Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Trans-X - Scitec Nutrition

A Trans-X egy anabolikus készítmény a sejtek térfogatának a megnövelésére, amely gyors izom és erő növekedést tesz lehetővé az izmok számára. 12 g kreatin monohidrátot, ribózt, glutamint, arginint és taurint tartalmaz, az anabolikus állapot elérése érdekében és az immunrendszer támogatása miatt. Továbbá 81 g dextrózt tartalmaz, amely felgyorsítja és megerősíti az inzulinreakciót. A Trans-X az izmok kimerült glikogén tartalmát is pótolja.

Hosszú távon nem elérhető

Trans-X: szállítórendszer az izmok erő és térfogatának növelésére, kreatinnal és ribózzal

A Trans-X a sejtek nagyságának megnövekedésére kifejlesztett készítmény, amely minden hatékony és népszerű összetevőt tartalmaz az ATP regenerálódásához, a harmadik generáció szállítórendszerének kombinációjával. Ez az anabolikus készítmény gyors növekedést jelent erőnknek és izmainknak egyaránt. Magas kreatintartalma (12 g) ribózzal kombinálva sérülésmentes szinergikus hatást alkot. Glutamin, arginin és taurin hozzáadásával garantálja az anabolikus állapotot és az immunrendszer támogatását.

 

A 81 grammnyi dextróz a szállítórendszer alapját képezi. A dextróz felgyorsítja és megerősíti az inzulinreakciót, amely lehetővé teszi a szervezet számára az összes Trans-X-ben található anabolikus összetevő felhasználását. Ráadásul, amennyiben pontosan a megadott intervallumok szerint fogod fogyasztani, amely közvetlen edzés után és reggel ébredés után van, ez a kombináció képes lesz teljes mértékben feltölteni az izmok kimerült glikogéntartalmát. A leginkább jellemző hatóanyaga ennek a szállítórendszernek a liposav, amely az inzulin egyszerű és hatékony serkentője.

 

Trans-X scitec

 

A Trans-X előnyei

  • erős anabolikus készítmény
  • támogatja az erő, valamint az izomtömeg növekedését
  • 12 g kreatint monohidrátot és ribózt tartalmaz
  • glutaminnal, argininnal és taurinnal gazdagított
  • biztosítja az anabolikus állapotot és támogatja az immunrendszert
  • feltölti az izmok glikogén tartalékait
  • meggyorsítja és felerősíti az inzulinreakciót

 

Összetevők

Lemon ízű: Dextróz, kreatin monohidrát, trikalcium-foszfát, D-ribóz, citrom aroma, L-arginin base, L-glutamin, taurin,alfa-liposav, magnézium-foszfát, savanyúságszabályozó: citromsav monohirát; dikálium-hidrogénfoszfát, szinezék: riboflavin; dihidrogén kálium-foszfát.

 

Orange ízű: Dextróz, kreatin monohidrát, trikalcium-foszfát, D-ribóz, szinezékek: NC paprika kivonat, Sunset Yellov FCF***, L-argininbase, L-glutamin, taurin, narancs aroma,alfa-liposav, magnézium-foszfát, savanyúságszabályozó: citromsav monohidrát; dikálium-hidrogénfoszfát, szinezék: riboflavin; dihidrogén kálium-foszfát.

 

Adagolás

Oldj fel egy adagot (50/100 g) 450/900 ml vízben. Izomtömegtől függően használj egy kis, vagy egy nagy adag Trans-X port, lehetőleg éhgyomorra és edzés után.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték100 g
Energiatartalom 1340 kJ / 319 kcal
Zsír 0 g
   ebből telített zsír 0 g
Szénhidrát 80 g
   ebből cukor 80 g
Fehérje 0 g
0 g
Kalcium 1178 mg
Foszfor 674 mg
Kreatin-monohidrát 12000 mg
   ebből kreatin 10609 mg
D-ribóz 2200 mg
L-glutamin 1000 mg
L-arginin 1000 mg
Taurin 960 mg
Alfa-liponsav 250 mg

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a változatos étkezést és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén figyelmeztetés: A termék nyomokban tejet, szóját vagy tojásfehérjét, glutént, földimogyorót , erdei mogyorót, halat és tengeri gyümölcsöket tartalmazhat!

A vásárlók véleményei

Trans-X - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Trans-X - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Trans-X - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ