Törölköző - fekete

Törölköző egy olyan kategória, amely különböző típusú törölközőket tartalmaz, amelyek alkalmasak sporttevékenységekhez, például edzőtermi vagy otthoni edzésekhez. Ezenkívül hasznosak lehetnek jógatörölközőként, strandoláshoz, szabadtéri tevékenységekhez, úszáshoz, vagy az utazótáska részeként. Sok közülük mindennapi használatra is alkalmas.

 Show more

A sportörölközők kategóriában a következőket találod:

 • Gyorsan száradó törölközők, amelyek tökéletesek minden edzéshez. Hatékonyan felszívják a nedvességet, így még intenzív izzadás közben is szárazon maradsz. Emellett különböző gyakorlatok közben tornaszőnyegként is szolgálhatnak, vagy az edzőteremben magad alá is helyezheted őket, hogy ne okozz kellemetlenséget másoknak azzal, hogy izzadságnyomokat hagysz magad után. A kínálatban maxi vagy mini változat is megtalálható.
 • mikroszálas törölközők, amelyek szintén gyorsan száradnak, rendkívül kompaktak, és bármilyen edzőtáskában elférnek. Közepes és maxi méretben kaphatók, és nemcsak edzőszőnyegként, hanem zuhanyzás után vagy jógaórákhoz is alkalmasak törölközőként.
 • A strandtörölközők ideálisak napozáshoz, és garantáltan kényelmesek. Hasonlóképpen, a strandponcsók szárazon és melegen tartanak a strandon, miután kijössz a vízből. Fürdőköpenyként is használhatod őket az edzés utáni zuhanyzás után.
 • A kiváló minőségű pamutból készült edző törölközők és mindennapi használatra szánt törölközők nemcsak minden edzéshez, hanem mindennapi fürdőszobai használatra is alkalmasak. Nagyon gyengédek a bőrhöz, és hatékonyan szívják fel a nedvességet, így mindig alaposan meg tudod szárítani magad edzés vagy a napi higiéniai rutin után.

Gyere és válassz a törölközők széles választékából, amelyek sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez is tökéletesek.

 Mutass kevesebbet

5 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (4)
 2. GymBeam Clothing (1)
Szín
 1. shadow (6)
 2. fekete (5)
 3. rózsaszín (4)
 4. fehér (2)
 5. fekete - narancssárga (1)
 6. kék (1)
 7. zöld (1)
 8. szürke (1)
 9. narancssárga (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Mini sport towel Black - GymBeam
  Mini gyorsan száradó fekete sporttörölköző - GymBeam
  90%
  90 % (8)
  2890 Ft
 2. Towel Poncho Terry Black - GymBeam
 3. Microfibre Sports Towel Medium black - GymBeam
  Nincs raktáron
  Medium Black mikroszálas törölköző - Gymbeam
  88%
  88 % (9)
 4. Microfibre Sports Towel Large black - GymBeam
  Nincs raktáron
  Large Black mikroszálas törölköző - Gymbeam
  87%
  87 % (7)
 5. Uterák do fitka čierny - GymBeam
  Nincs raktáron
  Fekete törölköző - GymBeam
  94%
  94 % (38)

5 Tétel