és előnyei

  • Segíti az immunrendszer működését (erősíti a szervezet természetes védekezőképességét)
  • Csökkenti a gyulladásos és az autoimmun betegségek kialakulását
  • Szerepet játszik egyes daganatok kialakulásának megelőzésében
  • Csökkenti a csontritkulás kockázatát, szabályozza a kálcium anyagcserét
  • Depresszió-ellenes hatású
  • Szerepe van az inzulin kiválasztásban
  • Csökkenti a magas vérnyomás rizikóját
  • Segíti a sejtdifferenciálódást
  • A legújabb kutatások szerint a szervezet elsavasodásának csökkentésében is szerepet játszik

 

Adagolás

Fogyasszon egy tablettát naponta. A legjobb eredmények elérésre érdekében hagyja a tablettát feloldódni a szájában. Nem szükséges vízzel fogyasztani 

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (1 tab)
Vitamin D3 (kolecalciferol) 2000 IU

 

Egyéb összetevők

Xilit, cellulóz-gumi, PVP, természetes eper aroma, cukorrépa por, szilícium-dioxid, almasav, sztearinsav, magnézium-sztearát, citromsav, maltodextrin, módosított étkezési keményítő. Búzát tartalmaz.

 

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. 4 éves korig  gyermekorvos felügyelete mellett fogyasztható. Konzultáljon kezelőorvosával amennyiben terhes, vagy szoptat. Tárolja hűvös, száraz és sötét helyen. A termék étrendkiegészítőként volt forgalomba hozva (vitamin, étrendkiegészítő). Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. 

A vásárlók véleményei

Vitamin D3 2000 IU 90 tab - Natrol

Write Your Own Review
Véleményt ír:Vitamin D3 2000 IU 90 tab - Natrol
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Vitamin D3 2000 IU 90 tab - Natrol

A kérdés leírása
Írj választ