Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Test-O-Boost 120 kaps - All Nutrition

Gyártó: All Nutrition

A Test-O-Boost egy extrémen erős és hatékony tesztoszteron növelő, mely hozzájárul a szervezet természetes tesztoszteronszintjének a növeléséhez, ugyanúgy, mint a teherbírás javításához és a koncentrációhoz. Szinergikusan ható aktív összetevőket tartalmaz, mint a görögszéna kivonat, D-aszparaginsav, vagy a maca kivonat.

Hosszú távon nem elérhető

A Test-O-Boost egy extrémen erős tesztoszteron növelő, mely természetes úton növeli a fizikailag aktív férfiak tesztoszteronszintjét

Az All Nutrition Test-O-Boost termékét fizikailag aktív férfiaknak ajánljuk, mivel egy nagyon erős és hatékony tesztoszteronnövelő, amely intenzívebbé teszi az anabolikus folyamatokat, növeli a teherbírást edzés során, javítja a hangulatot és a koncentrációt. A termék működése a koncentrált aktív összetevőinek történő maximális és szinergikus együttműködésén alapszik. Számos aktív összetevőt tartalmaz, mint például a görögszéna, a maca kivonata vagy a D-aszpartátsav.

 

Test-O-Boost all nutrition

 

Test-O-Boost és előnyei

  • extrémen erős tesztoszteron növelő
  • hozzájárul a tesztoszteronszint természetes növeléséhez
  • növeli a teherbírást
  • javítja a hangulatot és a koncentrációt

 

Összetevők

D-aszparaginsav (DAA), brokkoli kivonat (Brassica olearca) standardizált 10% indol-3-karbinol, kapszula: zselatin, maca kivonat (4: 1) (Aspalathus linearis) standardizált 1% glükozinolát, görögszéna kivonat (4: 1) (Trigonella foenum-grecum), csomósodásgátló szerek - a zsírsavak magnézium sói, színezőanyagok - titán-dioxid, D-vitamin (kolekalciferol), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

 

Adagolás

Fogyassz 4 kapszulát naponta, bő folyadékkal.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (4 kapsz)
D-aszparaginsav1600 mg
Brokkoli kivonat40 mg
   ebből Indol-3-karbinol4 mg
Maca kivonat80 mg
   ebből glükozinolát0,8 mg
Görögszéna kivonat80 mg
D-vitamin10 μg
B6-vitamin2 mg

 

Figyelmeztetés

Az élelmiszer megfelelő a tápigények kielégítésére az intenzív izomterhelés esetén, főleg a sportolók számára. Élelmiszer a speciális táplálkozáshoz meghatározva – megfelelő a sportolók számára. Tárolja a gyermekektől távol. Nincs a gyermekek, terhes és szoptató nők számára meghatározva. Tárolja száraz és sötét helyen, 5-25°C-os hőmérséklet mellett. A gyártó nem felel a termék nem megfelelő felhasználása és tárolása által okozott károkért. Egészségi problémák esetén használat előtt kérjen tanácsot az orvosától.

Allergén figyelmeztetés: Olyan berendezésben legyártva, amely szintén feldolgozhat tojást, diót, szezámmagot, mogyorót, halat, rákféléket és búzatermékeket is. 

A vásárlók véleményei

Test-O-Boost 120 kaps - All Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Test-O-Boost 120 kaps - All Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Test-O-Boost 120 kaps - All Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ