Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ultra Hydro Max 1000 g - MFN

Az Ultra Hydro Max egy hidrolizált tejsavó fehérje, amely az extrém anabolizációra és a gyors regenerálódásra van formulálva.

Ultra Hydro Max

Ez egy hidrolizált tejsavó fehérje a legjobb minőségből. A hidrolizálással a nagyobb fehérjék átalakulnak kisebbekre, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban bejussanak a szervezetbe, és azonnal elkezdjék javítani az izomtömeget. 

Az Ultra Hydro Max az extrém anabolizációra és a szervezet gyors regenerációjára van formulálva, L-lizinnel HCL-el van gazdagítva (az L-lizin elengedhetetlenül fontos építőeleme minden fehérjének a testben. Az L-lizin fontos szerepet játszik a kalcium felszívódásánál, az izomépítésnél, a sebészeti beavatkozások utáni gyógyulásnál, a sérüléseknél, a testhormonok-, enzimek és ellenanyagok termelésénél).

Az Ultra Max képes az edzés utáni első 15 percben beindítani az anabolikus anyagcserét. A készítmény főleg profi sportolóknak ajánlott, akiknek magasabbak az elvárásaik.  

 

Kiszerelés:

1000 g

 

Adagolás:

10 g-ot elkeverni 200 ml zsírcsökentett tejben vagy vízben. 20 perccel az edzés előtt, az edzés alatt, a regenerálódás előtt és után. Kimondottan alkalmas a gyors regenerálódásra az edzések között.

 

Összetevők:

Tejsavó fehérje izolátum, L-lizin HCL, színezék: karamell por, zsírszegény kakaópor, aroma: csokoládé

A vásárlók véleményei

Ultra Hydro Max 1000 g - MFN

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ultra Hydro Max 1000 g - MFN
A Te értékelésed
Főkategória
A vásárlók kérdései

Ultra Hydro Max 1000 g - MFN

A kérdés leírása
Írj választ