Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tribulus Terrestris 120 tabl - Weider

Gyártó: Weider

A Tribulus Terrestris a Weider-től támogatja az izomtömeg növekedést és a tesztoszteron kiválasztódását. A Tribulus Terrestris korlátozza az izomgörcsök kialakulását, javítja a férfiak hatékonyságát, és a nők szexuális vágyát. 

Hosszú távon nem elérhető

Tribulus Terrestris

Legális teljesítményfokozó! A készítmény természetes módon növeli a szervezet tesztoszteron szintjét, ez által elősegíti az izmok gyorsabb épülését, erősödését, regenerálódását. A készítmény növényi hatóanyagait már évszázadok óta ismerik, mint, természetes afrodiziákumot, vágyfokozót, potencianövelőt. Sportolók, a szedés megkezdésétől számított 1 hét után jelentős erőnövekedésről számoltak be, valamint, minőségi izomtömeg gyarapodásról.

A tesztoszteron szint növelésére


Dupla erő - Dupla potenciál - Gyorsabb hatásfok. A készítmény természetes módon növeli a szervezet tesztoszteron szintjét, ezáltal elősegíti az izmok gyorsabb épülését, erősödését, regenerálódását. A készítmény növényi hatóanyagait már évszázadok óta ismerik, mint, természetes afrodiziákumot, vágyfokozót, potencianövelőt. Sportolók, a szedés megkezdésétől számított 1 hét után jelentős erőnövekedésről számoltak be, valamint, minőségi izomtömeg gyarapodásról.

 

A termék tulajdonságai

  • Anabolic Formula!
  • 80 % szaponin tartalom
  • Abszolút magas minőség
 

Információk
A tribulus növeli a tesztoszteron szintet.

A Tribulus Terrestris egy természetes tesztoszteronforrás. A tesztoszteron mindenki számára fontos, aki növelni akarja az izomerőt és az izomnövekedést. A Tribulus Terrestris aktív összetevői a phytosterol-ok, flavonoidok, alkaloidák, glikozidok. A Tribulus Terrestris egy növény, amely természetes tesztoszteronszint fokozó. A Tribulus Terrestris a luteinizáló hormon szekrécióját fokozza, amely a férfi szervezetben a tesztoszteron termelését irányítja. Fokozó hatással van az immunrendszerre, a nemi működésre, erősíti az izomépítést és az állóképességet is növeli.

 

Kiszerelés:

120 tabletta

 

Javasolt felhasználás:

Napi 3 tabletta

 

Összetevők:

összetevőadagonként
tartalmaz
RDA%
Tribulus Terrestris 1800 g  
Saponin1440 mg  
További Összetevők  
Energia7 kJ  
Kalória2 kcal  
Fehérje 
Szénhidrát<0,01 g  
Zsír<0,01 g  
 

Figyelmeztetés:

 
A vásárlók véleményei

Tribulus Terrestris 120 tabl - Weider

Write Your Own Review
Véleményt ír:Tribulus Terrestris 120 tabl - Weider
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Tribulus Terrestris 120 tabl - Weider

A kérdés leírása
Írj választ