Tribulus 100 caps - Myprotein

0%
0% (0)
Gyártó: MyProtein

A Tribulus egy tribulus terrestris növényi kivonat, amelyben 40% a szaponin tartalom, amely a tesztoszteronszint természetes stimulálója. A Tribulus Terrestrist az ókori Görögországabn, Indiában és Afrikában is használták a termékenyésg növelésére és a test fiatalítására. Később a tudósok rájöttek, hogy az izomnövekedést is támogatja.

Hosszú távon nem elérhető

Tribulus: természetes tesztoszteroszint stimuláló, amely támogatja az izomnövekedést

A Tribulus egy Tribulus Terrestris növényi kivonat, amely mint "természetes viagra" is ismert, a szteroid szaponin tartalmának köszönhetően, amely a tesztoszteronszint természetes stimulálója. 40% minőségi szaponint, természetes szaponint tartamaz. Büszkék vagyunk, hogy a mai kor legerősebb Tribulus legerősebb kivonatát mutathatjuk be önöknek, amely 95% masszív Szaponintartalommal van jelen. Egy kapszulában megnöveltük a tribulus tartalmat 300mg-ra! A Tribulus Terrestris hosszú évszázadokon keresztül volt használva az ókori Görögországban, Indiában és Afrikában a termékenység növelésére és a szervezet fiatalítására. Csak a 80-as évek közepén egy bolgár kutatócsoport jött rá, hogy a tribulus az izomnövekedésnél is segít

 

Tribulus Terrestris

 

Tribulus és az előnyei

  • természetes növényi kivonat
  • kapszula formájában könnyű a fogyasztása
  • javitja a libidót
  • növeli a növekedési hormon szintjét
  • stimulálja az izomnövekedést

 

Összetevők

Tribulus Terrestris (min. 40% szaponinok), zselatin (kapszulák), magnézium-sztearát.


Mesterséges szinezékek, tartósitószerek, élesztő, glutén, keményitő és laktóz nélkül. Hozzáadott só és cukor nélkül.

 

Adagolás

1 kapszula 1-3x naponta. Táplálékkiegészitőként étkezés közben ajánljuk fogyasztani. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 kapszula
Tribulus Terrestris 300 mg

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott adagolást ne lépje túl. A termék nem helyettesiti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Nem alkalmas 18 éven aluliaknak, terhes és szoptató nőknek, olyan embereknek, akiknek magas a vérnyomásuk, akik vérszegények, akiknek máj- és veseproblémáik vannak, akik depressziósak és pánikbetegek. Tárolja záraz és hűvös helyen, jól lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védve. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás miatt létrejött károkért.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Tribulus 100 caps - Myprotein
Write Your Own Review
Véleményt ír:Tribulus 100 caps - Myprotein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ