Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam

Az Ambition póló nem hiányozhat egy céltudatos sportoló szekrényéből sem, akit a póló "Ambition is Priceless" felirata is tökéletesen jellemez. Ez a szürke színű póló 100%-os előmosott pamutból készült, ezért edzéshez is alkalmas, hiszen nem okoz allergiás reakciót izzadás közben.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 740 Ft

Ambition Is Priceless póló - ideális póló edzéshez, törekvő és céltudatos sportolók számára

Az Ambition Is Priceless póló nem hiányozhat egy sportoló szekrényéből sem, aki az álmait, céljait és elképzeléseit valósággá szeretné váltani. A póló tulajdonosának a céltudatosságát a póló "Ambition Is Priceless" felirata is tökéletesen jellemzi, lefordítva „Az ambíció megfizethetetlen“. Ez a szürke színű póló 100%-os előmosott Jersey pamutból készült, ami kiváló minőségű anyag, ezért edzéshez is alkalmas, hiszen nem okoz allergiás reakciót izzadás közben. Ennek a stílusos, nagyszerű szabású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye – egyszerűen ez egy top kategóriás póló.

 

Póló Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam

 

Kinek ajánlott az Ambition póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl. a 100%-os előmosott pamut. Közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség45 cm50 cm55 cm60 cm65 cm
Hosszúság72 cm74 cm75 cm76 cm80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Bruttó súly
0.19 kg
EAN
9000001132121
Hosszúság
24.00 cm
Szélesség
2.00 cm
Magasság
28.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Ambition Is Priceless Grey Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ