Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vertical White póló - GymBeam

Rating:
80 %

Vertical White póló egy egyszerű póló függőleges Gym Beam felirattal, amelynek köszönhetően még jobban néz ki. Főleg az anyaga miatt fogod megszeretni, ami 100% előmosott pamut, de az egyszerű dizájn miatt is. A póló alkalmas edzésre, de hétköznapi viseletnek is.

Hosszú távú nem elérhető

Vertical White: egyszerű stílusos póló függőleges felirattal, ami nyárra ideális

A Vertical White pólót azonnal meg fogjátok szeretni. Nem csak az anyaga miatt, ami 100%-os előmosott pamutból készült, de az egyszerű dizajnja miatt is. Ezen a rövidujjú pólón függőlegesen helyezkedik el a stílusus "GymBeam" felirat, amelynek köszönhetően még jobban néz ki. Az anyagának köszönhetően alkalmas edzésekre, de sima hétköznapi viseletre is. 

 
Vertical White póló - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Vertical póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint a 100%-os előmosott pamut, ám egyaránt  fontos az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

NagyságSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 48 cm 53 cm 59 cm 64 cm
Hosszúság 71 cm 73 cm 74 cm 79 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Vertical White póló - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Vertical White póló - GymBeam
A Te értékelésed
Product detail
Category Pólók és atléták
A vásárlók kérdései

Vertical White póló - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ