Vitamin C-1000 24 tabl - Self OmniNutrition

0%
0% (0)

A C-vitamin-1000 pezsgőtabletták formájában, amelyek könnyen oldódnak vízben, és egy frissítő ital jén létre, magas C-vitamin tartalommal. Ez egy antioxidáns, amely támogatja az immunrendszert, megelőzésként szolgál a szívbetegségnél, erősíti az izmokat és az ereket. Nagyon fontos szerepet játszik az egészséges test megőrzésénél.

Hosszú távon nem elérhető

Vitamin C-1000: pezsgőtabletta, amely erősíti az egészséget, az izmokat és ereket is

A C-vitamin-1000 pezsgőtabletta formájában, amelyek könnyen oldódnak vízben, így létrehozhat egy jelentős C-vitamin tartalmú frissítő italt. Úgy működik, mint egy kiváló antioxidáns, segít kollagéntermelésben, ami előnyös az emberi szervezetre. Ez egy olyan anyag, amely erősíti az izmokat és az ereket.

 

C vitamin 1000

 

 

Vitamin C-1000 és az előnyei

  • pezsgőtabletta formában
  • cukormentes
  • frissítő ital
  • antioxidáns
  • erősíti az izmokat és ereket
  • megelőzésként is kiváló

 

 

Összetevők

C-vitamin (aszkorbinsav), savasság szabályozó (E330), nátrium-hidrogén-karbonát, édesítőszerek (E-420, E 951, E-954), aroma, PEG (polietilénglikol), magnézium-sztearát, színezék (E-101).

 

 

Adagolás

Oldjon fel 100ml vízben 1/2 pezsgőablettát.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (1/2 tab)
Energiaérték 0 kJ / 0 kcal
Vitamin C (aszkorbinsav) 500 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Abban az esetben, ha kedvezőtlen hatásokat észlel, hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem hivatott helyettesíteni a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen. A termék olyan helyen gyártva, ahol szóját, tojást, gabonát, mogyorót és diót dolgoznak fel.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Vitamin C-1000 24 tabl - Self OmniNutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Vitamin C-1000 24 tabl - Self OmniNutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ